Imbirka Posted October 21, 2006 Posted October 21, 2006 Ale sobie Haker poderwał laseczkę:loveu::loveu::loveu: Quote
beria Posted October 21, 2006 Posted October 21, 2006 leemonca napisał(a):o kurcze, mam, już wklejam :oops: Bajeczka coś szepcze Hakerkowi do ucha :cool3: Podrywaczka :evil_lol: Quote
:: FiGa :: Posted October 21, 2006 Posted October 21, 2006 Ojej :loveu: Rozpływam się, pościerajcie mnie...:loveu::loveu: Quote
Cerber Posted October 21, 2006 Posted October 21, 2006 leemonca napisał(a):pan kupował bokserka, ale niunia rośnie i bardziej z pycholka przypomina amstaffa aha, mam nadzieję, ze uda Ci się zrobić zdjęcie tej psiej pięknosci :D Quote
Medorowa Posted October 22, 2006 Posted October 22, 2006 Cześć Leemonca:p :p :p Trochę mnie tu nie było, a tu takie rzeczy, Hakerek poznał swoją miłość:razz: Quote
Alynkaaa Posted October 22, 2006 Posted October 22, 2006 ale cudenko w prazki:):loveu: :loveu: sliczna ta nowa koleznka Hakercia:) a tu Hakcio wyglada jak by byl jej mamusia i a ona szukala cycusia:) malenstwo...ale Haker widac zadowolony..i dumny:) Quote
leemonca Posted October 22, 2006 Author Posted October 22, 2006 no, zobaczymy co z tej miłości wyniknie :cool3:, jak na razie to ma jedną stałą miłość - sześcioletnią boksię Herę, druga miłość to Tekila bokserka miesiąc starsza i choć mieszkamy bliziutko siebie (jesienią, jak nie ma liści na drzewach, widzimy swoje okna) to jakoś tak dziwnie nasze spacerki zwykle odbywają się w przeciwnych kierunkach :roll:, no i teraz Bajka. A wogóle to wszystkie miłości są pręgowane!!! Dzisiaj byliśmy na długim, bardzo długim spacerku i mamy oczywiście parę fotek Hakerek na szczycie Lisiego Kamienia pięliśmu się stale w górę i w górę i powiem szczerze, że miałam już dosyć, ale TZ po tygodniowym siedzeniu za kółkiem i przed monitorem kompa ma sobotnio-niedzielne zrywy leśno-górskie :cool1:, ale w sumie było fajnie :cool3: potem to już było tylko z górki Hakerek znalazł sobie zabawkę i targał ją całą drogę aż w końcu miał dość spotkaliśmy też wiewiórkę i sfotografowaliśmy słońce a reraz pijemy piffko, pogryzamy słone orzeszszki i idziemy odwiedzać wasze galerie :lol: Quote
Medorowa Posted October 22, 2006 Posted October 22, 2006 Leemonca zdjęcia jak zawsze śliczne:p :p Quote
leemonca Posted October 22, 2006 Author Posted October 22, 2006 madzia i medor napisał(a):Leemonca zdjęcia jak zawsze śliczne:p :p Madzia, kiedy będziecie mieć galerię :placz: Quote
Tina.Sara Posted October 22, 2006 Posted October 22, 2006 leemonca napisał(a): Co za spojrzenie :D Quote
leemonca Posted October 22, 2006 Author Posted October 22, 2006 Tina.Sara witaj w naszej galerii :multi: Quote
Tina.Sara Posted October 22, 2006 Posted October 22, 2006 leemonca napisał(a):Tina.Sara witaj w naszej galerii :multi: Dzięki za super przyjęcie :D Quote
leemonca Posted October 22, 2006 Author Posted October 22, 2006 myślę, że będziesz często do nas zaglądać :cool3: Alinka - cześć :lol: Quote
Tina.Sara Posted October 22, 2006 Posted October 22, 2006 NO jasne że tak :D Zapraszam również do siebie Quote
Cerber Posted October 22, 2006 Posted October 22, 2006 O jaki śliczny Hakerek :loveu: :loveu: :loveu: On Robi tak jak mój pies. Gdyby Cerber miał taką gębę jak Haker to też brałby do buzi takie szmulce :D niestety, niunia moja ma malutką gębuchnę i nie podniósłby go, bo by mu wylatywało :D Quote
leemonca Posted October 22, 2006 Author Posted October 22, 2006 ha,ha,ha bo twój to arystokrata o pięknej buzi a mój to parobek do noszenia drewna :evil_lol: Quote
Alynkaaa Posted October 22, 2006 Posted October 22, 2006 leemonca napisał(a):ha,ha,ha bo twój to arystokrata o pięknej buzi a mój to parobek do noszenia drewna :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Imbirka Posted October 22, 2006 Posted October 22, 2006 przed chwilą napisałam tu posta i go wcięło:cool3: no to jeszcze raz im większy tym lepszy:evil_lol:, moje psiaki też tak miały, a wszystkich bił na głowę mój jamnior, te patyczki były czasami 3x takie długie jak on:evil_lol: Quote
Alicja Posted October 22, 2006 Posted October 22, 2006 Cudne :loveu:Robisz fastastyczne fotki :razz: Quote
e.v.a Posted October 22, 2006 Posted October 22, 2006 no noo ale super jesienny spacerek :multi: Quote
Cerber Posted October 23, 2006 Posted October 23, 2006 leemonca napisał(a):ha,ha,ha bo twój to arystokrata o pięknej buzi a mój to parobek do noszenia drewna :evil_lol: Witam! hahahahahahahahaha ale przepraszam bardzo kto tu jest rasowy, Cerber czy haker, bo albo ja jestem slepa albo nie wiem, ale wydaje mi się jednak, że Haker :roflt: :roflt: :roflt: Quote
bigos Posted October 23, 2006 Posted October 23, 2006 Piękna, uśmiechnięta mordeczka:loveu::loveu::loveu: Quote
Recommended Posts