Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

u nas tez jest troszke sniegu !! sliczne fotki te z wczoraj :P bo dzis strasznie bylo :P zimno wiatr i snieg :P a Hakerek cieszyl sie jak zobaczyl snieg??
bo Tyson to gupawki dostal :D

• Replies 4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dziewczynki :cool3: witam was :bye:

nas tez jest troszke sniegu !! sliczne fotki te z wczoraj :P bo dzis strasznie bylo :P zimno wiatr i snieg :P a Hakerek cieszyl sie jak zobaczyl snieg??
bo Tyson to gupawki dostal :-D

dzisiaj jak wyszedł to dostał amoku, ześwirował kompletnie, żałowalam że nie mam aparatu! biegał, przewracał się, żarł śnieg w biegu, totalny świr. A wczoraj jakby go nie zauważył :nerwy:

gochgoch - wymiziany Hakerek został dokładnie i w szczegółach :evil_lol:, zapraszamy częściej

fotki już po zesocjalizowaniu (ale trudne słowo:evil_lol:) ze śniegiem :cool3:

PALEC BIG BROTHER,a :cool3:

to samo jeziorko, ale w innym miejscu

Posted

niesamowite miny strzela Haker:evil_lol: (macie więcej śniegu:cool3:) zimowy Hakerek jest bomba:lol:

a to zdjęcie podoba mi się strasznie, wygląda jak przeróbka komputerowa:lol:, świetne:multi:

Posted

Witaj Imbirku, i Pańciu Imbirka :cool3:, ostatnia fotka to nie przeróbka :shake:, tak jakoś fajnie wyszła tafla wody :lol:

z innej perspektywy

a właściwie to dopiero teraz dostrzegłam te krążki na wodzie, to ryby?!?!
ha, ha, ha za bardzo wpatrzona jestem chyba w Hakerka i nie widzę otoczenia :cool1:

Posted

witam, dobry wieczór :) I cjoć zdjęć nie widzę bo komputer mi szwankuje to moge w ciemno powiedzieć że są super i hakerek śliczniusi. Zawsze tak było więć pewnie bez zmian, ewentualnie na lepsze :)
Pozdrawiam

Posted

o jeej ale piekne foto!!!!!!!!!

cudne.... leemonca kurde zrob keidys brzydkie fotki co???:eviltong: :evil_lol:

a to wyglada jak bys go karala
<nu nu nie dobry Hakerek>

a jego minka mowi sama za siebie <plasiam jus nie bede:(>
slodko!!!!:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:

Posted

[quote name='Alynkaaa']o jeej ale piekne foto!!!!!!!!!

cudne.... leemonca kurde zrob keidys brzydkie fotki co???:eviltong: :evil_lol:

a to wyglada jak bys go karala
<nu nu nie dobry Hakerek>

a jego minka mowi sama za siebie <plasiam jus nie bede:(>
slodko!!!!:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:
To nie ja :razz: ,to Wielki Brat :cool3:

a zdjęcia są wszystkie bllleeee..., zajrzyj dsobie na stronę www.onephoto.pl :siara::grab: zwłaszcza makra :grab:

Posted

[quote name='Daga_i_Oskar']Super zdjęcia Hakerka :loveu: w zimowej scenerii i chociaz za zima nie przepadam to na zdjeciach prezentuje sie całkiem całkiem :lol:
a my lubić zimę, zima to .... narty :cool3:

Posted

Hehe, te krążki to UFO:evil_lol:

Najwieksze pokractwo na nartach to ja:diabloti: , no przepraszam mój TZ, ja zajmuję drugie miejsce. Jeśli lemonca dajesz radę na nartach, to jesteś zdolniacha. Hakerek zimowy-cudo:loveu: :loveu: :loveu:

Posted

Heh witam, wczoraj mi sie kom zaciął i nie mogłm skomentować Ci fotek. Chcałam wczoraj napisać, ze macie zajefajnie, że już jesteście w posiadaniu śniegu. Ja kocham śnieg, ale nie bardzo go jeszce mamy... :( fotka gdzie haker stoi przy wodzie, jest przecudna :loveu: :loveu: :loveu:

Posted

[quote name='madzia i medor']Lemonca, a czy Ty jeździsz na nartach:cool3: :cool3:

a jeżdżę :eviltong: i to całkiem dobrze :eviltong: , jeździmy wszyscy w trójkę: moja Gośka, Tz i ja :eviltong: (jak znajdę zdjęcia to wam pokażę :eviltong: )

dzińdoberek wszystkim :multi:

Imbirku idę zobaczyć twoje krążki :evil_lol:

Posted

[quote name='leemonca']To nie ja :razz: ,to Wielki Brat :cool3:

a zdjęcia są wszystkie bllleeee..., zajrzyj dsobie na stronę www.onephoto.pl :siara::grab: zwłaszcza makra :grab:

a na obietkwyni.pl to nawet nie wchodzcie bo z miejsca zawalu mozna dostac :diabloti: