Imbirka Posted October 5, 2006 Posted October 5, 2006 eksra foteczki:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::multi::multi::multi::multi::multi: czy on tu łapie sznurek w locie?:crazyeye::evil_lol: Quote
leemonca Posted October 6, 2006 Author Posted October 6, 2006 [quote name='Imbir1']eksra foteczki:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::multi::multi::multi::multi::multi: czy on tu łapie sznurek w locie?:crazyeye::evil_lol: nie wiem co on z nim robi :evil_lol: , wiem tylko że robi to bardzo szybko :evil_lol: , wywija na wszystkie strony, w lewo, w prawo i wyrzuca do góry :evil_lol: , za siebie :evil_lol: , na mnie i wogóle gdzie popadnie :evil_lol: Tygra - Haker już chyba nie urośnie :cool3: Osiągnął "słuszne wymiary" i wystarczy :shake: :evil_lol: dzieńdoberek wszystkim, chociaż dzisiaj u nas pusto :cool1: grzeczny Hakerek Hakerek i jego dziura Hakerek w locie, niestety doopiaste zdjęcie(nie było słońca) poranny spacerek a to Kubuś Junior, synek mojego siostrzeńca Quote
Cerber Posted October 6, 2006 Posted October 6, 2006 [quote name='leemonca']nie wiem co on z nim robi :evil_lol: , wiem tylko że robi to bardzo szybko :evil_lol: , wywija na wszystkie strony, w lewo, w prawo i wyrzuca do góry :evil_lol: , za siebie :evil_lol: , na mnie i wogóle gdzie popadnie :evil_lol: dzieńdoberek wszystkim, chociaż dzisiaj u nas pusto :cool1: grzeczny Hakerek Hakerek i jego dziura Hakerek w locie, niestety doopiaste zdjęcie(nie było słońca) poranny spacerek a to Kubuś Junior, synek mojego siostrzeńca Dzieńdoberek :):):):) Jeśli chodzi o to wymachiwaniem sznurka, to Cerber robi identycznie jak Haker, a jeśli chodzi o fotki to są suuuuuuper :loveu: :loveu: :loveu: jak zawsze :) Quote
e.v.a Posted October 6, 2006 Posted October 6, 2006 :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ale dzidzia smieszna mine zrobila:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
leemonca Posted October 6, 2006 Author Posted October 6, 2006 [quote name='evaxon']:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ale dzidzia smieszna mine zrobila:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: bo dzidzia to gruba buła i ma zyzolka ;) :evil_lol: Quote
e.v.a Posted October 6, 2006 Posted October 6, 2006 leemonca napisał(a):bo dzidzia to gruba buła i ma zyzolka ;) :evil_lol: :evil_lol: ale i tak fajna dzidzia:multi: Quote
tygra Posted October 6, 2006 Posted October 6, 2006 [quote name='evaxon']:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ale dzidzia smieszna mine zrobila:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: pewnie dzidzia widziała szalone zabawy Hakera i stąd ta mina:evil_lol: Quote
Alynkaaa Posted October 6, 2006 Posted October 6, 2006 woooooow jak na filmach :cool3: :cool3: :loveu: znowu odniesienei do filmu -"szczeki??":cool3: fajosko mu zabki widac jak piranii:):evil_lol: :loveu: Quote
leemonca Posted October 6, 2006 Author Posted October 6, 2006 znowu odniesienei do filmu -"szczeki??":cool3: noł :cool3:, "pirania1" :evil_lol: Quote
:: FiGa :: Posted October 6, 2006 Posted October 6, 2006 [quote name='leemonca'] grzeczny Hakerek On mnie rozbraja takimi minami :placz: BRAVO :multi::multi::multi: Quote
agbar Posted October 7, 2006 Posted October 7, 2006 witajcie niewitani:) bardzo ladne zdjatka:) piranii i innych stworow hehhe Quote
leemonca Posted October 7, 2006 Author Posted October 7, 2006 nie mamy dużo czasu, testuję Corela i Fotoshopa :lol: i porównuję do Gimpa :cool3: :evil_lol:, gimpa znam na wylot, fotoszopa trochę, a korela wcale :evil_lol: zdjątko Hakerka w ogródku ze świńską nogą w pysku :evil_lol: dwa dni biegał z nią po ogródku, żeby dzisiaj ją przytargać do domu i skonsumować :evil_lol: Quote
Tośka_m Posted October 7, 2006 Posted October 7, 2006 [quote name='leemonca'] dwa dni biegał z nią po ogródku, żeby dzisiaj ją przytargać do domu i skonsumować :evil_lol: No tak, wszak nie ma to jak pachnąca, dwudniowa świńska noga na dywanie :evil_lol: Quote
Alicja Posted October 7, 2006 Posted October 7, 2006 [quote name='leemonca']nie mamy dużo czasu, testuję Corela i Fotoshopa :lol: i porównuję do Gimpa :cool3: :evil_lol:, gimpa znam na wylot, fotoszopa trochę, a korela wcale :evil_lol: zdjątko Hakerka w ogródku ze świńską nogą w pysku :evil_lol: dwa dni biegał z nią po ogródku, żeby dzisiaj ją przytargać do domu i skonsumować :evil_lol: no no ambitna dziewczyna z ciebie ...ja to najlepiej się ucze jak widzę jak ktoś coś robi a potem sama próbuję :razz: Hmmm ta świńska łapcia chyba fajne zapachy wydzielała ;) Quote
leemonca Posted October 7, 2006 Author Posted October 7, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']no no ambitna dziewczyna z ciebie ...ja to najlepiej się ucze jak widzę jak ktoś coś robi a potem sama próbuję :razz: Hmmm ta świńska łapcia chyba fajne zapachy wydzielała ;) to taka łapcia z zoologicznego, moooocno wędzona :cool3: :evil_lol: Quote
BeaC Posted October 7, 2006 Posted October 7, 2006 [quote name='leemonca']nie mamy dużo czasu, testuję Corela i Fotoshopa :lol: i porównuję do Gimpa :cool3: :evil_lol:, gimpa znam na wylot, fotoszopa trochę, a korela wcale :evil_lol: zdjątko Hakerka w ogródku ze świńską nogą w pysku :evil_lol: dwa dni biegał z nią po ogródku, żeby dzisiaj ją przytargać do domu i skonsumować :evil_lol: Witj biegająca świńska nóżko:diabloti::diabloti::diabloti::diabloti: i ta długo ją miał... Leśka od razu konsumuje w trzy minutki.... nigdy nic nie mamle tylo od razy żre:eviltong::eviltong::eviltong: Quote
Medorowa Posted October 7, 2006 Posted October 7, 2006 Leemonca ja nie wierzę w te historie o dibelskim obliczu Hakerka:shake: No spójrzcie na niego:shake: Taki aniołek :diabloti: Quote
Cerber Posted October 8, 2006 Posted October 8, 2006 [quote name='leemonca']nie mamy dużo czasu, testuję Corela i Fotoshopa :lol: i porównuję do Gimpa :cool3: :evil_lol:, gimpa znam na wylot, fotoszopa trochę, a korela wcale :evil_lol: zdjątko Hakerka w ogródku ze świńską nogą w pysku :evil_lol: dwa dni biegał z nią po ogródku, żeby dzisiaj ją przytargać do domu i skonsumować :evil_lol: Dzień dobry! No widzę, że ktoś tu uczy się grafiki :D a Jak idzie z html'em?????? mam nadzieję, że dobrze :razz: A fotka piękna, ale świńskie nogi jeść :( Quote
Alicja Posted October 8, 2006 Posted October 8, 2006 :razz: oj kogoś nauka wciągnęła.... Ja Ozzulkowi nie mogę dawać takich smaczków , znaczy się boję sie od czasu kiedy połykał cały swiński ogon w całości i musiałam mu go wyciągać z gardła / byłby się udusił :angryy: / Quote
mar....ka Posted October 8, 2006 Posted October 8, 2006 Tutaj faktycznie jak aniołek wygląda:loveu: :loveu: :loveu: Ale ja juz dobrze znam takie aniołki, w końcu mam jednego w domku:diabloti: Quote
bonita Posted October 8, 2006 Posted October 8, 2006 To najgrzeczniejszy boksio jakiego widziałam :). Jak się słodko patrzy na pancię ;) Quote
:: FiGa :: Posted October 8, 2006 Posted October 8, 2006 A może pancia ma jeszcze jakieś fotki pod ręką? :cool3: Quote
Recommended Posts