Medorowa Posted October 11, 2006 Posted October 11, 2006 Za dużo się chłopaki naoglądali 'tańca z gwiazdami' :p :p Quote
tygra Posted October 12, 2006 Posted October 12, 2006 [quote name='madzia i medor']Za dużo się chłopaki naoglądali 'tańca z gwiazdami' :p :p to chyba tango:evil_lol: :loveu: :evil_lol: , daję dziesiątkę za wykonanie i pasję w oczach Quote
leemonca Posted October 12, 2006 Author Posted October 12, 2006 [quote name='tygra']to chyba tango:evil_lol: :loveu: :evil_lol: , daję dziesiątkę za wykonanie i pasję w oczach oj, pasję w oczach to rzeczywiście mieli :evil_lol: Alynkaa owczarek jest miesiąc młodszy od Hakera, ale też nie jest rasowy i chyba niewiele już urośnie, a Haker jest normalnego wzrostu, nie jest taki wielki jak to wygląda na zdjęciach:evil_lol: dzieńdoberek:multi: jeszcze wczorajsze fotki Quote
Alynkaaa Posted October 12, 2006 Posted October 12, 2006 dziendobry:) a na tym zdieciu wygladal<Hakerek of korsss> jak ogromniasty pies w stosunku do owczarka ktory wygladal na rasowego:) jak to zdiecia myla.... apropo zdiec to sa fajniutkie oczywisce mina i fotka 1 rzadzi:):evil_lol: Quote
Alynkaaa Posted October 12, 2006 Posted October 12, 2006 phiiii co to jest 5 zdiec na caly dzien:evil_lol: :eviltong: ....ja tu czekam na fotki ze spacerQ i testowanie nowej smyczki:)....i prosze sie nie wykrecac brakiem dostepu do komputera:eviltong: :eviltong: :evil_lol: Quote
Cerber Posted October 12, 2006 Posted October 12, 2006 Witaaaam :):):) Czy ja dorze słyszę, czy Hakerek ma nową obóżkę???????? Dwac nowe fotki z nową obróżka ale to już :mad: :mad: :mad: :mad: Quote
tygra Posted October 12, 2006 Posted October 12, 2006 ale Onkowatemu to się coś pomylilo chyba (pod warunkiem że woli dziewczynki) Quote
e.v.a Posted October 12, 2006 Posted October 12, 2006 tygra napisał(a): ale Onkowatemu to się coś pomylilo chyba (pod warunkiem że woli dziewczynki) przecie kazdy wie ze psy sa pedałami :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: dziendobry:cool3: Quote
leemonca Posted October 12, 2006 Author Posted October 12, 2006 phiiii co to jest 5 zdiec na caly dzien:evil_lol: :eviltong: ....ja tu czekam na fotki ze spacerQ i testowanie nowej smyczki:smile:....i prosze sie nie wykrecac brakiem dostepu do komputera:eviltong: :eviltong: :evil_lol: no to zaraz będą następne :evil_lol: Czy ja dorze słyszę, czy Hakerek ma nową obóżkę???????? Dwac nowe fotki z nową obróżka ale to już :mad: :mad: :mad: :mad: smyczkę, tylko smyczkę :eviltong: ale Onkowatemu to się coś pomylilo chyba (pod warunkiem że woli dziewczynki) przecie kazdy wie ze psy sa pedałami :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: dziendobry:cool3: __________________ przecież oni nic nie robią :razz:, tylko sobie stoją :evil_lol: Zdjątka dla was dziewczyny - smyczka jest fajna, przedłużana z okrągłego plecionego sznurka. I nie wrzyna mi się w dłoń, jak mnie Haker pociągnie. Tylko kolorów nie było innych jak czarny i czerwony. Czerwoną już ma, więc kupiłam czarną. Quote
Alynkaaa Posted October 12, 2006 Posted October 12, 2006 oołłłjjjeee sa fotki heh:) fajna smycza widac:)ale najlepsiejsze jest to: wielka gebusia:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Medorowa Posted October 12, 2006 Posted October 12, 2006 ,,Mammmmaa, patrz UFO leci:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: ":evil_lol: Quote
Cerber Posted October 12, 2006 Posted October 12, 2006 [quote name='leemonca'] smyczka jest fajna, przedłużana z okrągłego plecionego sznurka. I nie wrzyna mi się w dłoń, jak mnie Haker pociągnie. Tylko kolorów nie było innych jak czarny i czerwony. Czerwoną już ma, więc kupiłam czarną. świetne fotki, szczególnie pierwasz, bo Hakerek taki dostojny gość :smokin: i ostatnia, gdzie Hakerek wygląda jak klown :krolik: A jaką poprzednio Hakerek miał smyczke??? :confused: Quote
Alynkaaa Posted October 12, 2006 Posted October 12, 2006 dobranoc/dziendobry*:cool3: *nie potrzebne skreslic...... Quote
Daga_i_Oskar Posted October 13, 2006 Posted October 13, 2006 ach [SIZE=5]HAKEREK :loveu: :loveu: Quote
leemonca Posted October 13, 2006 Author Posted October 13, 2006 dobry dzień!!! Luiza, przed tem mieliśmy też przedłużaną smyczkę,ale z płaskiej śliskiej taśmy, która się zwijała w dłoni i była niewygodna w trzymaniu, zwłaszcza jak Haker zaczynał ciągnąć albo trzeba było jego pociągnąć :evil_lol: Quote
Alynkaaa Posted October 13, 2006 Posted October 13, 2006 hej hej:) :multi: co tam slychac?????? Quote
Cerber Posted October 13, 2006 Posted October 13, 2006 [quote name='leemonca']dobry dzień!!! Luiza, przed tem mieliśmy też przedłużaną smyczkę,ale z płaskiej śliskiej taśmy, która się zwijała w dłoni i była niewygodna w trzymaniu, zwłaszcza jak Haker zaczynał ciągnąć albo trzeba było jego pociągnąć :evil_lol: Dzień doberek :) aaaaa no chyba że tak. Cerber ma płaską smycz, ze skóry (która kosztowała mnie majątek :/ ale było warto :p :p ) którą ma już 2,5 roku. Przed tem żadna smycz nie wytrzymywała 2 miesięcy. Moja smucz nie jest jednak śliska, wręcz przeciwnie jeśli się ją dobrze trzyma, to nawet jakby Cię słoń pociągnął to ona się nie zerwie ani nic :D:D:D:D:D:D Quote
leemonca Posted October 13, 2006 Author Posted October 13, 2006 dbry- dbry :evil_lol: chciałam trochę dziś popracować w ogródku, ale się nie dało. Szyja mnie boli od kręcenia głową za Hakerem, nie mogę go spuścić z oczu ani na minutę, bo potem nie mogę poznać własnego ogródka w miejscu gdzie on stał :evil_lol:. Pocykaliśmy parę fotek i poszliśmy na spacerek ciekawski Hakerek Quote
Alynkaaa Posted October 13, 2006 Posted October 13, 2006 łoooojeejj ktos Hakerka farba pomalowal:) 1szy raz widze ze ma ona tak biala plamke na grzbietQ:) hehe slodka:loveu: :loveu: Quote
leemonca Posted October 13, 2006 Author Posted October 13, 2006 Bo jak miał skórzaną obróżkę to mu zasłaniała plamkę. A znam bokserka, który na grzbiecie ma znak firmowy nike :evil_lol: Quote
Magda-Amir Posted October 13, 2006 Posted October 13, 2006 bosssski :loveu: taki slodki pycholek [quote name='leemonca']Bo jak miał skórzaną obróżkę to mu zasłaniała plamkę. A znam bokserka, który na grzbiecie ma znak firmowy nike :evil_lol: czyli poprostu... oryginalny pies :lol: Quote
:: FiGa :: Posted October 13, 2006 Posted October 13, 2006 [quote name='leemonca'] Czy to to samo oczko które jest na pierwszysch zdjęciach w tej galerii ?? :loveu: Kurcze jak ten urwis się zmienił :loveu::loveu: Ma zadatki na ogrodnika :cool3::cool3: Quote
Recommended Posts