Imbirka Posted October 8, 2006 Posted October 8, 2006 No tiaaaaa, nie ma to jak świńska noga:evil_lol:, Imbir uwielbia uszy:evil_lol: A co do corela to ja go bardzo lubię, na nim się uczyłam wszystkiego jakieć ...naście lat temu:cool3::evil_lol: Quote
Alynkaaa Posted October 8, 2006 Posted October 8, 2006 hej piranie i swinskie nozki:) jak tam dzionek???????? Quote
tygra Posted October 8, 2006 Posted October 8, 2006 Imbir1 napisał(a):No tiaaaaa, nie ma to jak świńska noga:evil_lol:, Imbir uwielbia uszy:evil_lol: A co do corela to ja go bardzo lubię, na nim się uczyłam wszystkiego jakieć ...naście lat temu:cool3::evil_lol: moje suczydła też uszy preferują Quote
Medorowa Posted October 8, 2006 Posted October 8, 2006 tygra napisał(a):moje suczydła też uszy preferują Mój też koffa uszy:cool3: :cool3: , ale zaprzestalismy je podawać, bo podobnie jak Ozzy Ali, Medor połyka ogromne kawałki i sie bojem;) :shake: Quote
leemonca Posted October 8, 2006 Author Posted October 8, 2006 No i właśnie mamy rewolucję w brzuszku :shake:, jak się już dobrał do smaczku nóżki to ją całą zeżarł :shake: i teraz ma sraczkę :shake:. TZ biegał z nim dwa razy w nocy a w dzień to nawet nie zliczę :shake:. Pojechaliśmy w plener żeby się nie męczył w domu. Nigdy więcej świńskich nóg!!!!:shake: dzieńdoberek!!! a to fotki 06.30 nad Wałbrzychem a to już godziny przedpołudniowe i jeszcze taka sobie panoramka jutro będzie cdn... :cool3: bo dziś mnie TZ już wygania od kompa :cool1: i jeszcze dziecię w kolejce stoi, a przecież dopiero przy nim usiadłam :confused: Quote
Medorowa Posted October 8, 2006 Posted October 8, 2006 Leemonca Ty się tak nie dawaj:mad: :mad: POkaż kto rządzi w domku:evil_lol: A widoczki i Hakerek śliczne:multi: Quote
Cerber Posted October 8, 2006 Posted October 8, 2006 Fotki piękne :loveu: :loveu: chyba się wybiore z bamboocha na Wałbrzych :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Alicja Posted October 8, 2006 Posted October 8, 2006 :razz: ale wiraż no właśnie mialam dopisać ze wszystkie prasowane skórki , uszy etc powodują w brzuszku naszego Ozzulca rewolucję :cool3: po połknięciu po przeżuciu i mamy potem pawiowanie i sr....ę Quote
e.v.a Posted October 8, 2006 Posted October 8, 2006 a nam wet zakazal dawac swinek Tigrze :razz: bo świnki przenosza chorobe cos ala wscieklizna:razz: Quote
Alynkaaa Posted October 8, 2006 Posted October 8, 2006 evaxon napisał(a):a nam wet zakazal dawac swinek Tigrze :razz: bo świnki przenosza chorobe cos ala wscieklizna:razz: uszkow tyz nie mozna??????bo figa to normalnie worek w domu ma:P hehe a fotki bosssskie:) a widoczki ...normlanie masz talent leemonca!! a co do walki o komputer to dziewczyny maja racjie nie daj sie i walcz jak na kobite przystllo:):evil_lol: dobranoc:) Quote
e.v.a Posted October 9, 2006 Posted October 9, 2006 Alynkaa swinki ogolnie przenosza chorobe qtora nie jest grozna dla ludzi ale dla psow tak . poza tym jak juz chcesz dawac uchole swinskie to radze zebys kupowala w miesnych (albo ubojniach)a nie w zoologach :) Quote
Cerber Posted October 9, 2006 Posted October 9, 2006 Dzień dobry, może jakieś new fotki, bo już bardzo dawno żadnych nie było :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: Quote
leemonca Posted October 9, 2006 Author Posted October 9, 2006 [quote name='Alynkaaa']uszkow tyz nie mozna??????bo figa to normalnie worek w domu ma:P hehe a fotki bosssskie:) a widoczki ...normlanie masz talent leemonca!! a co do walki o komputer to dziewczyny maja racjie nie daj sie i walcz jak na kobite przystllo:):evil_lol: dobranoc:) ja nie mogę walczyć :shake: , bo kompa używa przede wszystkim TZ do pracy, potem dziecko do nauki a my z Hakerkiem to tak w zwanym "międzyczasie":cool1: Ze sraczką jest już lepiej, chociaż dzisiaj musiałam wstawać o drugiej w nocy :placz: witajcie wszyscy, którzy tu byli i którzy tu będą :evil_lol: jeszcze wczorajsze fotki z plenerku biedroneczka i konik a teraz idę pokukać co się dzieje na dogo i w waszych galeryjkach :cool3: Quote
Imbirka Posted October 9, 2006 Posted October 9, 2006 oj bidulka, bidulka, na samym końcu "układu pokarmowego":cool3: Widze, że testowanie nowych programików w pełni:lol:, w którym robisz takie fajne ramki? Sa jakieś darmowe wersje do poćwiczenia? Quote
Magda-Amir Posted October 9, 2006 Posted October 9, 2006 o jaaaacie czemu ja wczesniej nie zauwazylam galeryjki ogonkowatego boksia :roll: cudny :loveu: :loveu: a ogonki gora :cool3::lol: Quote
leemonca Posted October 9, 2006 Author Posted October 9, 2006 oj bidulka, bidulka, na samym końcu "układu pokarmowego":cool3: Widze, że testowanie nowych programików w pełni:lol:, w którym robisz takie fajne ramki? Sa jakieś darmowe wersje do poćwiczenia? te ramki robiłam chyba w fotoshopie, ale nie dam głowy :shake: , bo mi się już wszystko miesza od tych programów :cool3: . Do przetestowania możesz sobie ściągnąć wersje trzydziestodniowe [quote name='Magda-Amir'] o jaaaacie czemu ja wczesniej nie zauwazylam galeryjki ogonkowatego boksia :roll: cudny :loveu: :loveu: a ogonki gora :cool3::lol: Magda- Amir - witamy w naszej galerii :multi: Quote
Magda-Amir Posted October 9, 2006 Posted October 9, 2006 od dzis bedziemy z amirem stalymi bywalcami :grins: Quote
leemonca Posted October 9, 2006 Author Posted October 9, 2006 cieszymy się bardzo i gorąco zapraszamy :Cool!: Quote
Tośka_m Posted October 9, 2006 Posted October 9, 2006 Ohoho, Leemonca, ale zaszalałaś z ilością zdjęć :cool3: Stwierdzam, że ogoniaste boksery wyglądają o wiele ładniej i zgrabniej od bezogoniastych. Dzisiaj na spacerze Ozzy szalał z dziewczynką łudząco podobną do Hakera :p napis na zdjęciu robisz w photowatermark? Quote
beria Posted October 9, 2006 Posted October 9, 2006 [quote name='leemonca'] Hakerkowi się uszy wygły :evil_lol: :loveu: Jakiś czas mnie nie było tutaj i widzę, że Haker nabiera ciałka, klata mu rośnie :cool3: Quote
leemonca Posted October 9, 2006 Author Posted October 9, 2006 Tośka m Ohoho, Leemonca, ale zaszalałaś z ilością zdjęć :cool3: a bo tak mi się wszystkie podobały :cool3: :evil_lol: beria Hakerkowi się uszy wygły :evil_lol: :loveu: Jakiś czas mnie nie było tutaj i widzę, że Haker nabiera ciałka, klata mu rośnie :cool3: no, najwyższy czas, żeby przestał rosnąć w górę :cool3: , a zaczął rosnąć w szerz :evil_lol: Quote
Cerber Posted October 9, 2006 Posted October 9, 2006 [quote name='leemonca'] biedroneczka i konik Piękny Haker jak zawsze i piękny plener. Boże jak Ty ten świat stworzyłeś pięknie i to specjalnie dla ludzi, którzy się zachwycają pieknem przyrody, coś niesamowitego. Aż mi ciarki przeszły jak patrze na te fotki :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Medorowa Posted October 9, 2006 Posted October 9, 2006 Rewelacyjne zdjęcia, uwielbiam takie:multi: :multi: :multi: :multi: Quote
Recommended Posts