Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='madzia i medor']Cześć Leemonca:lol: :lol: :lol:
To widać, że zimę spędzasz bardzo aktywnie:cool3: ]

lato też, bo jeżdżę na rowerze :cool3:

Alicjarydzewskazazdraszczam jazdy na nartach ...ja takowych od 20paru lat na nogach nie miałam:oops:
super:p

narty to moja słabość, nawet z poharatanym kolanem, ze stabilizatorem na nodze (po wypadku) nie potrafię z nich zrezygnować :shake: ;)

zuzolandiaHejka ;-) no fakt nawet deszczowa jesien na fotkach Limonki ( sorki za spolszczenie ;-))ehhehe jest piekna .....
A u nas lejeeeeeeeeeeee ;-(

a spalszczaj sobie, a wogóle to Leemonca = Kasia, witaj :evil_lol:

beria - u nas też obrzydliwie, a zaraz musimy wyjść na siku :placz:

Imbir1 - ja też suszę spodnie od rana :cool3:

Daga - witaj , jaki ładny avatarek i bannerek :lol:

Tina.Sara - dzieńdoberek :multi:

Posted

leemonca napisał(a):
jeżdżę już od dziecka a że do najbliższego wyciągu mam 20 min. jazdy samochodem, więc praktycznie cały sezon zimowy spędzamy na stoku. Wprawdzie stoczek nie jest duży, zjazdu raptem 450 m, ale oświetlony i nadaje się na wypad po pracy :evil_lol:

A ja w tym roku (w sumie to w przyszłym, bo w okolicach lutego) po raz pierwszy pojadę na narty! :multi: Już nie mogę się doczekać :multi: Biorąc pod uwagę fakt, że będąc pierwszy raz w Tatrach w zeszłe wakacje, podczas pierwszej wyprawy na szlak zdobyłam Rysy, to mam nadzieję, że wypad na narty także będzie równie udany :cool3:

Posted

Tośka_m napisał(a):
A ja w tym roku (w sumie to w przyszłym, bo w okolicach lutego) po raz pierwszy pojadę na narty! :multi: Już nie mogę się doczekać :multi: Biorąc pod uwagę fakt, że będąc pierwszy raz w Tatrach w zeszłe wakacje, podczas pierwszej wyprawy na szlak zdobyłam Rysy, to mam nadzieję, że wypad na narty także będzie równie udany :cool3:

jeśli tylko będzie dużo śniegu, dużo słoneczka i trochę mroziku to napewno będzie super :lol:

Posted

leemonca napisał(a):
jeśli tylko będzie dużo śniegu, dużo słoneczka i trochę mroziku to napewno będzie super :lol:

I jeszcze narty się przydadzą na pewno :cool3: Co prawda chciałabym się nauczyć na snowboardzie, ale ceny za instruktora są obłędne, a instruktorów jazdy na nartach będę miała aż zbyt wielu :evil_lol:

Posted

Tośka_m napisał(a):
I jeszcze narty się przydadzą na pewno :cool3: Co prawda chciałabym się nauczyć na snowboardzie, ale ceny za instruktora są obłędne, a instruktorów jazdy na nartach będę miała aż zbyt wielu :evil_lol:

jak jest super pogoda i fajne towarzystwo to i narty niepotrzebne :eviltong: :razz:

ja na desce nie próbowałam, jakoś mnie nigdy nie ciągnęła (chyba za stara jestem na zmiany :eviltong: ) ale córka i TZ próbowali, córka się napaliła bardzo, TZ nie, ale w końcu i tak jeździmy wszyscy na boazerii :evil_lol:

Posted

zuzolandia napisał(a):
No tak ;-) kobitke dopadł len i fotek ni ma ;-)
Buziole ;-)

czołem dziewczyny :cool3: !!! rzeczywiście mnie lenistwo fotkowe ogarnęło :evil_lol:

bawiłam się trochę fotoszopem i mogę tylko to wkleić zamiast zdjęć :cool3: , zdjecia może będą później, ale stare bo nowych niet :evil_lol:

moje dzidzi :cool3:

biedroneczki

a wogóle to się odchudzam i jestem głodna i zła :placz:

Posted

właśnie przez tą zimę zaczęłam się odchudzać :evil_lol:, bo jak zobaczyłam siebie na tych wklejonych fotkach na nartach to stwierdziłam :crazyeye:, że zrobiłam się jakaś taka okrąglutka :cool3:

Posted

leemonca napisał(a):
czołem dziewczyny :cool3: !!! rzeczywiście mnie lenistwo fotkowe ogarnęło :evil_lol:

bawiłam się trochę fotoszopem i mogę tylko to wkleić zamiast zdjęć :cool3: , zdjecia może będą później, ale stare bo nowych niet :evil_lol:

moje dzidzi :cool3:

biedroneczki

a wogóle to się odchudzam i jestem głodna i zła :placz:

heloooooooł:)
ale fotki fajne pierwsza to jak aniolek maly:)
a doroga sliczna!!!!!te biedronki rzadza:)

co do odchudzania w zime to ja nei raz probowlam...ale sie nie da<bynajmniej u mnie:eviltong: >
ehhhh.....powodzenia zycze.......

Posted

co do odchudzania w zime to ja nei raz probowlam...ale sie nie da<bynajmniej u mnie:eviltong: >
ehhhh.....powodzenia zycze.....

ja pewnie jutro też skończę :cool3:

wow leemonca te fotki są cudne!!!!!!!!! jak Ty to kobito robisz... ? :lol: :lol: :lol:

a... jakoś tak samo wychodzi :cool3:, wszystko przez tego fotoszopa :evil_lol:

Posted

leemonca napisał(a):

ja pewnie jutro też skończę :cool3:

a... jakoś tak samo wychodzi :cool3:, wszystko przez tego fotoszopa :evil_lol:

ehhh no tak jeśli o coś chodzi to zawsze chodzi o photoshopa :/ ja go nigdy nie zdobendę w polskiej wersji... :placz: :placz: :placz: :placz: