Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

ale nam zawsze mało!! Takiego cuda zawsze mało!! Ty masz na co dzień a my co?? My chcemy foteczki, duuuużo foteczek!!:mad:

p.s. ja ide jeszcze jakieś Gery z wczoraj wrzucić. Niestety ostatnio same z zacisza domowego, ale może niedługo i plener sie pojawi :)

dopisane po kilku minutach: nie wstawię, bo fotosik mi szwankuje :(

• Replies 4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ja napiszę tak.. śliczna obroża :lol:.. :evil_lol:.

Wyjątek napisał(a):
Co on brał???:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Może to była biała :cool3: :lol: ?

Posted

mila_2 napisał(a):
przepraszam, że się wcinam - na osiedlu też mamy długoogoniastego boksera Hakera;)

Pozdrawiamy z deszczowego:( Zgierza

a wcinaj się, wcinaj, jak najczęściej, jest nam bardzo miło:lol:

majokaA my sie witamy po paru dniach przerwy, tym razem u nas wieje:smile:)))

POzdrawiamy majoka i Kanisko

cześć dziewczyniska :cool3: :multi:

Cimi

Ja napiszę tak.. śliczna obroża :lol:.. :evil_lol:.

prawda :cool3: :cool3: :cool3: :evil_lol: ?

Cytat:
Napisał(a) Wyjątek
Co on brał???:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Może to była biała :cool3: :lol: ?

Cimi - proszę o przetłumaczenie, co to jest biała :cool3: ? bo ja nie dzisiejsza :shake: :cool3: :evil_lol:

Posted

leemonca napisał(a):
Cimi - proszę o przetłumaczenie, co to jest biała :cool3: ? bo ja nie dzisiejsza :shake: :cool3: :evil_lol:

Amfa po prostu :lol:.

Posted

majoka
A obroza jak u krowy:diabloti:

Zaraz po łbie mi sie dostanie hehehe

a oberwiesz, o!!! :lmaa: mój Tz też tak mówi :pissed:, a on ją nosić będzie tak długo, dopuki nie nauczy się chodzić ładnie przy nodze. Już są efekty :fadein:
na zimę zamienię mu na szeleczki :lol:
dzieńdoberek wszystkim galeryjkowiczom :loveu:

dzisiejsze foteczki, nie ma ich dużo :shake:

mój malutki niuniuś :cool3:

mój kawałek nieba dla niuniusia :razz:

i bliskie, coraz bliższe, spotkania z fotoszopem ;-)

córusia i mamusia

Posted

leemonca napisał(a):
a oberwiesz, o!!! :lmaa:

Zdecydowanie popieram :diabloti:. Fiona też ma taką i o wiele lepiej w niej wygląda niż w zwykłej :lol:.

Posted

Haker to po prostu wolny pies spuszczony z łóańcucha...:eviltong: :eviltong: :eviltong:

a o fotkach to ja już się nie wypiowiadam, bo ja po prostu słów juz nie mam no... juz nie potrafię swojego zachwytu wyrazić tymi fotkami... może tylko zrobięb tak... :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:

Posted

Cimi napisał(a):
Zdecydowanie popieram :diabloti:. Fiona też ma taką i o wiele lepiej w niej wygląda niż w zwykłej :lol:.

dzięki cimi za wsparcie :cool3: , bo już zaczynałam wątpić czy mam może cielaczka na postronku :evil_lol: , te obróżki zaciskowe nie są w Wałbrzychu popularne i muszę się wszystkim zdziwionym tłumaczyć dlaczego taki ł a ń c u c h :cool3: :evil_lol:

cześć Luizka :loveu: - mogę tak mówić? :cool3: cieszę się, że ci się podobają nasze Hakerkowe fotki :multi:

Posted

Wiesz u mnie też nie są popularne, bo nawet nie widziałam w sklapach zoo :lol:. Na mieście widziałam chyba tylko jednego psa w takim łańcuszku :cool3:. Ostatnio ludzie się na mnie dziwnie gapili, ta jakby myśleli, że na normalną obrożę mnie nie stać i znalazła łańcuch.. takie miałam odczucia :evil_lol:.

Posted

U nas w sklepach zoo są i zalegają na półkach, tylko nikt ich nie kupuje :shake:, kupują ci, którym zależy na choćby małym wyszkoleniu psiaka :shake: reszta to ignoranci (Majoka - to przysięgam nie do ciebie, jesteś tu z nami na dogo i to cię upoważnia do chichrania się z "krowiego łańcucha" :evil_lol:, bo tak on wygląda :evil_lol:, niestety :evil_lol:) Pani mi go sprzedała za 5 zł :diabloti:

Posted

leemonca napisał(a):

cześć Luizka :loveu: - mogę tak mówić? :cool3: cieszę się, że ci się podobają nasze Hakerkowe fotki :multi:

Ty się jeszcze pytasz, pewni że tak. Po pierwsze wole jak ktos do mnie mówi Luiza a nie Cerber bo Cerber to mój pies a nie ja, a po drugie lubię jak toś do mnie mówi Luizka, wtedy wiem, ze ktoś mnie lubi... Ja tylko nienawidzę jak ktos woła na mnie Luizo... jestem wtedy wściekła...

Posted

tygra napisał(a):
czy on tak na pysiu spoważniał, czy to tylko fotka oszukuje. Wygląda jak dorosły pies już a nie jak podrostek

on ma tak bogatą mimikę twarzyczki, że tak naprawdę to ja nie wiem jak on wygląda:evil_lol:

cześć dziewczyny!!!
ten mój najpiękniejszy, najukochańszy Hakersik, zjadł wczoraj na spacerze ohydną, śmierdzącą koopę :crazyeye: :shake: , fuj..., brrr..., córka mu umyła zęby :mad:

:mad: :placz: