Wyjątek Posted November 11, 2006 Posted November 11, 2006 ale nam zawsze mało!! Takiego cuda zawsze mało!! Ty masz na co dzień a my co?? My chcemy foteczki, duuuużo foteczek!!:mad: p.s. ja ide jeszcze jakieś Gery z wczoraj wrzucić. Niestety ostatnio same z zacisza domowego, ale może niedługo i plener sie pojawi :) dopisane po kilku minutach: nie wstawię, bo fotosik mi szwankuje :( Quote
mila_2 Posted November 11, 2006 Posted November 11, 2006 przepraszam, że się wcinam - na osiedlu też mamy długoogoniastego boksera Hakera;) Pozdrawiamy z deszczowego:( Zgierza Quote
mar....ka Posted November 11, 2006 Posted November 11, 2006 A my sie witamy po paru dniach przerwy, tym razem u nas wieje:)))) POzdrawiamy majoka i Kanisko Quote
Cimi Posted November 11, 2006 Posted November 11, 2006 Ja napiszę tak.. śliczna obroża :lol:.. :evil_lol:. Wyjątek napisał(a):Co on brał???:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Może to była biała :cool3: :lol: ? Quote
leemonca Posted November 11, 2006 Author Posted November 11, 2006 mila_2 napisał(a):przepraszam, że się wcinam - na osiedlu też mamy długoogoniastego boksera Hakera;) Pozdrawiamy z deszczowego:( Zgierza a wcinaj się, wcinaj, jak najczęściej, jest nam bardzo miło:lol: majokaA my sie witamy po paru dniach przerwy, tym razem u nas wieje:smile:))) POzdrawiamy majoka i Kanisko cześć dziewczyniska :cool3: :multi: Cimi Ja napiszę tak.. śliczna obroża :lol:.. :evil_lol:. prawda :cool3: :cool3: :cool3: :evil_lol: ? Cytat: Napisał(a) Wyjątek Co on brał???:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Może to była biała :cool3: :lol: ? Cimi - proszę o przetłumaczenie, co to jest biała :cool3: ? bo ja nie dzisiejsza :shake: :cool3: :evil_lol: Quote
Alicja Posted November 11, 2006 Posted November 11, 2006 :loveu:no tak czepiają się Ozzulkowych jajek a tutaj Hakerkowych romantycznych ślepków:loveu: Quote
Cimi Posted November 11, 2006 Posted November 11, 2006 leemonca napisał(a):Cimi - proszę o przetłumaczenie, co to jest biała :cool3: ? bo ja nie dzisiejsza :shake: :cool3: :evil_lol: Amfa po prostu :lol:. Quote
haska_12 Posted November 11, 2006 Posted November 11, 2006 Ojj pysiu kochaniutki :loveu: :loveu: :loveu: Quote
mar....ka Posted November 11, 2006 Posted November 11, 2006 Cudeńko..... A obroza jak u krowy:diabloti: Zaraz po łbie mi sie dostanie hehehe Quote
Cerber Posted November 11, 2006 Posted November 11, 2006 świtna foteczka... :loveu: :loveu: :loveu: ta obróbka bardzo mi się podoba tej fotki... :lol: :lol: Quote
Cerber Posted November 12, 2006 Posted November 12, 2006 Cześć Kochana Hakerkowa i kochany Hakerku... :) może by tak jakieś new foteczki... :) Quote
leemonca Posted November 12, 2006 Author Posted November 12, 2006 majoka A obroza jak u krowy:diabloti: Zaraz po łbie mi sie dostanie hehehe __________________ a oberwiesz, o!!! :lmaa: mój Tz też tak mówi :pissed:, a on ją nosić będzie tak długo, dopuki nie nauczy się chodzić ładnie przy nodze. Już są efekty :fadein: na zimę zamienię mu na szeleczki :lol: dzieńdoberek wszystkim galeryjkowiczom :loveu: dzisiejsze foteczki, nie ma ich dużo :shake: mój malutki niuniuś :cool3: mój kawałek nieba dla niuniusia :razz: i bliskie, coraz bliższe, spotkania z fotoszopem ;-) córusia i mamusia Quote
Cimi Posted November 12, 2006 Posted November 12, 2006 leemonca napisał(a):a oberwiesz, o!!! :lmaa: Zdecydowanie popieram :diabloti:. Fiona też ma taką i o wiele lepiej w niej wygląda niż w zwykłej :lol:. Quote
Cerber Posted November 12, 2006 Posted November 12, 2006 Haker to po prostu wolny pies spuszczony z łóańcucha...:eviltong: :eviltong: :eviltong: a o fotkach to ja już się nie wypiowiadam, bo ja po prostu słów juz nie mam no... juz nie potrafię swojego zachwytu wyrazić tymi fotkami... może tylko zrobięb tak... :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
leemonca Posted November 12, 2006 Author Posted November 12, 2006 Cimi napisał(a):Zdecydowanie popieram :diabloti:. Fiona też ma taką i o wiele lepiej w niej wygląda niż w zwykłej :lol:. dzięki cimi za wsparcie :cool3: , bo już zaczynałam wątpić czy mam może cielaczka na postronku :evil_lol: , te obróżki zaciskowe nie są w Wałbrzychu popularne i muszę się wszystkim zdziwionym tłumaczyć dlaczego taki ł a ń c u c h :cool3: :evil_lol: cześć Luizka :loveu: - mogę tak mówić? :cool3: cieszę się, że ci się podobają nasze Hakerkowe fotki :multi: Quote
Cimi Posted November 12, 2006 Posted November 12, 2006 Wiesz u mnie też nie są popularne, bo nawet nie widziałam w sklapach zoo :lol:. Na mieście widziałam chyba tylko jednego psa w takim łańcuszku :cool3:. Ostatnio ludzie się na mnie dziwnie gapili, ta jakby myśleli, że na normalną obrożę mnie nie stać i znalazła łańcuch.. takie miałam odczucia :evil_lol:. Quote
leemonca Posted November 12, 2006 Author Posted November 12, 2006 U nas w sklepach zoo są i zalegają na półkach, tylko nikt ich nie kupuje :shake:, kupują ci, którym zależy na choćby małym wyszkoleniu psiaka :shake: reszta to ignoranci (Majoka - to przysięgam nie do ciebie, jesteś tu z nami na dogo i to cię upoważnia do chichrania się z "krowiego łańcucha" :evil_lol:, bo tak on wygląda :evil_lol:, niestety :evil_lol:) Pani mi go sprzedała za 5 zł :diabloti: Quote
Cerber Posted November 12, 2006 Posted November 12, 2006 leemonca napisał(a): cześć Luizka :loveu: - mogę tak mówić? :cool3: cieszę się, że ci się podobają nasze Hakerkowe fotki :multi: Ty się jeszcze pytasz, pewni że tak. Po pierwsze wole jak ktos do mnie mówi Luiza a nie Cerber bo Cerber to mój pies a nie ja, a po drugie lubię jak toś do mnie mówi Luizka, wtedy wiem, ze ktoś mnie lubi... Ja tylko nienawidzę jak ktos woła na mnie Luizo... jestem wtedy wściekła... Quote
Medorowa Posted November 12, 2006 Posted November 12, 2006 Ale śliczne foteczki:loveu: :loveu: :cool3: Naprawdę, Leemonca, masz talent:loveu: Quote
Imbirka Posted November 12, 2006 Posted November 12, 2006 Dzieńdoberek:multi::multi::multi::multi: foteczki jak zwylke cud, miód:evil_lol: A odnośnie "krowiego" łańcucha, to faktycznie do szkolenia jest idealny:lol: Quote
tygra Posted November 13, 2006 Posted November 13, 2006 czy on tak na pysiu spoważniał, czy to tylko fotka oszukuje. Wygląda jak dorosły pies już a nie jak podrostek Quote
leemonca Posted November 13, 2006 Author Posted November 13, 2006 tygra napisał(a):czy on tak na pysiu spoważniał, czy to tylko fotka oszukuje. Wygląda jak dorosły pies już a nie jak podrostek on ma tak bogatą mimikę twarzyczki, że tak naprawdę to ja nie wiem jak on wygląda:evil_lol: cześć dziewczyny!!! ten mój najpiękniejszy, najukochańszy Hakersik, zjadł wczoraj na spacerze ohydną, śmierdzącą koopę :crazyeye: :shake: , fuj..., brrr..., córka mu umyła zęby :mad: :mad: :placz: Quote
Recommended Posts