Alynkaaa Posted November 7, 2006 Posted November 7, 2006 leemonca napisał(a): ja pewnie jutro też skończę :cool3: GRATULUJE zapalu:):cool3: :cool3: ja mam taki sam....jesli chodzi o odchudzanie...:):oops: :eviltong: Quote
Alicja Posted November 7, 2006 Posted November 7, 2006 leemonca napisał(a):czołem dziewczyny :cool3: !!! rzeczywiście mnie lenistwo fotkowe ogarnęło :evil_lol: bawiłam się trochę fotoszopem i mogę tylko to wkleić zamiast zdjęć :cool3: , zdjecia może będą później, ale stare bo nowych niet :evil_lol: moje dzidzi :cool3: biedroneczki a wogóle to się odchudzam i jestem głodna i zła :placz:świetne droneczki:p o rany TY sie odchudzasz....chcesz mnie w kompleksa wpędzić :cool3: Quote
Alynkaaa Posted November 7, 2006 Posted November 7, 2006 Alicjarydzewska napisał(a):świetne droneczki:p o rany TY sie odchudzasz....chcesz mnie w kompleksa wpędzić :cool3: ale tylko dojutra....:eviltong: :evil_lol: wiec nie ma co siem komplexowac:eviltong: Quote
leemonca Posted November 7, 2006 Author Posted November 7, 2006 świetne droneczki:p o rany TY sie odchudzasz....chcesz mnie w kompleksa wpędzić :cool3: __________________ wiesz, ja tak przygłupiasto tyję - z tyłu wyglądam w miarę normalnie, za to z boku, koszmar. Rosnę do przodu, brzuch i cycki :shock: i buziuchna okrąglutka :shock: Quote
leemonca Posted November 7, 2006 Author Posted November 7, 2006 Alynkaaa napisał(a):ale tylko dojutra....:eviltong: :evil_lol: wiec nie ma co siem komplexowac:eviltong: a może wytrzymam dłużej :evil_lol: , gdyby nie to piffko:cool3: Quote
Alynkaaa Posted November 7, 2006 Posted November 7, 2006 leemonca napisał(a):wiesz, ja tak przygłupiasto tyję - z tyłu wyglądam w miarę normalnie, za to z boku, koszmar. Rosnę do przodu, brzuch i cycki :shock: i buziuchna okrąglutka :shock: heh to zdrowo:):cool3: Quote
Alynkaaa Posted November 7, 2006 Posted November 7, 2006 leemonca napisał(a):a może wytrzymam dłużej :evil_lol: , gdyby nie to piffko:cool3: pijjj leemonca pijj ja mam dzis 100 strone wiec jest okazja:):eviltong: :evil_lol: Quote
tygra Posted November 8, 2006 Posted November 8, 2006 ja też się próbuję odchudzac ale mi nie wychodzi :( Quote
Wyjątek Posted November 8, 2006 Posted November 8, 2006 A ja sie nie odc hudzam bo to nie ma sensu :eviltong: I tak nigdy mi nie wychodzi:lol: Za to zapisałam sie na judo i poza tym co drugi dzień ćwicze w domu :) A jem ile wlezie :) Quote
Imbirka Posted November 8, 2006 Posted November 8, 2006 A Hakerka to dzisiaj nie bedzie?:mad::cool3::evil_lol: Quote
Wyjątek Posted November 8, 2006 Posted November 8, 2006 Halooooooooo, Hakerkuuuuu????!! Wracaj no tu!!:mad: Quote
leemonca Posted November 8, 2006 Author Posted November 8, 2006 Wyjątek napisał(a):A ja sie nie odc hudzam bo to nie ma sensu :eviltong: I tak nigdy mi nie wychodzi:lol: Za to zapisałam sie na judo i poza tym co drugi dzień ćwicze w domu :) A jem ile wlezie :) szczęściara, ja też kiedyś tak mogłam jeść, ale to już nie te lata :shake: :cool3: , ale jak się zaprę to chudnę, tylko z tym zapieraniem się, nie wychodzi :cool3: witam wąziutkie dziś grono koleżanek:placz: , coś nas wszyscy opuścili :placz: , może jak wkleję zdjątko Hakerka to ktoś jeszcze zajrzy ;) a kuku, jestem tutaj :multi: zdjątka z ciepłych dni:lol: co w trawie piszczy? wietrzenie uszek ale mam długie łapki przyłapany na gorącym uczynku :mad: cyknięte przypadkiem podczas wkładania aparatu do kieszeni, ale wyszło całkiem fajnie i zostawiłam ;) lot nad kukułczym gniazdem - niebo moje :evil_lol: , ptaszek nie :shake: Quote
Wyjątek Posted November 8, 2006 Posted November 8, 2006 Boski Haker jednak powrócił:lol::lol::lol: Kolejne fajne fotki, myślę, że zaraz zleci sie tłum wielbicieli :D A co do odchidzania to uważam że ćwiczenia to najlepszy sposób bo nie trzeba sobie odmawiać tyyylu przyjemności :D Quote
leemonca Posted November 8, 2006 Author Posted November 8, 2006 Wyjątek napisał(a):Boski Haker jednak powrócił:lol::lol::lol: Kolejne fajne fotki, myślę, że zaraz zleci sie tłum wielbicieli :D A co do odchidzania to uważam że ćwiczenia to najlepszy sposób bo nie trzeba sobie odmawiać tyyylu przyjemności :D ale jak się trzeba spocić :cool3: :evil_lol: Quote
Wyjątek Posted November 8, 2006 Posted November 8, 2006 leemonca napisał(a):ale jak się trzeba spocić :cool3: :evil_lol: No niestety, cos za coś:lol: Quote
leemonca Posted November 8, 2006 Author Posted November 8, 2006 Wyjątek napisał(a):No niestety, cos za coś:lol: wolałabym to "coś" bez niczego :evil_lol: , właśnie idę sobie po piffko, o! :eviltong: Quote
e.v.a Posted November 8, 2006 Posted November 8, 2006 czesc:multi: widze sliczna wiazaneczke:cool3: Quote
leemonca Posted November 8, 2006 Author Posted November 8, 2006 cześć Ewa aleśmy posty wysłały! dokładnie w tym samym czasie, nie podoba ci się wiązaneczka :razz:? Quote
Wyjątek Posted November 8, 2006 Posted November 8, 2006 leemonca napisał(a):wolałabym to "coś" bez niczego :evil_lol: , właśnie idę sobie po piffko, o! :eviltong: ooo ja tez chcę, daj i mi :D :D:evil_lol: Quote
leemonca Posted November 8, 2006 Author Posted November 8, 2006 chitra jestem, nie dam :eviltong: Quote
e.v.a Posted November 8, 2006 Posted November 8, 2006 leemonca napisał(a):cześć Ewa aleśmy posty wysłały! dokładnie w tym samym czasie, nie podoba ci się wiązaneczka :razz:? :evil_lol: podoba i to bardzo:D lubie te pomaranczowe kwiatki ( nie wiem jak sie nazywaja ale sa ladne) Quote
leemonca Posted November 8, 2006 Author Posted November 8, 2006 coś chyba od ptaka, ale nie pamiętam co :evil_lol: Quote
Imbirka Posted November 8, 2006 Posted November 8, 2006 akuku Hakerku:multi::multi::multi:, doczekaliśmy się:lol: Quote
Recommended Posts