Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

a u nas ciąąągle padaaaaaa :D paaadaaaaaaa :D hihi już dachy białe, trawniki oczywiście tez i dalej sypie!!! a drzewa jeszcze jesienne- całkiem uroczo wygląda to połączenie :)

Posted

Witamy ;-) focisze ..miodzio... zreszta co ja bede mowic ...za kazdym razem jak tu wchodze to mnie blokuje ;-) pozytywnie oczywiscie ;-)
U nas snieg topnieje i robi sie czarne blotooo fujjj ;-(
Mizianko dla pieseczka ;-)

Posted

leemonca napisał(a):
a jeżdżę :eviltong: i to całkiem dobrze :eviltong: , jeździmy wszyscy w trójkę: moja Gośka, Tz i ja :eviltong: (jak znajdę zdjęcia to wam pokażę :eviltong: )

Witamy:lol: No to ja czekam na zdjęcia:cool3: :cool3: :p

Posted

nathaniel napisał(a):
a na obietkwyni.pl to nawet nie wchodzcie bo z miejsca zawalu mozna dostac :diabloti:

Wchodzić baby, oglądać, uczyć się i focić! Fenomenalne zdjęcia same się nie zrobią :cool3:

Posted

Tośka_m napisał(a):
Wchodzić baby, oglądać, uczyć się i focić! Fenomenalne zdjęcia same się nie zrobią :cool3:

Same nie ;)
Ale do takich jak tam robią to trzeba mieć lepszy niż zwykły kompakt, niestety ;)

Posted

[quote name='madzia i medor']Witamy:lol: No to ja czekam na zdjęcia:cool3: :cool3: :p

trochę to trwało zanim wygrzebałam i zeskanowałam :cool3: , fotki są doopiaste bo robione "głupim jasiem" :cool3: , cyfrówkę mam dopiero od pół roku :evil_lol:

bardzo, bardzo stare :razz: , zrobione całe wieki temu w Pecu, po czeskiej stronie Śnieżki ( ta z flaszką przy dziobie to ja :eviltong: )

w Rokietnicy (też Czechy) na zimowisku z moją pięcioletnią wówczas niunią

na nartostradzie w moim ulubionym Harrachovie

na tle mamuciej skoczni w Harrachovie, obie fotki sprzed 6 lat, jeszcze ze starym sprzętem :cool3:

piątkowo-poniedziałkowy wypad do... oczywiście Harrachova :evil_lol: dwa lata temu
to była połowa marca (moja imprezka urodzinowo-imieninowa:razz: ), a popatrzcie ile śniegu

i również dwa lata temu w naszej rodzimej Rzeczce, już z dorosłą niunią :razz:

nie wiedzieć czemu, z zeszłego roku na zimowych fotkach mam tylko Gośkę i Tz-ta, mnie nie ma :shake: , ale za to w tym roku będą z cyfrówki :lol:

a teraz jeszcze Hakerek

Posted

[quote name='leemonca']trochę to trwało zanim wygrzebałam i zeskanowałam :cool3: , fotki są doopiaste bo robione "głupim jasiem" :cool3: , cyfrówkę mam dopiero od pół roku :evil_lol:

bardzo, bardzo stare :razz: , zrobione całe wieki temu w Pecu, po czeskiej stronie Śnieżki ( ta z flaszką przy dziobie to ja :eviltong: )

w Rokietnicy (też Czechy) na zimowisku z moją pięcioletnią wówczas niunią

na nartostradzie w moim ulubionym Harrachovie

na tle mamuciej skoczni w Harrachovie, obie fotki sprzed 6 lat, jeszcze ze starym sprzętem :cool3:

piątkowo-poniedziałkowy wypad do... oczywiście Harrachova :evil_lol: dwa lata temu
to była połowa marca (moja imprezka urodzinowo-imieninowa:razz: ), a popatrzcie ile śniegu

i również dwa lata temu w naszej rodzimej Rzeczce, już z dorosłą niunią :razz:

nie wiedzieć czemu, z zeszłego roku na zimowych fotkach mam tylko Gośkę i Tz-ta, mnie nie ma :shake: , ale za to w tym roku będą z cyfrówki :lol:

a teraz jeszcze Hakerek

super fotki:)tez zawsze chcialm pojezdzic na nartach no ale ..nigdy siem nie udawalo bo cos tam...
to chociaz dobzre soebie popatrzec na fotencjie kogos:)
a Hakrerk slicznie wyszedl :)
no mowilam Ci juz kobieto wez zrob kiedys cos brzydkiego....:cool3: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

wow, ja też chcę w góry, ja też chcę śnieg i ja też chcę za grabicę :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: oprócz śniegu, to chyba te 2 marzenia się nigdy nie spełnią... :placz: :placz: :placz: ale macie fajowo...

Posted

no mowilam Ci juz kobieto wez zrob kiedys cos brzydkiego....:cool3: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

no właśnie to coś brzydkiego jest powyżej :evil_lol:, nad twoim postem :evil_lol:

cześć Luiza!!! Fajnie mamy bo górki dookoła a do pepików mamy jak rzut beretem :evil_lol:

Posted

leemonca napisał(a):
no właśnie to coś brzydkiego jest powyżej :evil_lol:, nad twoim postem :evil_lol:

cześć Luiza!!! Fajnie mamy bo górki dookoła a do pepików mamy jak rzut beretem :evil_lol:

heh no to wam tym bardziej zazdroszczę... :oops: :oops:

Posted

[quote name='leemonca']no właśnie to coś brzydkiego jest powyżej :evil_lol:, nad twoim postem :evil_lol:

wcale ze nie sa brzydkie...te fotki maja cos w sobie:)
pozatym ja uwielbiam stare focie:)
szczegolnie moich rodzicow i ich czasow fajnie sie wtedy ubierali tak...smiiesznie i fryzury byly extra:)
ahhhhhh...masz wiecej satrych fotek??:cool3: :cool3: :cool3:

Posted

dzień dobry!!!

Pogoda u nas pod psem :cool3:, po śniegu zostały tylko fotki, cały czas pada deszcz, jest mgliście i zimno, brr...

mamabazyla - on miał chore oczko i raził go błysk flesza :cool3:, a czy coś bierze?,nic mi na ten temat nie wiadomo :cool3:

madzia i medor
Leemonca, czy to Ty:cool3: :cool3: :crazyeye:

Jestem pod ogromnym wrażeniem:crazyeye:

aha, to ja, a raczej moje plecy :razz:, jeżdżę już od dziecka a że do najbliższego wyciągu mam 20 min. jazdy samochodem, więc praktycznie cały sezon zimowy spędzamy na stoku. Wprawdzie stoczek nie jest duży, zjazdu raptem 450 m, ale oświetlony i nadaje się na wypad po pracy :evil_lol:
tak wygląda

zdjęcie nie jest mojego autorstwa

W lecie Hakerek hasa tam po polach

Cześć Luiza, cześć Alinka, cześć Imbirku

fotki dzisiejsze mokre i zimne :cool1:

wczoraj.....

:placz:

muszę niestety spadać, bo dziecko stoi nademną z książkami pod pachą, chyba chce mi dać do zrozumienia, że chce się uczyć z komputerkiem :razz:

pa, pa, do wieczorka :bye:

Posted

Jaki słodki kłapouszek:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

u was przynajmniej nie pada, byliśmy właśnie na 2 spacerku i spodnie mi się suszą na kalotyferze, a Imbir dosusza pod kaloryferkiem:cool3::evil_lol: