Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

leemonca napisał(a):
czołem dziewczyny :cool3: !!! rzeczywiście mnie lenistwo fotkowe ogarnęło :evil_lol:

bawiłam się trochę fotoszopem i mogę tylko to wkleić zamiast zdjęć :cool3: , zdjecia może będą później, ale stare bo nowych niet :evil_lol:

moje dzidzi :cool3:

biedroneczki

a wogóle to się odchudzam i jestem głodna i zła :placz:
świetne droneczki:p
o rany TY sie odchudzasz....chcesz mnie w kompleksa wpędzić :cool3:

Posted

Alicjarydzewska napisał(a):

ale tylko dojutra....:eviltong: :evil_lol: wiec nie ma co siem komplexowac:eviltong:

Posted

wiesz, ja tak przygłupiasto tyję - z tyłu wyglądam w miarę normalnie, za to z boku, koszmar. Rosnę do przodu, brzuch i cycki :shock: i buziuchna okrąglutka :shock:

Posted

Alynkaaa napisał(a):
ale tylko dojutra....:eviltong: :evil_lol: wiec nie ma co siem komplexowac:eviltong:

a może wytrzymam dłużej :evil_lol: , gdyby nie to piffko:cool3:

Posted

leemonca napisał(a):
wiesz, ja tak przygłupiasto tyję - z tyłu wyglądam w miarę normalnie, za to z boku, koszmar. Rosnę do przodu, brzuch i cycki :shock: i buziuchna okrąglutka :shock:

heh to zdrowo:):cool3:

Posted

A ja sie nie odc hudzam bo to nie ma sensu :eviltong: I tak nigdy mi nie wychodzi:lol:
Za to zapisałam sie na judo i poza tym co drugi dzień ćwicze w domu :) A jem ile wlezie :)

Posted

Wyjątek napisał(a):
A ja sie nie odc hudzam bo to nie ma sensu :eviltong: I tak nigdy mi nie wychodzi:lol:
Za to zapisałam sie na judo i poza tym co drugi dzień ćwicze w domu :) A jem ile wlezie :)

szczęściara, ja też kiedyś tak mogłam jeść, ale to już nie te lata :shake: :cool3: ,
ale jak się zaprę to chudnę, tylko z tym zapieraniem się, nie wychodzi :cool3:

witam wąziutkie dziś grono koleżanek:placz: , coś nas wszyscy opuścili :placz: , może jak wkleję zdjątko Hakerka to ktoś jeszcze zajrzy ;)

a kuku, jestem tutaj :multi:

zdjątka z ciepłych dni:lol:

co w trawie piszczy?

wietrzenie uszek

ale mam długie łapki

przyłapany na gorącym uczynku :mad:

cyknięte przypadkiem podczas wkładania aparatu do kieszeni, ale wyszło całkiem fajnie i zostawiłam ;)

lot nad kukułczym gniazdem - niebo moje :evil_lol: , ptaszek nie :shake:

Posted

Boski Haker jednak powrócił:lol::lol::lol:
Kolejne fajne fotki, myślę, że zaraz zleci sie tłum wielbicieli :D
A co do odchidzania to uważam że ćwiczenia to najlepszy sposób bo nie trzeba sobie odmawiać tyyylu przyjemności :D

Posted

Wyjątek napisał(a):
Boski Haker jednak powrócił:lol::lol::lol:
Kolejne fajne fotki, myślę, że zaraz zleci sie tłum wielbicieli :D
A co do odchidzania to uważam że ćwiczenia to najlepszy sposób bo nie trzeba sobie odmawiać tyyylu przyjemności :D

ale jak się trzeba spocić :cool3: :evil_lol:

Posted

leemonca napisał(a):
cześć Ewa aleśmy posty wysłały! dokładnie w tym samym czasie, nie podoba ci się wiązaneczka :razz:?

:evil_lol: podoba i to bardzo:D lubie te pomaranczowe kwiatki ( nie wiem jak sie nazywaja ale sa ladne)