Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

leemonca napisał(a):
zmieniasz bannerki jak rękawiczki :cool3: , ciągle coś nowego :cool3: i ładnego :lol: , też coś muszę pomyśleć na... zimę:evil_lol:

zmieniam bo nie umiem tak zrobic żeby mi się podobał, a ten byłby miły gdyby nie fakt że nie umiaąłm zrobić na nim nawet napisu Galeria itd, bo zapisywał się w złym formacie jak napis dawałam :(

• Replies 4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Mój wujek ma bokserke oczywiście bez rodowodu lub jak kto woli nie rasową i jest nie wiele większa od mojej spanielki, a waży gdzies koło 18kg ;) Wszyscy są w szoku jak słyszą, że ona ma 3 lata :eviltong:

Posted

[quote name='BBeta']Mój wujek ma bokserke oczywiście bez rodowodu lub jak kto woli nie rasową i jest nie wiele większa od mojej spanielki, a waży gdzies koło 18kg ;) Wszyscy są w szoku jak słyszą, że ona ma 3 lata :eviltong:
:crazyeye: to albo masz wielkiego spanielak albo malego boxia ma Twoj wujo:P

Posted

witajcie kochane dziewczynki :lol: :lol: :lol:
cieszę się, że tu jesteście :multi: , z moim TZ-tem narazie w zawieszeniu, tomografia o key, wyniki dobre, oprócz jednego przez które musi zrobić usg jamy brzusznej, żeby wykluczyć związek skaczącego ciśnienia z nerkami :cool1:, ale to dopiero w następny poniedziałek

Kitka 20 - nie powiem ci ile mierzył Haker w wieku 3,5 m-ca bo nie pamiętam. Być może na poczatku galerii gdzieś jest o tym, bo galerię zakładałam kiedy on miał właśnie 3,5 m-ca

wklejam parę zdjątek i zmykam, bo jestem bardzo zmęczona dzisiejszym dniem :cool1:

takie sobie leśne focie z piłką tenisową w pyszczku

Kasieńka (moja imienniczka :razz:)

i mój ukochany czubek

pa, do jutra!!! jutro będę wszystkie zaległości odrabiać, a nazbierało się tego ho, ho..., i jeszcze trochę...:cool3:

Posted

wieczordobry:)no to dobzre ze z TZtem powoli sie wyjasnie..mam ndzieje ze bedzie okey wszysciutenko!!

a to sliczne kudlate malenstwo fajniutkie:):loveu:

a to mniej kudlate ale rowniez sliczne stwrzonko tez super fajniutkie:)

:loveu: :loveu:
i fotki jak zwykle piekne....ahhhhh.....

Posted

[quote name='tygra']cuuuuuudne w jakim programie robisz te niesamowite rzeczy?

w fotoszopie, przedtem bawiłam się gimpie, oba są swietne i bardzo podobne do siebie , Haker trochę za bardzo pikselowaty wyszedł, ale nie chciało mi się go już poprawiać :cool3:

dzieńdoberek wszystkim :multi:
nogi mi do tyłka włażą bo stałam pół dnia i lepiłam pierogi :shake:

Posted

Udaje Ci sie to świetnie!!!
Jeśli chodzi o Photoshopa - czy mogłabyś mi podpowiedzieć krok po kroku gdzie mogę poprawić białe źrenice na czarne - zupełnie nie rozumiem tych ikonek.