Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Leemonca, Twoje fotki są przerażająco cudowne:cool3: :cool3:
Pogoda dzisaj przepiękna, my też nie dawno wróciliśmy ze spcerku, aż się wracać nie chciało:razz:
A jakich fajnych kolegów zapoznało Hakerzątko:loveu:

• Replies 4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Leemonca jaki Ty masz aparat cyf.???? tak sie zastanawiam, bo dochodzę do wniosku, ze przydałby mi się nowy i lepszy aparat i to znacznie lepszy... Twoje zdjecia są szalenie piękne...

Posted

Dzieńdoberek:multi: fotki jak zwykle ekstra:lol:
a jak ja wracam do domu, to spowrotem jest ciemno i nie możmy iść na taki bowski spacerek:cool3: ale jutro (mam nadzieję damy czadu):evil_lol:

Posted

leemonca; napisał(a):

Ja nie mogę ale piękna fotka:loveu: Robisz bardzo ładne zdjęcia,będe tu bardzo często wpadać:p

I życze TZ-owi szybkiego powrotu do zdrowia

Posted

dzień doberek wszystkim!!! chciałam wam tak ogólnie, wszystkim ( bo trudno mi wyszczególniać was po kolei :cool3:. tak dużo was tu zaglądało :multi:)bardzo, bardzo gorąco podziękować za miłe słowka na temat zdjęć i za życzenia zdrowia dla TZ-ta. W poniedziałek będzie miał wszystkie wyniki badań, łącznie z tomografią komputerową głowy i wszystko się wyjaśni. Narazie niestety nasze nastroje daleko odbiegają od radosnych. Udało mi się jednak wyciągnąć go na wycieczko-spacerek, a efekty są poniżej -

w dali panorama Wałbrzycha

jak wracaliśmy, górki zaczynała spowijać mgła

fotki były cykane z wieży widokowej, na którą Hakerek bał się wejść bo belki były śliskie i łapy mu się ześlizgiwały

teraz idę do was poodrabiać trochę zaległości :shake:

Posted

o kuuuuurczeeee!!!!!!!!!!!!!!:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: boskie foty normalnie jak obrazy...............................jestem pod wielkim wielkim wielkim wielkim wielkim nawet bym zekla ogromnym gigantycznym wrazeniem!!!!!!!!!!!!!!!!!!:crazyeye:
PRZE PIE KNE!!!!!!!!!!