Medorowa Posted November 16, 2006 Posted November 16, 2006 Leemonca, Twoje fotki są przerażająco cudowne:cool3: :cool3: Pogoda dzisaj przepiękna, my też nie dawno wróciliśmy ze spcerku, aż się wracać nie chciało:razz: A jakich fajnych kolegów zapoznało Hakerzątko:loveu: Quote
e.v.a Posted November 16, 2006 Posted November 16, 2006 witaj :multi: ale extra spacerek :cool3: zdrowka dla Tz-ta zycze:multi: Quote
zuzolandia Posted November 16, 2006 Posted November 16, 2006 Siemanko ;-)..... uuuuu foteczki miodziooooo .... i niech taka jesien zostanie nawet do stycznia heheh;-)..... Szybkiego powrotu do zdrowka dla TZ-a.... A dla fafelka kusiolki w kindolek ;-) Quote
Cerber Posted November 17, 2006 Posted November 17, 2006 Leemonca jaki Ty masz aparat cyf.???? tak sie zastanawiam, bo dochodzę do wniosku, ze przydałby mi się nowy i lepszy aparat i to znacznie lepszy... Twoje zdjecia są szalenie piękne... Quote
Imbirka Posted November 17, 2006 Posted November 17, 2006 Dzieńdoberek:multi: fotki jak zwykle ekstra:lol: a jak ja wracam do domu, to spowrotem jest ciemno i nie możmy iść na taki bowski spacerek:cool3: ale jutro (mam nadzieję damy czadu):evil_lol: Quote
bonita Posted November 17, 2006 Posted November 17, 2006 Życzymy szybkiego powrotu do zdrowia TZ- owi. Podziwiałam fotki, jak zwykle świetne :) Quote
Alynkaaa Posted November 17, 2006 Posted November 17, 2006 ehhhhhhhhhh...a tu jak zawsze cieplutko slonecznie przyjaznie pieknie i milo.....lubie do was przychodzic:):loveu: Quote
zuzolandia Posted November 17, 2006 Posted November 17, 2006 Hello ;-) wpadlismy powiedziec dobry wieczorek ;-) Quote
DORRAG Posted November 17, 2006 Posted November 17, 2006 leemonca; napisał(a): Ja nie mogę ale piękna fotka:loveu: Robisz bardzo ładne zdjęcia,będe tu bardzo często wpadać:p I życze TZ-owi szybkiego powrotu do zdrowia Quote
Alicja Posted November 17, 2006 Posted November 17, 2006 [quote name='Cimi'] Super :lol!:.:loveu::loveu::loveu:cudowne a tu jak w bajce:loveu::loveu::loveu: Zdrówka dla TZta życzę :p Quote
Cerber Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 Cześć leeemonca co tam u was kochana słychać...????? Quote
BBeta Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 [quote name='leemonca'] Świetna fotka :loveu: Quote
leemonca Posted November 18, 2006 Author Posted November 18, 2006 dzień doberek wszystkim!!! chciałam wam tak ogólnie, wszystkim ( bo trudno mi wyszczególniać was po kolei :cool3:. tak dużo was tu zaglądało :multi:)bardzo, bardzo gorąco podziękować za miłe słowka na temat zdjęć i za życzenia zdrowia dla TZ-ta. W poniedziałek będzie miał wszystkie wyniki badań, łącznie z tomografią komputerową głowy i wszystko się wyjaśni. Narazie niestety nasze nastroje daleko odbiegają od radosnych. Udało mi się jednak wyciągnąć go na wycieczko-spacerek, a efekty są poniżej - w dali panorama Wałbrzycha jak wracaliśmy, górki zaczynała spowijać mgła fotki były cykane z wieży widokowej, na którą Hakerek bał się wejść bo belki były śliskie i łapy mu się ześlizgiwały teraz idę do was poodrabiać trochę zaległości :shake: Quote
Alicja Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 Trzymam kciukasy za badania :razz: A foty cudo:loveu: Quote
Imbirka Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 wow:crazyeye: ekstra:multi: leemonca sprawiłaś, że mam coraz większą ochotę wybrać w okolice Wałbrzycha:evil_lol::cool3: Quote
Cerber Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 Heh leemonca ale noskie foteczki.... :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Alynkaaa Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 o kuuuuurczeeee!!!!!!!!!!!!!!:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: boskie foty normalnie jak obrazy...............................jestem pod wielkim wielkim wielkim wielkim wielkim nawet bym zekla ogromnym gigantycznym wrazeniem!!!!!!!!!!!!!!!!!!:crazyeye: PRZE PIE KNE!!!!!!!!!! Quote
zuzolandia Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 Witanko..;-).....wow.jestem oczarowana -zaczarowana foteczkami ,,matko co ja mowie toz to prawdziwe dziela sztuki ..... Trzymamy kciuki za zdrowko .... Quote
:: FiGa :: Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 Ojjj :loveu: Ile tu pięknych fotek :loveu: Dobranoc Hakerki :loveu: :bye: Quote
Kate I Luka Posted November 19, 2006 Posted November 19, 2006 [quote name='leemonca'] I jeszcze jeden koleżka naszego Gastonka :multi: Śliczna galeria, cudowne zdjęcia :) Quote
Recommended Posts