Alynkaaa Posted November 26, 2006 Posted November 26, 2006 witam!!!!!!! i na fotki czykaaamm...:) Quote
Tina.Sara Posted November 26, 2006 Posted November 26, 2006 Alynkaa wykończysz mnie tą poezją :placz: Quote
zuzolandia Posted November 26, 2006 Posted November 26, 2006 No tak mozna czekac ale azzzz tyleeee ?????? Mam nadzieje ze u WAS wszystko w porzadku ????a ta nieobecnosc to brak czasu ....rodzina ...spacerki...obiadki ... Daj znac ... Buziaczki ..... Quote
zuzolandia Posted November 27, 2006 Posted November 27, 2006 Witanko ;-) ... Wroc w koncuuuuu ;-).....wroccccc..... Buziaczki. Quote
Kate I Luka Posted November 27, 2006 Posted November 27, 2006 Hop hop Leemoncee, hop hop Haker... gdzie się podziewacie ??? Quote
Imbirka Posted November 27, 2006 Posted November 27, 2006 uuuuuuuu leemonca gdzieś nam przepadła:shake: ale i tak mówię dzieńdoberek:multi: Quote
leemonca Posted November 28, 2006 Author Posted November 28, 2006 Jesteśmy!!! w końcu jesteśmy!!! mieliśmy awarię neta :placz: i dzisiaj nam w końcu naprawili :placz:, życie bez internetu i dogo to nie jest życie :shake:, to wegetacja :shake:, jak ja mogłam wcześniej bez tego funkcjonować :evil_lol: ?!?! Siedziałam i patrzyłam w monitor i naszła mnie ODKRYWCZA MYŚL:razz: , że komputer bez internetu jest pusty , nie ma duszy :razz: witamy wszystkich bardzo, bardzo, bardzo gorąco :multi: :multi: :multi: tak się cieszę, że jesteśmy znowu z wami :multi: :multi: :multi: i na początek pokażę wam jak wyglądał wczorajszy nasz spacerek ---- mglisto jak w horrorze :roll: coraz bardziej nas spowijała ta mgła i muszę powiedzieć,że trochę się przestraszyłam i uciekliśmy do domu :cool3: a tu słońce już na drodze do samochodu lecę teraz poodrabiać zaległości w galeriach Quote
DORRAG Posted November 28, 2006 Posted November 28, 2006 Witaj z powrotem:multi: świetne mgliste foteczki:p , u nas dopiero dzisiaj rano pojawiła sie mgła, a teraz jest już pięknie :p Quote
Kate I Luka Posted November 28, 2006 Posted November 28, 2006 [quote name='leemonca'] witamy wszystkich bardzo, bardzo, bardzo gorąco :multi: :multi: :multi: tak się cieszę, że jesteśmy znowu z wami :multi: :multi: :multi: i na początek pokażę wam jak wyglądał wczorajszy nasz spacerek ---- witajcie, witajcie wreszcie :) fotki jak zwykle - pierwsza klasa :) Quote
Imbirka Posted November 28, 2006 Posted November 28, 2006 ale fajnie, że jesteś spowrotem i to z takimi pięknymi fotami:multi: :multi: :multi: Quote
teqquila Posted November 28, 2006 Posted November 28, 2006 dziendoberek ale fajowe fotencje :) mgliste a ja wiem co to nie miec necika oj wiem :P czlek sobie miejsca nie moze znalesc :) leemonca my sie do was na jkis weekendzik wybierzemy :) bo tam u Was tak ladnie z Julia :) Julia co Ty na to ?? Quote
leemonca Posted November 28, 2006 Author Posted November 28, 2006 [quote name='teqquila']dziendoberek ale fajowe fotencje :) mgliste a ja wiem co to nie miec necika oj wiem :P czlek sobie miejsca nie moze znalesc :) leemonca my sie do was na jkis weekendzik wybierzemy :) bo tam u Was tak ladnie z Julia :) Julia co Ty na to ?? zapraszamy!!!, zapraszamy!!! :multi: chętnie bym was ugościła nawet w naszych skromnych progach, ale niestety nie ma ku temu warunków, ale ta chałupka--- to jest fajne schronisko :cool3: i bliziutko nas (10-15 min. jazdy samochodem):lol: a tereeeeeenyyyy :loveu: do biegania super (jak nie ma leśniczego :shake: , ci się zawsze wszystkiego czepiają :mad: ) Quote
Alicja Posted November 28, 2006 Posted November 28, 2006 :multi:sa wrócili:multi::multi::multi: :evil_lol::evil_lol::evil_lol:z otchłani mgły wyłonił sie mroczny rumak:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Fotki :loveu::loveu::loveu: Quote
tygra Posted November 28, 2006 Posted November 28, 2006 wszystkie foty cudne, a ta jest niesamowita Quote
zuzolandia Posted November 28, 2006 Posted November 28, 2006 Uffff JAK TO DOBRZE ZE JUZ WROCILISCIE .......!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Fotencje .....no po prostu miodziooooo.....a ta mgła....poezjaaaa.... Niby horrorystyczne skojarzenia .....ale ja lubie przechadzac sie we mgle ...szczegolnie ranoooo /.....latem gdy jestesmy na wsi.....taki mglisty swit to przecudownyyy widok ...... Lubie.....he..... Mizianko dla Hakerka .... Quote
Imbirka Posted November 28, 2006 Posted November 28, 2006 Oooooo, proszę nawet nie wiedziałam, ze będę w Wałbrzychu:evil_lol::cool3: widze, że Justyna zaplanowała nam już najbliższy wyjazd:diabloti: leemona schronisko ekstra, ale czy nas przyjmą tam z dwoma potfforkami? Quote
ameliace Posted November 28, 2006 Posted November 28, 2006 :loveu::loveu::loveu:Cudo poprostu:loveu::loveu::loveu: Hakerek jak ze snów ;) Quote
leemonca Posted November 29, 2006 Author Posted November 29, 2006 właśnie zawiozłam swoje dziecko do szkoły i po powrocie do domu zastałam ... to: jakby ktoś nie wiedział, to to są resztki ślicznego bassetka, mięciutkiej, aksamitnej przytulanki a sprawca z niewinną minką wylegiwał się na łóżeczku :mad: :mad: :mad: idę popracować dogo się zmieniło :cool3: ? Quote
Kate I Luka Posted November 29, 2006 Posted November 29, 2006 [quote name='leemonca'] Oj Leemonca... przecież taki aniołeczek nie mógł tego zrobić... to na pewno ktoś inny przyszedł do mieszkania jak nikogo nie było i nabroił :diabloti: Quote
Recommended Posts