e.v.a Posted July 4, 2006 Posted July 4, 2006 nono ale ci pańcia wycieczke zrobila Hakerku:cool3: Quote
Aga K Posted July 4, 2006 Posted July 4, 2006 hehehehehe,a jak ????? a Ty ze swoim śnupaskiem takich wysieczkóff nie robiss ????-może kiedyś do Łasku się wybierzesz nad zalew-zapraszam :lol::lol::lol: Quote
e.v.a Posted July 4, 2006 Posted July 4, 2006 Aga K napisał(a):hehehehehe,a jak ????? a Ty ze swoim śnupaskiem takich wysieczkóff nie robiss ????-może kiedyś do Łasku się wybierzesz nad zalew-zapraszam :lol::lol::lol: jasne ze robie ale my po bujajacych sie mostach nie chodzimy:evil_lol: no wiesz ostatnio ylam w łutowie to moze i do łasku kiedys zawitam;) narazie mam problemy zdrowotne z Tigra wiec chyba nici z jakichkolwiek plenerowych kąpieli:shake: a Tigers tak kocha pływac:razz: Quote
Aga K Posted July 4, 2006 Posted July 4, 2006 uuuuuuuuuuuuuuuuuu,no cóż,psyklo :placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz: a cio jej jest ??? Quote
e.v.a Posted July 4, 2006 Posted July 4, 2006 wszystko u mnie w galerii (nie chce zasmiecac tej galeryjki ;) ) Quote
Aga K Posted July 4, 2006 Posted July 4, 2006 oki,zaraz zaglądam,kiedyś tam byłam,ale kurde teraz mi w panelu użytkownika nie wyświetla twojej galerii-racja,nie ma co gadać na te same tematy na różnych topikach Quote
Tośka_m Posted July 4, 2006 Posted July 4, 2006 Leemonca - galeria świetna :happy1: Haker przesłodki :loveu: Jak to się stało, że dopiero teraz tu trafiłam? :oops: Quote
Koma Posted July 4, 2006 Posted July 4, 2006 leemonca napisał(a): Jaka śmieszna antenka :lol: ale mieliście super spacer :cool3: śliczny Hakerek :loveu: Quote
Aga K Posted July 4, 2006 Posted July 4, 2006 hehe,ta śmieszna antenka tak ma stać-wg wzorca rasy :lol::lol::lol::lol::lol::lol: Quote
leemonca Posted July 4, 2006 Author Posted July 4, 2006 wzorzec rasy do niego ma się nijak, uszy pohamrane, sznupka jakaś taka za chuda :razz:, chyba że to Hakerkowy wzorzec :razz: Quote
Medorowa Posted July 4, 2006 Posted July 4, 2006 Haker jest poprostu zabójczy:crazyeye: :loveu: :loveu: Wspaniały piesek:loveu: Quote
leemonca Posted July 4, 2006 Author Posted July 4, 2006 ojej!, strasznie się cieszę!!! ( też tak uważam :megagrin: ) Quote
Medorowa Posted July 4, 2006 Posted July 4, 2006 leemonca napisał(a):ojej!, strasznie się cieszę!!! ( też tak uważam :megagrin: ) I ta typowa dla właścicieli boksiów skromność;) :evil_lol: :evil_lol: <a co sie będziemy oszukiwać, że jest inaczej>:evil_lol: Quote
tygra Posted July 4, 2006 Posted July 4, 2006 śliczny jest i tyle!!!!!!!! a wzorzec widać nie jest najważniejszy. Quote
Alicja Posted July 4, 2006 Posted July 4, 2006 :evil_lol::evil_lol:no chyba nie masz zamiaru się dosiaść :mad: Quote
tygra Posted July 4, 2006 Posted July 4, 2006 Alicjarydzewska napisał(a)::evil_lol::evil_lol:no chyba nie masz zamiaru się dosiaść :mad: tak "moja miejscówka - spadać!" Quote
Patikujek Posted July 5, 2006 Posted July 5, 2006 Ta minka mówi sama za siebie: "spadać z tąd to moje miejsce" Quote
leemonca Posted July 6, 2006 Author Posted July 6, 2006 O matko, ale jestem do tyłu. Nie było mnie dwa dni przy kompie, a tu tyle zmian!!! Strasznie się cieszę, że nas tak odwiedzacie! :multi: mąż mnie wyrzuca od komputera bo musi pracować i stwierdził, że zaczynam przeginać bo nawet jak wstanie , np. do łazienki to ja już siedzę przy kompie.Tak że byłam na dwudniowym przymusowym urlopie! ale za to mam parę fotek - z moją Gośką - złości się, że wklejam jej zdjęcia bez jej zgody, ale co tam, zagląda tu rzadko! właśnie coś przekąsił a tu w końcu ze swoją starszą pańcią, to jest moje pierwsze zdjęcie z Haciem Quote
e.v.a Posted July 6, 2006 Posted July 6, 2006 leemonca napisał(a): :loveu: ile milosci w tym zdieciu :evil_lol: Quote
Medorowa Posted July 6, 2006 Posted July 6, 2006 Świetna ta fotka, rewelacyjna:multi: Hektorek ma bombową minę;) :loveu: :loveu: Quote
leemonca Posted July 6, 2006 Author Posted July 6, 2006 madzia i medor napisał(a):Świetna ta fotka, rewelacyjna:multi: Hektorek ma bombową minę;) :loveu: :loveu: Hakerek, nie Hektorek. Już mi się często zdarzało przekręcenie jego imienia właśnie na Hektorek :cool3: a, minkę ma rzeczywiście "pełną miłości" :evil_lol: , powiedziałabym raczej trochę przygłupiastą :diabloti: Quote
Medorowa Posted July 6, 2006 Posted July 6, 2006 leemonca napisał(a):Hakerek, nie Hektorek. Już mi się często zdarzało przekręcenie jego imienia właśnie na Hektorek :cool3: a, minkę ma rzeczywiście "pełną miłości" :evil_lol: , powiedziałabym raczej trochę przygłupiastą :diabloti: O kurde, ale gafa:oops: ,,Przygłupiastą":evil_lol: Pańcia, jak tak można;) :evil_lol: Quote
leemonca Posted July 6, 2006 Author Posted July 6, 2006 nie przejmuj się, to nie gafa a Hektor to też fajne imię. a minka co, nie przygłupiasta ? jeszcze powinien zwisać mu język i już całkiem by było super :evil_lol: ( a jak byliśmy pierwszy raz u weta, to wpisał go w komputer jako Makler :crazyeye:) Quote
Recommended Posts