Medorowa Posted October 19, 2006 Posted October 19, 2006 Witaj Leemonca:p :p :p Leemonca jestem pod dużym wrażeniem:cool3: Quote
Alicja Posted October 19, 2006 Posted October 19, 2006 super plenerki:loveu: Bardzo mi sie podoba jak obrabiasz foteczki;) Quote
zuzolandia Posted October 19, 2006 Posted October 19, 2006 Hejka :lol:..... łoooooooo matkooooooo alez Ty masz boksia .... marzenie ... Mam troszku zboczenia na punkcie tych psioków , bo sama przez 11 lat zyłam z takowym, musielismy sie rozstac na jakis czas TM w zeszłym roku ale wierze ze nadejdzie pora i znowu sie spotkamy .....Obecnie moi rodzice maja taką pomarscona małpeczke :loveu:..... Foteczki sa przesliczne, zreszta model jest modelowy ,wiec jakze mogłoby byc inaczej ..:loveu:....w Twojej galeri zauwazylam duzo innych boksiów ,musze ich koniecznie odwiedzic .... chyba poł zycia teraz przesiedze przed kompem :evil_lol:..... Wymiziaj koniecznie ode mnie Twojego Hakerka i wycałuj te fafluniasta mordeczke ! Quote
beria Posted October 19, 2006 Posted October 19, 2006 leemonca napisał(a): Oj jak lubię takie latające uszy :loveu: :loveu: :loveu: Quote
zuzolandia Posted October 19, 2006 Posted October 19, 2006 Aaaaaa zapomniałam ...jak ty pieknie obrabiasz te fotki .... Tez bym tak chciała umiec .heehheeh .....;-) Quote
BeaC Posted October 20, 2006 Posted October 20, 2006 Witaj Zdjęcie "oczkowe" Hakerka bardzo bardzo Ci się udały:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: nie ma się co dziwić skoro model taki przystojny Buziaki w faflaki:loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
zuzolandia Posted October 20, 2006 Posted October 20, 2006 Witamy o poranku ;-) i posyłamy słoneczne buziaki ;-) Quote
:: FiGa :: Posted October 20, 2006 Posted October 20, 2006 Witaj Hakerku :loveu: Długonogi modelu :loveu: Quote
Alynkaaa Posted October 21, 2006 Posted October 21, 2006 witam witam:):) i zycze udanego dnia:) :: FiGa ::Witaj Hakerku :loveu: Długonogi modelu :loveu: Twoja nakrapiana malpka nie lepsza tez takie szkitalki dluuuugie ma:loveu: :loveu: :loveu: Quote
Tośka_m Posted October 21, 2006 Posted October 21, 2006 Warto było wstać o tej pogańskiej godzinie :loveu: Quote
leemonca Posted October 21, 2006 Author Posted October 21, 2006 Dzieńdoberek dziewczyny, w końcu się dorwałam do kompiterka i nie dam się dzisiaj wyrzucić Zuzolandia witam cię w naszej galerii, chyba pierwszy raz? Hakerek został wymiziany i wymiętolony. Tośka m - ładny nowy bannerek :lol: Bardzo mi sie podoba jak obrabiasz foteczki;-) __________________ ta fotka z tą kolorystyką (naturalną, nic nie przerabianą ) wygląda jak kicz. Hakerkowi brakuje rogów jelenia i byłaby fotka "Na rykowisku" :evil_lol: Quote
leemonca Posted October 21, 2006 Author Posted October 21, 2006 cześć Luiza! Hakerek ma się dobrze, poznał nową koleżankę, trzymiesięczną amstafko-bokserkę i pofiglował sobie z nią na boisku, prawie płakał jak sobie poszła do domu :evil_lol: Quote
Alicja Posted October 21, 2006 Posted October 21, 2006 leemonca napisał(a):cześć Luiza! Hakerek ma się dobrze, poznał nową koleżankę, trzymiesięczną amstafko-bokserkę i pofiglował sobie z nią na boisku, prawie płakał jak sobie poszła do domu :evil_lol::razz:pewnie się chłoptas zakoffał Quote
lula Posted October 21, 2006 Posted October 21, 2006 Dawno nas nie było ale nadrabiamy zaległości :) Fotki super...w ramki i na ścianę :) buziaki Quote
leemonca Posted October 21, 2006 Author Posted October 21, 2006 tygra napisał(a):masz fotki z nową psiapsiółką Hakerka o kurcze, mam, już wklejam :oops: ma na imię Bajka Quote
tygra Posted October 21, 2006 Posted October 21, 2006 łło jejku ile ta pchełak ma - cudaśna i słodziaśna Quote
leemonca Posted October 21, 2006 Author Posted October 21, 2006 śliczna i wesolutka!!! a jak się ślicznie bawili!!! Haker był taki delikatny w zabawie, że aż go nie poznawałam!!! Bajka ma dopiero trzy miesiące Quote
Daga_i_Oskar Posted October 21, 2006 Posted October 21, 2006 śśliczne zdjęcia hakerka :loveu: ma słodką przyjacióleczke :loveu: i pięknch widoczkow sie tu dopatrzylam :loveu: Quote
Cerber Posted October 21, 2006 Posted October 21, 2006 leemonca napisał(a):o kurcze, mam, już wklejam :oops: ma na imię Bajka Ojej jaka słodziutka jest ta psiunia z Hakerkiem :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: a co to za psiurek??????? jest prześliczny :) Quote
leemonca Posted October 21, 2006 Author Posted October 21, 2006 Ojej jaka słodziutka jest ta psiunia z Hakerkiem :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: a co to za psiurek??????? jest prześliczny :smile: pan kupował bokserka, ale niunia rośnie i bardziej z pycholka przypomina amstaffa Quote
tygra Posted October 21, 2006 Posted October 21, 2006 to tak jak moja (też sporo osób domieszki amstaffa się dopatruje), masz foto jej buzi? Quote
leemonca Posted October 21, 2006 Author Posted October 21, 2006 niestety nie mam, pstryknęłam dwie fotki i miałam popstrykać jeszcze, ale z panem tak się miło gawędziło, że zapomniałam, że trzymam aparat w rękach :cool3:, ale myślę, że się jeszcze spotkamy bo mieszkają niedaleko nas, a mamy takie wielkie boisko gdzie praktycznie wszyscy psiarze się spotykają Quote
Recommended Posts