Cerber Posted November 8, 2006 Posted November 8, 2006 ojej jak Ty robisz takie fotki no... ja też takie chce boskie fotki...:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
zuzolandia Posted November 8, 2006 Posted November 8, 2006 Zas pija i to w dodatku soczki chmielowe ;-) Hakerek jak zwykle .... the best ...;-) Dlaczegooo ja nie umiemmm robicc takichhh fotek buuuu ;-) Booo Limonka to monopolistka odlotowych fociszy ehheeh ;-) ot co ... Mizanko dla Kawalera ;-) Quote
beria Posted November 8, 2006 Posted November 8, 2006 leemonca napisał(a): lot nad kukułczym gniazdem - niebo moje :evil_lol: , ptaszek nie :shake: Wow, co to za latający gatunek ptaka :crazyeye: Świetne :loveu: Widziałaś orła cień :cool3: Quote
leemonca Posted November 9, 2006 Author Posted November 9, 2006 beria napisał(a):Wow, co to za latający gatunek ptaka :crazyeye: Świetne :loveu: Widziałaś orła cień :cool3: to jest Myszołów Włochaty :cool3: , znalazłam go w obrazkach ściągniętych przez moje dziecię:lol: Luiza, Madzia, Imbir, Zuzolandia - cześć dziewczyny :multi: mam nową porcję foteczek z porannego, zimnego i bardzo, bardzo mokrego siq :shake: brr..., Quote
Imbirka Posted November 9, 2006 Posted November 9, 2006 hehe, a cóż to za minka:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
teqquila Posted November 9, 2006 Posted November 9, 2006 minka mowi sama za siebie oddaj mi tego patyka :D Quote
zuzolandia Posted November 9, 2006 Posted November 9, 2006 Siemanko ;-) Minka z typu ...spadamy do domku ???? ... Jakos nie widac na fociszach zeby bylo brrrrrrrrrrrrr;-)... Hakerek se buszuje w najlepsze ;-) Buzioczki takie cieplejsze bo u nos słoneczko ;-) Quote
Cerber Posted November 9, 2006 Posted November 9, 2006 Cześć leemonca...:multi: :multi: :multi: Quote
Alynkaaa Posted November 9, 2006 Posted November 9, 2006 Hej kobietko:) jak tam odchudzanie????????? boskie fotki szcegolnie orzelek<czy tam inny ptaszek:)> no i Grillowany Haker tez slodki...... ahhh ta nasza polska jesien:)jak ladnie jest u was:):crazyeye: Quote
Medorowa Posted November 9, 2006 Posted November 9, 2006 :loveu: :loveu: :loveu: Powiem tak; śliczne, śliczne, śliczne, śliczne;) Quote
:: FiGa :: Posted November 11, 2006 Posted November 11, 2006 Witajcie Hakerki :multi: :loveu::loveu: Quote
leemonca Posted November 11, 2006 Author Posted November 11, 2006 dzień doberek!!! nie wiem jak wy to robicie, że macie tyle czasu, żeby siedzieć na dogo :shake: , ja się ostatnio nie mogę wyrobić z czasem :shake:, ciągle mi go brakuje :shake: Pogodę mamy przeokropniastą, więc nie chodzimy w plenerki. Mamy fotki dywanowe :cool3: Jemy świńską skórkę :evil_lol: :lol: Quote
Wyjątek Posted November 11, 2006 Posted November 11, 2006 Te Hakerkowe oczka... Co on brał???:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
leemonca Posted November 11, 2006 Author Posted November 11, 2006 Wyjątek napisał(a):Te Hakerkowe oczka... Co on brał???:evil_lol::evil_lol::evil_lol: kurczę, muszę go przypilnować, bo chyba cóś ćpa za moimi plecami :evil_lol: Tina.Sara - witaj :multi: Quote
Tina.Sara Posted November 11, 2006 Posted November 11, 2006 leemonca napisał(a): Tina.Sara - witaj :multi: czuje sie zaszczycona :cool3: Quote
leemonca Posted November 11, 2006 Author Posted November 11, 2006 FIGA - dzięki w imieniu Hakerka :lol: Madzia - cześć :lol: Quote
Medorowa Posted November 11, 2006 Posted November 11, 2006 A może jakieś foteczki :cool3: :cool3: Quote
Wyjątek Posted November 11, 2006 Posted November 11, 2006 Tak tak zdecydowanie więcej foteczek!! Bo te "zaćpane" oczka są przecudowne!!:loveu::loveu::loveu: Quote
leemonca Posted November 11, 2006 Author Posted November 11, 2006 jeszcze wam mało :crazyeye:, toż ja nic innego nie robię tylko wklejam fotki :mad: Quote
Recommended Posts