Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

leemonca napisał(a):
a Hejka :cool3:
zaglądnęłam na chwilkę i muszę zmiatać, trzeba czasami popracować :cool3:
dzieńdoberek wszystkim, mamy piękny dzionek dzisiaj :lol:

Czasami :razz: w moim przypadku ( i nie tylko w moim) trzeba codzinnie :/ nienawidze chodzić do szkoły. Jeszcze żeby ta szkoła była blisko tak jak kiedyś podst. i gim. ale nie do mojego liceum jest 3 km. co tam :/ to mnie najbardzij denerwuje, bo nienawidze taki kawał chodzić do szkoły (tlatego też używam bardziej prokreacyjnego trybu przemieszczania się do szkoły, mianowicie jeżdżę tam rowerem :D)

Posted

[quote name='bonita']

:crazyeye: :evil_lol: Dziwna minka , a jakie plenery na fotkach, zabierzesz mnie tam:cool3:
ja tez tam cem!!!!!!!! slicznie to wyglada albo masz taki suuuuper aparat i gdzie zdiec nie cykniesz ta sa jakies magiczne albo mieszkasz w tak pieknym miejscu ze nawet jak bys chciala to nic nie zepsujesz w robieniu fotek!!
a Hakercio cudasny jak zwykle <uwielbiam jego foty w ruchu:)>:loveu: :loveu:

Posted

[quote name='bonita']

:crazyeye: :evil_lol: Dziwna minka , a jakie plenery na fotkach, zabierzesz mnie tam:cool3:

no nie mów, że Bielsko-Biała nie ma takich widoczków :cool3: , byłam kedyś w Międzybrodziu Żywieckim przez dwa tygodnie i robiliśmy sobie wypady po okolicach, więc coś wiem na ten temat :cool3: :evil_lol: . W Bielsku też byłam :lol:

keleris

nie no mina jest nie do zagiecia hehehehe co boksiu to leprze minki strzela

minki to przecież boksiowa specjalność :evil_lol:

dzisiaj tylko prtrecik

może uda mi się jeszcze później dosiąść kompa :cool3:

ja tez tam cem!!!!!!!! slicznie to wyglada albo masz taki suuuuper aparat i gdzie zdiec nie cykniesz ta sa jakies magiczne albo mieszkasz w tak pieknym miejscu ze nawet jak bys chciala to nic nie zepsujesz w robieniu fotek!!
a Hakercio cudasny jak zwykle <uwielbiam jego foty w ruchu:smile:>:loveu: :loveu:

aparat jest do d...y, zdjęcia wychodzą ładne tylko podczas pogody i słońca(już o tym właśnie pisałam), a okolice Wałbrzycha są naprawdę śliczne i to już nie zasługa aparatu

Posted

Tak mi się ten Hakerkowy portrecik spodobał, że aż sobie skopiowałam do moich prywatnych obrazków:multi: :multi:
Mam nadzieję, że nie naruszyłam praw autorskich:oops: :cool3:

Posted

[quote name='madzia i medor']Tak mi się ten Hakerkowy portrecik spodobał, że aż sobie skopiowałam do moich prywatnych obrazków:multi: :multi:
Mam nadzieję, że nie naruszyłam praw autorskich:oops: :cool3:

no nie wiem, nie wiem, :cool3: , zapomniałam go podpisać :cool3: :evil_lol:

witamy was ciepło i słonecznie :lol: bardzo się cieszę, że portrecik się podoba to najlepsza nagroda za moją ciężką, bardzo ciężką :cool3: :cool3: , pracę nad nim:evil_lol:. Wróciliśmy właśnie ze spacerku i mamy jaszcze ciepłe fotki

na razie tyle :eviltong: , idę coś zjeść bo jestem głodna jak pies :cool3: :evil_lol:

Posted

[quote name='evaxon']:roll: :lol: :roll: :evil_lol:
kometarz dobry:) hehe sama lepiej bym tego neiujela:eviltong:

ps. ale ten owczrek malutki w porownaniu z Hakciem...:-o :-o :-o
leemonca jestes pewna ze to boxer a nie jakas kzyzowka z dogiem???:cool3: :cool3: