zuzolandia Posted November 5, 2006 Posted November 5, 2006 Hejka ;-) no fakt nawet deszczowa jesien na fotkach Limonki ( sorki za spolszczenie ;-))ehhehe jest piekna ..... A u nas lejeeeeeeeeeeee ;-( Quote
Medorowa Posted November 5, 2006 Posted November 5, 2006 Cześć Leemonca:lol: :lol: :lol: To widać, że zimę spędzasz bardzo aktywnie:cool3: ] Quote
Alicja Posted November 5, 2006 Posted November 5, 2006 zazdraszczam jazdy na nartach ...ja takowych od 20paru lat na nogach nie miałam:oops: super:p Quote
leemonca Posted November 5, 2006 Author Posted November 5, 2006 [quote name='madzia i medor']Cześć Leemonca:lol: :lol: :lol: To widać, że zimę spędzasz bardzo aktywnie:cool3: ] lato też, bo jeżdżę na rowerze :cool3: Alicjarydzewskazazdraszczam jazdy na nartach ...ja takowych od 20paru lat na nogach nie miałam:oops: super:p narty to moja słabość, nawet z poharatanym kolanem, ze stabilizatorem na nodze (po wypadku) nie potrafię z nich zrezygnować :shake: ;) zuzolandiaHejka ;-) no fakt nawet deszczowa jesien na fotkach Limonki ( sorki za spolszczenie ;-))ehhehe jest piekna ..... A u nas lejeeeeeeeeeeee ;-( a spalszczaj sobie, a wogóle to Leemonca = Kasia, witaj :evil_lol: beria - u nas też obrzydliwie, a zaraz musimy wyjść na siku :placz: Imbir1 - ja też suszę spodnie od rana :cool3: Daga - witaj , jaki ładny avatarek i bannerek :lol: Tina.Sara - dzieńdoberek :multi: Quote
Medorowa Posted November 5, 2006 Posted November 5, 2006 leemonca napisał(a):lato też, bo jeżdżę na rowerze :cool3: Sportsmenka;) :lol: :lol: :lol: Quote
Cerber Posted November 5, 2006 Posted November 5, 2006 Witam, ojej ile fanfastycznych foteczek... suuuper :) Quote
Alynkaaa Posted November 5, 2006 Posted November 5, 2006 moze mokre i zmne te fotki ale jakie piekne:) 2ostatnie wymiataja.........:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
zuzolandia Posted November 5, 2006 Posted November 5, 2006 Helloooooo ;-) siedze w szafie i se strasze po pólnocy ehheeh ;-) Quote
Tośka_m Posted November 7, 2006 Posted November 7, 2006 leemonca napisał(a): jeżdżę już od dziecka a że do najbliższego wyciągu mam 20 min. jazdy samochodem, więc praktycznie cały sezon zimowy spędzamy na stoku. Wprawdzie stoczek nie jest duży, zjazdu raptem 450 m, ale oświetlony i nadaje się na wypad po pracy :evil_lol: A ja w tym roku (w sumie to w przyszłym, bo w okolicach lutego) po raz pierwszy pojadę na narty! :multi: Już nie mogę się doczekać :multi: Biorąc pod uwagę fakt, że będąc pierwszy raz w Tatrach w zeszłe wakacje, podczas pierwszej wyprawy na szlak zdobyłam Rysy, to mam nadzieję, że wypad na narty także będzie równie udany :cool3: Quote
leemonca Posted November 7, 2006 Author Posted November 7, 2006 Tośka_m napisał(a):A ja w tym roku (w sumie to w przyszłym, bo w okolicach lutego) po raz pierwszy pojadę na narty! :multi: Już nie mogę się doczekać :multi: Biorąc pod uwagę fakt, że będąc pierwszy raz w Tatrach w zeszłe wakacje, podczas pierwszej wyprawy na szlak zdobyłam Rysy, to mam nadzieję, że wypad na narty także będzie równie udany :cool3: jeśli tylko będzie dużo śniegu, dużo słoneczka i trochę mroziku to napewno będzie super :lol: Quote
Tośka_m Posted November 7, 2006 Posted November 7, 2006 leemonca napisał(a):jeśli tylko będzie dużo śniegu, dużo słoneczka i trochę mroziku to napewno będzie super :lol: I jeszcze narty się przydadzą na pewno :cool3: Co prawda chciałabym się nauczyć na snowboardzie, ale ceny za instruktora są obłędne, a instruktorów jazdy na nartach będę miała aż zbyt wielu :evil_lol: Quote
leemonca Posted November 7, 2006 Author Posted November 7, 2006 Tośka_m napisał(a):I jeszcze narty się przydadzą na pewno :cool3: Co prawda chciałabym się nauczyć na snowboardzie, ale ceny za instruktora są obłędne, a instruktorów jazdy na nartach będę miała aż zbyt wielu :evil_lol: jak jest super pogoda i fajne towarzystwo to i narty niepotrzebne :eviltong: :razz: ja na desce nie próbowałam, jakoś mnie nigdy nie ciągnęła (chyba za stara jestem na zmiany :eviltong: ) ale córka i TZ próbowali, córka się napaliła bardzo, TZ nie, ale w końcu i tak jeździmy wszyscy na boazerii :evil_lol: Quote
Imbirka Posted November 7, 2006 Posted November 7, 2006 dzieńoberek:multi: :multi: :multi: fociszki bedą jakieś dzisiaj?:lol: Quote
teqquila Posted November 7, 2006 Posted November 7, 2006 wlasnie jakies foteczki by sie przydaly :) ladnie sie usmiechniemy :) Quote
zuzolandia Posted November 7, 2006 Posted November 7, 2006 No tak ;-) kobitke dopadł len i fotek ni ma ;-) Buziole ;-) Quote
leemonca Posted November 7, 2006 Author Posted November 7, 2006 zuzolandia napisał(a):No tak ;-) kobitke dopadł len i fotek ni ma ;-) Buziole ;-) czołem dziewczyny :cool3: !!! rzeczywiście mnie lenistwo fotkowe ogarnęło :evil_lol: bawiłam się trochę fotoszopem i mogę tylko to wkleić zamiast zdjęć :cool3: , zdjecia może będą później, ale stare bo nowych niet :evil_lol: moje dzidzi :cool3: biedroneczki a wogóle to się odchudzam i jestem głodna i zła :placz: Quote
Tośka_m Posted November 7, 2006 Posted November 7, 2006 wogóle to się odchudzam i jestem głodna i zła :placz: Odchudzasz się zimą? Zima zdecydowanie nie jest odpowiednią porą na odchudzanie, daj sobie spokój :eviltong: Quote
leemonca Posted November 7, 2006 Author Posted November 7, 2006 właśnie przez tą zimę zaczęłam się odchudzać :evil_lol:, bo jak zobaczyłam siebie na tych wklejonych fotkach na nartach to stwierdziłam :crazyeye:, że zrobiłam się jakaś taka okrąglutka :cool3: Quote
Alynkaaa Posted November 7, 2006 Posted November 7, 2006 leemonca napisał(a):czołem dziewczyny :cool3: !!! rzeczywiście mnie lenistwo fotkowe ogarnęło :evil_lol: bawiłam się trochę fotoszopem i mogę tylko to wkleić zamiast zdjęć :cool3: , zdjecia może będą później, ale stare bo nowych niet :evil_lol: moje dzidzi :cool3: biedroneczki a wogóle to się odchudzam i jestem głodna i zła :placz: heloooooooł:) ale fotki fajne pierwsza to jak aniolek maly:) a doroga sliczna!!!!!te biedronki rzadza:) co do odchudzania w zime to ja nei raz probowlam...ale sie nie da<bynajmniej u mnie:eviltong: > ehhhh.....powodzenia zycze....... Quote
Cerber Posted November 7, 2006 Posted November 7, 2006 wow leemonca te fotki są cudne!!!!!!!!! jak Ty to kobito robisz... ? :lol: :lol: :lol: Quote
leemonca Posted November 7, 2006 Author Posted November 7, 2006 co do odchudzania w zime to ja nei raz probowlam...ale sie nie da<bynajmniej u mnie:eviltong: > ehhhh.....powodzenia zycze..... ja pewnie jutro też skończę :cool3: wow leemonca te fotki są cudne!!!!!!!!! jak Ty to kobito robisz... ? :lol: :lol: :lol: a... jakoś tak samo wychodzi :cool3:, wszystko przez tego fotoszopa :evil_lol: Quote
Cerber Posted November 7, 2006 Posted November 7, 2006 leemonca napisał(a): ja pewnie jutro też skończę :cool3: a... jakoś tak samo wychodzi :cool3:, wszystko przez tego fotoszopa :evil_lol: ehhh no tak jeśli o coś chodzi to zawsze chodzi o photoshopa :/ ja go nigdy nie zdobendę w polskiej wersji... :placz: :placz: :placz: :placz: Quote
Imbirka Posted November 7, 2006 Posted November 7, 2006 chyba muszę się nauczyć tego photoshopa bo coraz bardziej robie się zazdrosna, że tak nie potrafię:cool3::evil_lol: Quote
Recommended Posts