Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Imbir1']eksra foteczki:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::multi::multi::multi::multi::multi:

czy on tu łapie sznurek w locie?:crazyeye::evil_lol:

nie wiem co on z nim robi :evil_lol: , wiem tylko że robi to bardzo szybko :evil_lol: , wywija na wszystkie strony, w lewo, w prawo i wyrzuca do góry :evil_lol: , za siebie :evil_lol: , na mnie i wogóle gdzie popadnie :evil_lol:

Tygra - Haker już chyba nie urośnie :cool3: Osiągnął "słuszne wymiary" i wystarczy :shake: :evil_lol:

dzieńdoberek wszystkim, chociaż dzisiaj u nas pusto :cool1:

grzeczny Hakerek

Hakerek i jego dziura

Hakerek w locie, niestety doopiaste zdjęcie(nie było słońca)

poranny spacerek

a to Kubuś Junior, synek mojego siostrzeńca

Posted

[quote name='leemonca']nie wiem co on z nim robi :evil_lol: , wiem tylko że robi to bardzo szybko :evil_lol: , wywija na wszystkie strony, w lewo, w prawo i wyrzuca do góry :evil_lol: , za siebie :evil_lol: , na mnie i wogóle gdzie popadnie :evil_lol:

dzieńdoberek wszystkim, chociaż dzisiaj u nas pusto :cool1:

grzeczny Hakerek

Hakerek i jego dziura

Hakerek w locie, niestety doopiaste zdjęcie(nie było słońca)

poranny spacerek

a to Kubuś Junior, synek mojego siostrzeńca

Dzieńdoberek :):):):)

Jeśli chodzi o to wymachiwaniem sznurka, to Cerber robi identycznie jak Haker, a jeśli chodzi o fotki to są suuuuuuper :loveu: :loveu: :loveu: jak zawsze :)

Posted

[quote name='evaxon']:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ale dzidzia smieszna mine zrobila:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

bo dzidzia to gruba buła i ma zyzolka ;) :evil_lol:

Posted

[quote name='evaxon']:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ale dzidzia smieszna mine zrobila:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

pewnie dzidzia widziała szalone zabawy Hakera i stąd ta mina:evil_lol:

Posted

nie mamy dużo czasu, testuję Corela i Fotoshopa :lol: i porównuję do Gimpa :cool3: :evil_lol:, gimpa znam na wylot, fotoszopa trochę, a korela wcale :evil_lol:

zdjątko Hakerka w ogródku ze świńską nogą w pysku :evil_lol:

dwa dni biegał z nią po ogródku, żeby dzisiaj ją przytargać do domu i skonsumować :evil_lol:

Posted

[quote name='leemonca']

dwa dni biegał z nią po ogródku, żeby dzisiaj ją przytargać do domu i skonsumować :evil_lol:
No tak, wszak nie ma to jak pachnąca, dwudniowa świńska noga na dywanie :evil_lol:

Posted

[quote name='leemonca']nie mamy dużo czasu, testuję Corela i Fotoshopa :lol: i porównuję do Gimpa :cool3: :evil_lol:, gimpa znam na wylot, fotoszopa trochę, a korela wcale :evil_lol:

no no ambitna dziewczyna z ciebie ...ja to najlepiej się ucze jak widzę jak ktoś coś robi a potem sama próbuję :razz:

Hmmm ta świńska łapcia chyba fajne zapachy wydzielała ;)

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']no no ambitna dziewczyna z ciebie ...ja to najlepiej się ucze jak widzę jak ktoś coś robi a potem sama próbuję :razz:

Hmmm ta świńska łapcia chyba fajne zapachy wydzielała ;)

to taka łapcia z zoologicznego, moooocno wędzona :cool3: :evil_lol:

Posted

[quote name='leemonca']nie mamy dużo czasu, testuję Corela i Fotoshopa :lol: i porównuję do Gimpa :cool3: :evil_lol:, gimpa znam na wylot, fotoszopa trochę, a korela wcale :evil_lol:

Witj biegająca świńska nóżko:diabloti::diabloti::diabloti::diabloti: i ta długo ją miał... Leśka od razu konsumuje w trzy minutki.... nigdy nic nie mamle tylo od razy żre:eviltong::eviltong::eviltong:

Posted

Dzień dobry!

No widzę, że ktoś tu uczy się grafiki :D
a Jak idzie z html'em?????? mam nadzieję, że dobrze :razz:
A fotka piękna, ale świńskie nogi jeść :(

Posted

:razz: oj kogoś nauka wciągnęła....
Ja Ozzulkowi nie mogę dawać takich smaczków , znaczy się boję sie od czasu kiedy połykał cały swiński ogon w całości i musiałam mu go wyciągać z gardła / byłby się udusił :angryy: /