Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

No tiaaaaa, nie ma to jak świńska noga:evil_lol:, Imbir uwielbia uszy:evil_lol:
A co do corela to ja go bardzo lubię, na nim się uczyłam wszystkiego jakieć ...naście lat temu:cool3::evil_lol:

• Replies 4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Imbir1 napisał(a):
No tiaaaaa, nie ma to jak świńska noga:evil_lol:, Imbir uwielbia uszy:evil_lol:
A co do corela to ja go bardzo lubię, na nim się uczyłam wszystkiego jakieć ...naście lat temu:cool3::evil_lol:

moje suczydła też uszy preferują

Posted

tygra napisał(a):
moje suczydła też uszy preferują

Mój też koffa uszy:cool3: :cool3: , ale zaprzestalismy je podawać, bo podobnie jak Ozzy Ali, Medor połyka ogromne kawałki i sie bojem;) :shake:

Posted

No i właśnie mamy rewolucję w brzuszku :shake:, jak się już dobrał do smaczku nóżki to ją całą zeżarł :shake: i teraz ma sraczkę :shake:. TZ biegał z nim dwa razy w nocy a w dzień to nawet nie zliczę :shake:. Pojechaliśmy w plener żeby się nie męczył w domu. Nigdy więcej świńskich nóg!!!!:shake:
dzieńdoberek!!!
a to fotki

06.30 nad Wałbrzychem

a to już godziny przedpołudniowe

i jeszcze taka sobie panoramka

jutro będzie cdn... :cool3: bo dziś mnie TZ już wygania od kompa :cool1: i jeszcze dziecię w kolejce stoi, a przecież dopiero przy nim usiadłam :confused:

Posted

:razz: ale wiraż

no właśnie mialam dopisać ze wszystkie prasowane skórki , uszy etc powodują w brzuszku naszego Ozzulca rewolucję :cool3: po połknięciu po przeżuciu i mamy potem pawiowanie i sr....ę

Posted

evaxon napisał(a):
a nam wet zakazal dawac swinek Tigrze :razz: bo świnki przenosza chorobe cos ala wscieklizna:razz:

uszkow tyz nie mozna??????bo figa to normalnie worek w domu ma:P hehe

a fotki bosssskie:) a widoczki ...normlanie masz talent leemonca!! a co do walki o komputer to dziewczyny maja racjie nie daj sie i walcz jak na kobite przystllo:):evil_lol:
dobranoc:)

Posted

Alynkaa swinki ogolnie przenosza chorobe qtora nie jest grozna dla ludzi ale dla psow tak . poza tym jak juz chcesz dawac uchole swinskie to radze zebys kupowala w miesnych (albo ubojniach)a nie w zoologach :)

Posted

[quote name='Alynkaaa']uszkow tyz nie mozna??????bo figa to normalnie worek w domu ma:P hehe

a fotki bosssskie:) a widoczki ...normlanie masz talent leemonca!! a co do walki o komputer to dziewczyny maja racjie nie daj sie i walcz jak na kobite przystllo:):evil_lol:
dobranoc:)

ja nie mogę walczyć :shake: , bo kompa używa przede wszystkim TZ do pracy, potem dziecko do nauki a my z Hakerkiem to tak w zwanym "międzyczasie":cool1:
Ze sraczką jest już lepiej, chociaż dzisiaj musiałam wstawać o drugiej w nocy :placz:

witajcie wszyscy, którzy tu byli i którzy tu będą :evil_lol:
jeszcze wczorajsze fotki z plenerku

biedroneczka

i konik

a teraz idę pokukać co się dzieje na dogo i w waszych galeryjkach :cool3:

Posted

oj bidulka, bidulka, na samym końcu "układu pokarmowego":cool3:

Widze, że testowanie nowych programików w pełni:lol:, w którym robisz takie fajne ramki? Sa jakieś darmowe wersje do poćwiczenia?

Posted

oj bidulka, bidulka, na samym końcu "układu pokarmowego":cool3:

Widze, że testowanie nowych programików w pełni:lol:, w którym robisz takie fajne ramki? Sa jakieś darmowe wersje do poćwiczenia?

te ramki robiłam chyba w fotoshopie, ale nie dam głowy :shake: , bo mi się już wszystko miesza od tych programów :cool3: . Do przetestowania możesz sobie ściągnąć wersje trzydziestodniowe

[quote name='Magda-Amir']

o jaaaacie czemu ja wczesniej nie zauwazylam galeryjki ogonkowatego boksia :roll: cudny :loveu: :loveu:
a ogonki gora :cool3::lol:

Magda- Amir - witamy w naszej galerii :multi:

Posted

Ohoho, Leemonca, ale zaszalałaś z ilością zdjęć :cool3:
Stwierdzam, że ogoniaste boksery wyglądają o wiele ładniej i zgrabniej od bezogoniastych. Dzisiaj na spacerze Ozzy szalał z dziewczynką łudząco podobną do Hakera :p

napis na zdjęciu robisz w photowatermark?

Posted

[quote name='leemonca']

Hakerkowi się uszy wygły :evil_lol: :loveu: Jakiś czas mnie nie było tutaj i widzę, że Haker nabiera ciałka, klata mu rośnie :cool3:

Posted

Tośka m
Ohoho, Leemonca, ale zaszalałaś z ilością zdjęć :cool3:

a bo tak mi się wszystkie podobały :cool3: :evil_lol:

beria

Hakerkowi się uszy wygły :evil_lol: :loveu: Jakiś czas mnie nie było tutaj i widzę, że Haker nabiera ciałka, klata mu rośnie :cool3:

no, najwyższy czas, żeby przestał rosnąć w górę :cool3: , a zaczął rosnąć w szerz :evil_lol:

Posted

[quote name='leemonca']

biedroneczka

i konik

Piękny Haker jak zawsze i piękny plener. Boże jak Ty ten świat stworzyłeś pięknie i to specjalnie dla ludzi, którzy się zachwycają pieknem przyrody, coś niesamowitego. Aż mi ciarki przeszły jak patrze na te fotki :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: