Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

leemonca napisał(a):
pan kupował bokserka, ale niunia rośnie i bardziej z pycholka przypomina amstaffa

aha, mam nadzieję, ze uda Ci się zrobić zdjęcie tej psiej pięknosci :D

Posted

ale cudenko w prazki:):loveu: :loveu:
sliczna ta nowa koleznka Hakercia:)
a tu Hakcio wyglada jak by byl jej mamusia i a ona szukala cycusia:)

malenstwo...ale Haker widac zadowolony..i dumny:)

Posted

no, zobaczymy co z tej miłości wyniknie :cool3:, jak na razie to ma jedną stałą miłość - sześcioletnią boksię Herę, druga miłość to Tekila bokserka miesiąc starsza i choć mieszkamy bliziutko siebie (jesienią, jak nie ma liści na drzewach, widzimy swoje okna) to jakoś tak dziwnie nasze spacerki zwykle odbywają się w przeciwnych kierunkach :roll:, no i teraz Bajka. A wogóle to wszystkie miłości są pręgowane!!!
Dzisiaj byliśmy na długim, bardzo długim spacerku i mamy oczywiście parę fotek

Hakerek na szczycie Lisiego Kamienia

pięliśmu się stale w górę i w górę i powiem szczerze, że miałam już dosyć, ale TZ po tygodniowym siedzeniu za kółkiem i przed monitorem kompa ma sobotnio-niedzielne zrywy leśno-górskie :cool1:, ale w sumie było fajnie :cool3:

potem to już było tylko z górki

Hakerek znalazł sobie zabawkę

i targał ją całą drogę

aż w końcu miał dość

spotkaliśmy też wiewiórkę

i sfotografowaliśmy słońce

a reraz pijemy piffko, pogryzamy słone orzeszszki i idziemy odwiedzać wasze galerie :lol:

Posted

O jaki śliczny Hakerek :loveu: :loveu: :loveu:

On Robi tak jak mój pies. Gdyby Cerber miał taką gębę jak Haker to też brałby do buzi takie szmulce :D niestety, niunia moja ma malutką gębuchnę i nie podniósłby go, bo by mu wylatywało :D

Posted

przed chwilą napisałam tu posta i go wcięło:cool3:
no to jeszcze raz
im większy tym lepszy:evil_lol:, moje psiaki też tak miały, a wszystkich bił na głowę mój jamnior, te patyczki były czasami 3x takie długie jak on:evil_lol:

Posted

leemonca napisał(a):
ha,ha,ha bo twój to arystokrata o pięknej buzi a mój to parobek do noszenia drewna :evil_lol:

Witam!

hahahahahahahahaha ale przepraszam bardzo kto tu jest rasowy, Cerber czy haker, bo albo ja jestem slepa albo nie wiem, ale wydaje mi się jednak, że Haker :roflt: :roflt: :roflt: