Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

hehehehehe,a jak ????? a Ty ze swoim śnupaskiem takich wysieczkóff nie robiss ????-może kiedyś do Łasku się wybierzesz nad zalew-zapraszam :lol::lol::lol:

Posted

Aga K napisał(a):
hehehehehe,a jak ????? a Ty ze swoim śnupaskiem takich wysieczkóff nie robiss ????-może kiedyś do Łasku się wybierzesz nad zalew-zapraszam :lol::lol::lol:

jasne ze robie ale my po bujajacych sie mostach nie chodzimy:evil_lol: no wiesz ostatnio ylam w łutowie to moze i do łasku kiedys zawitam;) narazie mam problemy zdrowotne z Tigra wiec chyba nici z jakichkolwiek plenerowych kąpieli:shake: a Tigers tak kocha pływac:razz:

Posted

oki,zaraz zaglądam,kiedyś tam byłam,ale kurde teraz mi w panelu użytkownika nie wyświetla twojej galerii-racja,nie ma co gadać na te same tematy na różnych topikach

Posted

leemonca napisał(a):
ojej!, strasznie się cieszę!!! ( też tak uważam :megagrin: )

I ta typowa dla właścicieli boksiów skromność;) :evil_lol: :evil_lol:
<a co sie będziemy oszukiwać, że jest inaczej>:evil_lol:

Posted

O matko, ale jestem do tyłu. Nie było mnie dwa dni przy kompie, a tu tyle zmian!!! Strasznie się cieszę, że nas tak odwiedzacie! :multi: mąż mnie wyrzuca od komputera bo musi pracować i stwierdził, że zaczynam przeginać bo nawet jak wstanie , np. do łazienki to ja już siedzę przy kompie.Tak że byłam na dwudniowym przymusowym urlopie!
ale za to mam parę fotek -

z moją Gośką - złości się, że wklejam jej zdjęcia bez jej zgody, ale co tam, zagląda tu rzadko!

właśnie coś przekąsił

a tu w końcu ze swoją starszą pańcią, to jest moje pierwsze zdjęcie z Haciem

Posted

madzia i medor napisał(a):
Świetna ta fotka, rewelacyjna:multi: Hektorek ma bombową minę;) :loveu: :loveu:

Hakerek, nie Hektorek. Już mi się często zdarzało przekręcenie jego imienia właśnie na Hektorek :cool3: a, minkę ma rzeczywiście "pełną miłości" :evil_lol: , powiedziałabym raczej trochę przygłupiastą :diabloti:

Posted

leemonca napisał(a):
Hakerek, nie Hektorek. Już mi się często zdarzało przekręcenie jego imienia właśnie na Hektorek :cool3: a, minkę ma rzeczywiście "pełną miłości" :evil_lol: , powiedziałabym raczej trochę przygłupiastą :diabloti:

O kurde, ale gafa:oops:
,,Przygłupiastą":evil_lol: Pańcia, jak tak można;) :evil_lol:

Posted

nie przejmuj się, to nie gafa a Hektor to też fajne imię.
a minka co, nie przygłupiasta ? jeszcze powinien zwisać mu język i już całkiem by było super :evil_lol:

( a jak byliśmy pierwszy raz u weta, to wpisał go w komputer jako Makler :crazyeye:)