leemonca Posted October 10, 2006 Author Posted October 10, 2006 a Hejka :cool3: zaglądnęłam na chwilkę i muszę zmiatać, trzeba czasami popracować :cool3: dzieńdoberek wszystkim, mamy piękny dzionek dzisiaj :lol: Quote
Cerber Posted October 10, 2006 Posted October 10, 2006 leemonca napisał(a):a Hejka :cool3: zaglądnęłam na chwilkę i muszę zmiatać, trzeba czasami popracować :cool3: dzieńdoberek wszystkim, mamy piękny dzionek dzisiaj :lol: Czasami :razz: w moim przypadku ( i nie tylko w moim) trzeba codzinnie :/ nienawidze chodzić do szkoły. Jeszcze żeby ta szkoła była blisko tak jak kiedyś podst. i gim. ale nie do mojego liceum jest 3 km. co tam :/ to mnie najbardzij denerwuje, bo nienawidze taki kawał chodzić do szkoły (tlatego też używam bardziej prokreacyjnego trybu przemieszczania się do szkoły, mianowicie jeżdżę tam rowerem :D) Quote
bonita Posted October 10, 2006 Posted October 10, 2006 :crazyeye: :evil_lol: Dziwna minka , a jakie plenery na fotkach, zabierzesz mnie tam:cool3: Quote
tygra Posted October 10, 2006 Posted October 10, 2006 super minka - ja plenerech już nie będę wspominać, ale pięknie tam jest Quote
keleris Posted October 10, 2006 Posted October 10, 2006 nie no mina jest nie do zagiecia hehehehe co boksiu to leprze minki strzela Quote
Alynkaaa Posted October 10, 2006 Posted October 10, 2006 [quote name='bonita'] :crazyeye: :evil_lol: Dziwna minka , a jakie plenery na fotkach, zabierzesz mnie tam:cool3: ja tez tam cem!!!!!!!! slicznie to wyglada albo masz taki suuuuper aparat i gdzie zdiec nie cykniesz ta sa jakies magiczne albo mieszkasz w tak pieknym miejscu ze nawet jak bys chciala to nic nie zepsujesz w robieniu fotek!! a Hakercio cudasny jak zwykle <uwielbiam jego foty w ruchu:)>:loveu: :loveu: Quote
leemonca Posted October 10, 2006 Author Posted October 10, 2006 [quote name='bonita'] :crazyeye: :evil_lol: Dziwna minka , a jakie plenery na fotkach, zabierzesz mnie tam:cool3: no nie mów, że Bielsko-Biała nie ma takich widoczków :cool3: , byłam kedyś w Międzybrodziu Żywieckim przez dwa tygodnie i robiliśmy sobie wypady po okolicach, więc coś wiem na ten temat :cool3: :evil_lol: . W Bielsku też byłam :lol: keleris nie no mina jest nie do zagiecia hehehehe co boksiu to leprze minki strzela minki to przecież boksiowa specjalność :evil_lol: dzisiaj tylko prtrecik może uda mi się jeszcze później dosiąść kompa :cool3: ja tez tam cem!!!!!!!! slicznie to wyglada albo masz taki suuuuper aparat i gdzie zdiec nie cykniesz ta sa jakies magiczne albo mieszkasz w tak pieknym miejscu ze nawet jak bys chciala to nic nie zepsujesz w robieniu fotek!! a Hakercio cudasny jak zwykle <uwielbiam jego foty w ruchu:smile:>:loveu: :loveu: aparat jest do d...y, zdjęcia wychodzą ładne tylko podczas pogody i słońca(już o tym właśnie pisałam), a okolice Wałbrzycha są naprawdę śliczne i to już nie zasługa aparatu Quote
Wyjątek Posted October 10, 2006 Posted October 10, 2006 portrecik cudeńko :D ja tez tak chce!!!:loveu::loveu::loveu: Quote
leemonca Posted October 10, 2006 Author Posted October 10, 2006 dzięki, dzieki, dzięki :cunao: :cunao: :cunao: Quote
Alynkaaa Posted October 10, 2006 Posted October 10, 2006 [quote name='Cerber'] świetny portrecik :loveu: :loveu: taaak sliczniusi:):):) a jaka ladna obrozka ala łańcuch:):loveu: Quote
leemonca Posted October 10, 2006 Author Posted October 10, 2006 bo to jest obróżka szkoleniowa (zaciskowa) :cool3:, uczymy się z nią podstawowych komend :cool3: Quote
Alicja Posted October 10, 2006 Posted October 10, 2006 :loveu::loveu::loveu::loveu:ale koffany dziobek Quote
Agga Posted October 10, 2006 Posted October 10, 2006 Ależ ma fantastyczny uśmiech. Więcej takich zdjęć. Quote
Medorowa Posted October 10, 2006 Posted October 10, 2006 Tak mi się ten Hakerkowy portrecik spodobał, że aż sobie skopiowałam do moich prywatnych obrazków:multi: :multi: Mam nadzieję, że nie naruszyłam praw autorskich:oops: :cool3: Quote
beria Posted October 10, 2006 Posted October 10, 2006 [quote name='leemonca'] dzisiaj tylko prtrecik Portrecik doskonały :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Imbirka Posted October 11, 2006 Posted October 11, 2006 a ja daje mu buziaka w tego słodkiego pycholka:loveu: :lol: Quote
leemonca Posted October 11, 2006 Author Posted October 11, 2006 [quote name='madzia i medor']Tak mi się ten Hakerkowy portrecik spodobał, że aż sobie skopiowałam do moich prywatnych obrazków:multi: :multi: Mam nadzieję, że nie naruszyłam praw autorskich:oops: :cool3: no nie wiem, nie wiem, :cool3: , zapomniałam go podpisać :cool3: :evil_lol: witamy was ciepło i słonecznie :lol: bardzo się cieszę, że portrecik się podoba to najlepsza nagroda za moją ciężką, bardzo ciężką :cool3: :cool3: , pracę nad nim:evil_lol:. Wróciliśmy właśnie ze spacerku i mamy jaszcze ciepłe fotki na razie tyle :eviltong: , idę coś zjeść bo jestem głodna jak pies :cool3: :evil_lol: Quote
Cerber Posted October 11, 2006 Posted October 11, 2006 Cxzeeeeść :D świetne fotki :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: a tu Co Hakerkowi z pleców wyrosła 5 łapka??? :-o :-o Quote
e.v.a Posted October 11, 2006 Posted October 11, 2006 [quote name='leemonca'] :roll: :lol: :roll: :evil_lol: Quote
Alynkaaa Posted October 11, 2006 Posted October 11, 2006 [quote name='evaxon']:roll: :lol: :roll: :evil_lol: kometarz dobry:) hehe sama lepiej bym tego neiujela:eviltong: ps. ale ten owczrek malutki w porownaniu z Hakciem...:-o :-o :-o leemonca jestes pewna ze to boxer a nie jakas kzyzowka z dogiem???:cool3: :cool3: Quote
Recommended Posts