Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Hejka :lol:..... łoooooooo matkooooooo alez Ty masz boksia .... marzenie ...
Mam troszku zboczenia na punkcie tych psioków , bo sama przez 11 lat zyłam z takowym, musielismy sie rozstac na jakis czas TM w zeszłym roku ale wierze ze nadejdzie pora i znowu sie spotkamy .....Obecnie moi rodzice maja taką pomarscona małpeczke :loveu:..... Foteczki sa przesliczne, zreszta model jest modelowy ,wiec jakze mogłoby byc inaczej ..:loveu:....w Twojej galeri zauwazylam duzo innych boksiów ,musze ich koniecznie odwiedzic .... chyba poł zycia teraz przesiedze przed kompem :evil_lol:..... Wymiziaj koniecznie ode mnie Twojego Hakerka i wycałuj te fafluniasta mordeczke !

Posted

Witaj
Zdjęcie "oczkowe" Hakerka bardzo bardzo Ci się udały:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:
nie ma się co dziwić skoro model taki przystojny
Buziaki w faflaki:loveu::loveu::loveu::loveu:

Posted

witam witam:):) i zycze udanego dnia:)

:: FiGa ::Witaj Hakerku :loveu: Długonogi modelu :loveu:
Twoja nakrapiana malpka nie lepsza tez takie szkitalki dluuuugie ma:loveu: :loveu: :loveu:

Posted

Dzieńdoberek dziewczyny, w końcu się dorwałam do kompiterka i nie dam się dzisiaj wyrzucić

Zuzolandia witam cię w naszej galerii, chyba pierwszy raz?
Hakerek został wymiziany i wymiętolony.

Tośka m - ładny nowy bannerek :lol:

Bardzo mi sie podoba jak obrabiasz foteczki;-)

ta fotka z tą kolorystyką (naturalną, nic nie przerabianą ) wygląda jak kicz. Hakerkowi brakuje rogów jelenia i byłaby fotka "Na rykowisku" :evil_lol:

Posted

cześć Luiza! Hakerek ma się dobrze, poznał nową koleżankę, trzymiesięczną amstafko-bokserkę i pofiglował sobie z nią na boisku, prawie płakał jak sobie poszła do domu :evil_lol:

Posted

leemonca napisał(a):
cześć Luiza! Hakerek ma się dobrze, poznał nową koleżankę, trzymiesięczną amstafko-bokserkę i pofiglował sobie z nią na boisku, prawie płakał jak sobie poszła do domu :evil_lol:
:razz:pewnie się chłoptas zakoffał

Posted

leemonca napisał(a):
o kurcze, mam, już wklejam :oops:

ma na imię Bajka

Ojej jaka słodziutka jest ta psiunia z Hakerkiem :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: a co to za psiurek??????? jest prześliczny :)

Posted

Ojej jaka słodziutka jest ta psiunia z Hakerkiem :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: a co to za psiurek??????? jest prześliczny :smile:

pan kupował bokserka, ale niunia rośnie i bardziej z pycholka przypomina amstaffa

Posted

niestety nie mam, pstryknęłam dwie fotki i miałam popstrykać jeszcze, ale z panem tak się miło gawędziło, że zapomniałam, że trzymam aparat w rękach :cool3:, ale myślę, że się jeszcze spotkamy bo mieszkają niedaleko nas, a mamy takie wielkie boisko gdzie praktycznie wszyscy psiarze się spotykają