Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jesteśmy!!! w końcu jesteśmy!!! mieliśmy awarię neta :placz: i dzisiaj nam w końcu naprawili :placz:, życie bez internetu i dogo to nie jest życie :shake:, to wegetacja :shake:, jak ja mogłam wcześniej bez tego funkcjonować :evil_lol: ?!?!
Siedziałam i patrzyłam w monitor i naszła mnie ODKRYWCZA MYŚL:razz: , że komputer bez internetu jest pusty , nie ma duszy :razz:

witamy wszystkich bardzo, bardzo, bardzo gorąco :multi: :multi: :multi: tak się cieszę, że jesteśmy znowu z wami :multi: :multi: :multi: i na początek pokażę wam jak wyglądał wczorajszy nasz spacerek ----

mglisto jak w horrorze :roll:

coraz bardziej nas spowijała ta mgła i muszę powiedzieć,że trochę się przestraszyłam i uciekliśmy do domu :cool3:

a tu słońce już na drodze do samochodu

lecę teraz poodrabiać zaległości w galeriach

Posted

[quote name='leemonca']
witamy wszystkich bardzo, bardzo, bardzo gorąco :multi: :multi: :multi: tak się cieszę, że jesteśmy znowu z wami :multi: :multi: :multi: i na początek pokażę wam jak wyglądał wczorajszy nasz spacerek ----

witajcie, witajcie wreszcie :) fotki jak zwykle - pierwsza klasa :)

Posted

dziendoberek ale fajowe fotencje :) mgliste

a ja wiem co to nie miec necika oj wiem :P czlek sobie miejsca nie moze znalesc :)
leemonca my sie do was na jkis weekendzik wybierzemy :) bo tam u Was tak ladnie z Julia :)

Julia co Ty na to ??

Posted

[quote name='teqquila']dziendoberek ale fajowe fotencje :) mgliste

a ja wiem co to nie miec necika oj wiem :P czlek sobie miejsca nie moze znalesc :)
leemonca my sie do was na jkis weekendzik wybierzemy :) bo tam u Was tak ladnie z Julia :)

Julia co Ty na to ??

zapraszamy!!!, zapraszamy!!! :multi: chętnie bym was ugościła nawet w naszych skromnych progach, ale niestety nie ma ku temu warunków, ale ta chałupka---

to jest fajne schronisko :cool3: i bliziutko nas (10-15 min. jazdy samochodem):lol: a tereeeeeenyyyy :loveu: do biegania super (jak nie ma leśniczego :shake: , ci się zawsze wszystkiego czepiają :mad: )

Posted

:multi:sa wrócili:multi::multi::multi:
:evil_lol::evil_lol::evil_lol:z otchłani mgły wyłonił sie mroczny rumak:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Fotki :loveu::loveu::loveu:

Posted

Uffff JAK TO DOBRZE ZE JUZ WROCILISCIE .......!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Fotencje .....no po prostu miodziooooo.....a ta mgła....poezjaaaa....
Niby horrorystyczne skojarzenia .....ale ja lubie przechadzac sie we mgle ...szczegolnie ranoooo /.....latem gdy jestesmy na wsi.....taki mglisty swit to przecudownyyy widok ......
Lubie.....he.....
Mizianko dla Hakerka ....

Posted

Oooooo, proszę nawet nie wiedziałam, ze będę w Wałbrzychu:evil_lol::cool3:
widze, że Justyna zaplanowała nam już najbliższy wyjazd:diabloti:
leemona schronisko ekstra, ale czy nas przyjmą tam z dwoma potfforkami?

Posted

właśnie zawiozłam swoje dziecko do szkoły i po powrocie do domu zastałam ... to:

jakby ktoś nie wiedział, to to są resztki ślicznego bassetka, mięciutkiej, aksamitnej przytulanki

a sprawca z niewinną minką wylegiwał się na łóżeczku

:mad: :mad: :mad:
idę popracować
dogo się zmieniło :cool3: ?