Wyjątek Posted October 16, 2006 Posted October 16, 2006 Haker w minach jest nie do pobicia i tyle!!!:lol::lol::lol: Quote
Alynkaaa Posted October 16, 2006 Posted October 16, 2006 rozwalila mnie ta fotka:lol: :loveu: :loveu: :loveu: Hakercio wyglada jak by nie mioal zabkow i sztucznej szczeki nie wlozyl:evil_lol: :evil_lol: sliiicznie!!!!! i obrozka tyz stylowa:):loveu: Quote
Cerber Posted October 16, 2006 Posted October 16, 2006 :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: słodkości :loveu: :loveu: :loveu: Quote
tygra Posted October 16, 2006 Posted October 16, 2006 a tu wygląda jakby rzuł gumę i chciał balona zrobić Quote
Imbirka Posted October 16, 2006 Posted October 16, 2006 już kochanie ciocia ci daje buuuuuuuuuzi:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
keleris Posted October 16, 2006 Posted October 16, 2006 nie no cudny odrazu widac ze lubi sie pokazac :D Quote
beria Posted October 16, 2006 Posted October 16, 2006 leemonca napisał(a): Witam uśmiechniętego Hakerka :multi: Quote
bigos Posted October 17, 2006 Posted October 17, 2006 Witajcie:loveu::loveu::loveu: Wskoczyłam, zwiedziłam i ...:loveu::loveu::loveu: ..jestem zachwycona Quote
BeaC Posted October 17, 2006 Posted October 17, 2006 Hej hej heeeej Super fotki Hakerka..... a moja Luś wszystkożerna jest.....uszy świńskie nogi itp.... pochłania... i żadnych sr....ek nie ma.Owszem jak była młodsza to miała aleśmy ją przyzwyczaili i teraz wszystko zeżera....:cool3::cool3::cool3::cool3: Quote
tygra Posted October 17, 2006 Posted October 17, 2006 to ja już wszystko widziaąłm a teraz chcę nowych fotek Quote
leemonca Posted October 17, 2006 Author Posted October 17, 2006 witam, witam, witam :cunao:, w ten śliczny choć strasznie zimny dzień mamy piękne słońce nad nami a u stóp --- najprawdziwszy szron Hakerek z nieśmiertelnym kurczakiem barman, dwa kuflowe proszę! a tak wyglądały kwiatki mam chwilę czasu, więc idę pobuszować po galeriach :bigcool: Quote
Alicja Posted October 17, 2006 Posted October 17, 2006 piękne fotki przyrodnicze ;) Haker ogrzewa kurczaczka co by sie na mrozie nie przeziębił ;) Quote
leemonca Posted October 17, 2006 Author Posted October 17, 2006 tygra napisał(a): niesamowite.... po prostu dzieła sztuki dziękuję :oops: :oops: :oops: , już raz dziękowałam ale mój post zniknął :shake: Witaj Alu :lol: kurczak to już i tak mrożonka :cool3: Quote
Imbirka Posted October 17, 2006 Posted October 17, 2006 Cuuuuuuuudne te foty:lol: Ja akurat jestem na tapie wybirania zdjęć kwiatków do firmoweko kalendarza i się zachwyciłam tymi oszronionymi roślinkami:lol: Quote
Medorowa Posted October 17, 2006 Posted October 17, 2006 Cudeńko:lol: :lol: Wszystkie zdjęcia i komentarze zabójcze:evil_lol: Cześć Leemonca:p Quote
Wyjątek Posted October 17, 2006 Posted October 17, 2006 madzia i medor napisał(a):Cudeńko:lol: :lol: Wszystkie zdjęcia i komentarze zabójcze:evil_lol: Cześć Leemonca:p To zdjecie po prostu wymiata!! A a z Hakerowych najbardziej podoba mi sie barowe :D Quote
Cerber Posted October 17, 2006 Posted October 17, 2006 Dzień dobry. Prześliczne zdjęcia, u nas jeszcze szronu rano nie ma chociaż zminiuchno jest jak się wyjdzie od rana na dwór. Quote
Wyjątek Posted October 17, 2006 Posted October 17, 2006 Cerber napisał(a):Dzień dobry. Prześliczne zdjęcia, u nas jeszcze szronu rano nie ma chociaż zminiuchno jest jak się wyjdzie od rana na dwór. ja juz dzis ciutke miałam samochodzik oszroniony.. ale na szczęście podobno jutro ma byc ocieplenie lekkie :D ale tylko do czwartku :( Quote
Alynkaaa Posted October 17, 2006 Posted October 17, 2006 o jaaaaaaaaaaaaa cudne sa te kwiatki poprostu bajer!!!!!!! a Haker z kurczakiem tyz swietnie wyszedl na pirwszy rzut oka nawet myslalam ze jest prawdziwy..kurczak oczywiscie:) Quote
Cerber Posted October 17, 2006 Posted October 17, 2006 Wyjątek napisał(a):ja juz dzis ciutke miałam samochodzik oszroniony.. ale na szczęście podobno jutro ma byc ocieplenie lekkie :D ale tylko do czwartku :( znaczy u nas po południu to jest bardzo ciepło, słonecznie i żadnej chmurki nie ma, ale rano jest strasznie Quote
leemonca Posted October 17, 2006 Author Posted October 17, 2006 A ja dzisiaj posmakowałam trochę zimy. Skrobałam szyby w samochodzie, zgrabiały mi ręce i zmarzły uszy. Na spacer z Hakerem poszłam ciepłych zimowych butach. Mam nadzieję, że to tylko chwilowe, że jeszcze zrobi się ciepło :cool1:. Teraz idę z Haciem na spacer. Quote
Cimi Posted October 17, 2006 Posted October 17, 2006 leemonca napisał(a):A ja dzisiaj posmakowałam trochę zimy. Tylko dzisiaj :eviltong: :o ? WOW :eviltong:. U nas już jest od kilku dni.. dziś rano było .. -1 :roll:.. choć wieczorami nie lepiej :shake:. Quote
Recommended Posts