Cerber Posted October 3, 2006 Posted October 3, 2006 [quote name='leemonca']tygra - dzięki :multi: dla kogo doberek, to doberek dla mnie nie :shake: . Jestem wściekła:mad: , mój Hakersik dał mi dzisiaj tak popalić, że mu w końcu zagroziłam, że oddam go do domu dziecka :evil_lol: . Nie wiem czy zrozumiał :cool3: . Nie dał nam się wyspać, usiłował zawładnąć całym metrażem łóżka, spychając ciągle albo mnie albo Tz-ta, kilkakrotnie wyrzucany - wracał jak bumerang i co gorsze robił się jakiś taki coraz dłuższy i szerszy. Myślałam, że w końcu pójdę spać na jego materacyk :cool3:. Potem podczas mojej dosłownie 15-sto minutowej nieobecności w domu, zeżarł listwę przypodłogową i zerwał tapetę w przedpokoju, którą kładłam w piątek :mad: :mad: :mad: . Na spacerze się przydusił, tak ciągnął do psa i widać było, że jest tak pobudzony i taki wściekły, że nie może się wyrwać, że aż miał oczy jak diabeł, a ja też :mad: mało brakowało a chromolnęłabym go w dupę :shake: . Teraz udaje, że go nie ma, jest jak aniołek, śpi po cichutku :cool3: , od czasu do czasu przychodzi i kładzie mi łapkę na kolanach i ma taki wzrok niewiniątka, że wzbudza we mnie poczucie winy, za to że taka jestem niewyrozumiała, bo przecież "ja jestem taki jeszcze mały szczeniaczek":cool3: no i dzisiejszych fotek nie ma :shake: , są jeszcze wczorajsze Ojej, Ty to masz z Tym Hakerikim :-o :-o Ale piekne fotki :loveu: :loveu: :loveu: Ten łaciatek to jakiś bulowaty czy dog??????????? Quote
Medorowa Posted October 3, 2006 Posted October 3, 2006 Ale ma ślicznego dogowatego koooompela:cool3: :loveu: Ojj Leemonca ja Ci dobrze radzę, zakup drugiego boxsia, a całą energię będą wyładowywać na sobie:cool3: A myślałaś o zakupie klatki, ponoć to nic strasznego, trzeba tylko pieska odpowiednio przyzwyczaić, że ją polubił:cool3: Wiem, że Julia ma klateczkę i Imbirek jakoś na zdołowanego nie wygląda:cool3: :cool3: Przemyśl to:p :p Quote
tygra Posted October 3, 2006 Posted October 3, 2006 Tygra oberwała już tapetę w przedpokoju i zezarłą listwy przypodłogowe, teraz zostaje w kagańcu pod moją nieobecność i śpi gzrecznie (o dziwo nawet nie próbuje namordnika zdjąć) Quote
Wyjątek Posted October 3, 2006 Posted October 3, 2006 Gera zjadła a właściwie oderwała ostatnio listwę przy drzwiach wejściowych na której zamontowany był czujnik alarmu... Możecie domyslać się co sie działo... Teraz tez zostaje w namordniku jak mnie nie ma ale na szczeście tylko na krótki okres czasu bo babcia bedzie do niej przychodziła :) Quote
bigos Posted October 4, 2006 Posted October 4, 2006 Ale piękne widoczki:crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::loveu::loveu::loveu::loveu: taki księżycowy pejzażyk ale niestety, to tylko kopalnia melafiru Dodźkowa fotka także świetna pozdrawiamy:loveu::loveu::loveu: Quote
Imbirka Posted October 4, 2006 Posted October 4, 2006 dzieńdoberek:multi: oj widze, że żeście się pospieszyli z tym tapetowaniem:evil_lol: , ja mam co prawda przedpokój pomalowany ale po zakusach Imbirka w tej chwili mam farbę poździeraną ze ściany:shake: Wstyd się przyznać, ale do mieszkania wchodzi się jak do meliny:cool3: A jeśli chodzi o klatkę to może Imbirek nie jest nią zdołowany, ale ja napewno tak. Strasznie mi go zal i jak wracam z pracy to lecimy na pola na 2 godzinny spacerek. Imbir już się nauczył, że jak wychodzę to trzeba wejść do klatki, zachwycony tym faktem nie jest i czasami stawia lekki opór. Ale jak widzi, ze wstawiam miseczkę z twarożkiem albo innymi przysmakami to się przełamuje i wchodzi:evil_lol: Sąsiedzi mówią, że troszkę poszczekuje, ale nikt nie ma do nas za specjalnych pretensji Quote
leemonca Posted October 4, 2006 Author Posted October 4, 2006 dzieńdoberek wszystkim :multi: dzisiaj mamy lepszy humorek, Hakerek został sam i nic nie zrobił :multi:, jak wróciłam to leżał i patrzył na mnie jakby sprawdzał moję reakcję na jego zachowanie ;-) i dopiero jak się do niego radośnie odezwałam to przybiegł i zaczął mi włazić na głowę z radości. Dostał w nagrodę kiełbaskę :eviltong: Myślałam już o klatce, ale właściwie szkody nie są takie częste, bo raptem jak na 8 miesięcznego szczeniaka to tylko ta tapeta, listwa przy podłodze, dwa kapcie i jeden adidas to wcale nie jest tak dużo (chyba, że coś pominęłam), a jeszcze na dodatek to wszystko wydarzyło się w przeciągu ostatniego mniej więcej miesiąca, no może dwóch, przedtem nic nie broił. Na razie ten kaganiec dał mi do myślenia. Haker nigdy nie zostaje na długo sam (ja pracuję w domu), więc jak pochodzi czasami godz. lub dwie w kagańcu to chyba mu się nic nie stanie? fotki ze spacerku Quote
Imbirka Posted October 4, 2006 Posted October 4, 2006 oooooooo to ja pokolei:evil_lol: 1) czy na tym zjęciu jest z tobą i tobie chce dać buzi?:evil_lol: 2) taki młoy, a podnosi łapkę, mojemu nie zawsze się chce, złaszcza w takich warunkach jak nie ma jakiegoś drzewka:evil_lol: 3) ksztanki wyszły ślicznie:lol: Quote
Alicja Posted October 4, 2006 Posted October 4, 2006 :razz:Hakerku...patrz , tam są cioteczki ... :shake:nie ma mowy , nie popaszczę :cool3: ;) Quote
Medorowa Posted October 4, 2006 Posted October 4, 2006 Dzieńdobeereekkkk:p :p Portret rodzinny bardzo ładny:razz: i śliczne kasztanki:lol: Quote
leemonca Posted October 4, 2006 Author Posted October 4, 2006 Imbir1 napisał(a):oooooooo to ja pokolei:evil_lol: 1) czy na tym zjęciu jest z tobą i tobie chce dać buzi?:evil_lol: 2) taki młoy, a podnosi łapkę, mojemu nie zawsze się chce, złaszcza w takich warunkach jak nie ma jakiegoś drzewka:evil_lol: 3) ksztanki wyszły ślicznie:lol: odpowiadam- 1-to ja a buzi było z wielgachnym jęzorem po policzku ale aparat się pospieszył i cyknął za szybko (samowyzwalacz, aparat stał na murku :evil_lol: ) 2-pierwsze siku to sikanie w kucki, a potem to taki pic na wodę, podnosi nogę i spada kropelka 3- dzięki:multi: Alicja- witaj, czy ty też może w pracy:cool3: ? bo tu co poniektórzy(patrz post wyżej) tak ciężko pracują, że biegają po wszystkich galeriach :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: cześć Madzia!!! Quote
Wyjątek Posted October 4, 2006 Posted October 4, 2006 A ja z uczelni wróciłam. I podziwiam kolejne foteczki :) Zdjęcie z Toba baaardzo urocze :D A i kasztanki wspanale wprost wyszły. Więcej takich zdjęć poproszę!! p.s Znów nie moge sie nadziwić jaki z Hakerka wielkolud ;):evil_lol: Quote
Cerber Posted October 4, 2006 Posted October 4, 2006 [quote name='leemonca']dzieńdoberek wszystkim :multi: dzisiaj mamy lepszy humorek, Hakerek został sam i nic nie zrobił :multi:, jak wróciłam to leżał i patrzył na mnie jakby sprawdzał moję reakcję na jego zachowanie ;-) i dopiero jak się do niego radośnie odezwałam to przybiegł i zaczął mi włazić na głowę z radości. Dostał w nagrodę kiełbaskę :eviltong: Myślałam już o klatce, ale właściwie szkody nie są takie częste, bo raptem jak na 8 miesięcznego szczeniaka to tylko ta tapeta, listwa przy podłodze, dwa kapcie i jeden adidas to wcale nie jest tak dużo (chyba, że coś pominęłam), a jeszcze na dodatek to wszystko wydarzyło się w przeciągu ostatniego mniej więcej miesiąca, no może dwóch, przedtem nic nie broił. Na razie ten kaganiec dał mi do myślenia. Haker nigdy nie zostaje na długo sam (ja pracuję w domu), więc jak pochodzi czasami godz. lub dwie w kagańcu to chyba mu się nic nie stanie? fotki ze spacerku Bardzo gorąco witam :) No To Hakerek zasłużył sobie na nagrodę dzisiaj :) Chyba wyczuł co się święci i dlatego był grzeczny. No jak dla mnie to trochę rozrabia, Cerber jak był szczeniakiem, to tylko raz pogryzł listwę w kochni i nic właściwie oprócz tego nie zrobił. No miałam mały problemik z siusianiem, ale to były sprawy pęcherzyka i dlatego ten szczegół pomijam. Braaawo Hakerek podnosi łapkę podczas siusiania :D:D:D:D Quote
Alynkaaa Posted October 4, 2006 Posted October 4, 2006 witam:) no jak na boxia to chyba duzo nie narozrabial a jak na szczeniaka to chyaba troche bo Figa<7mc> ii na koncie ma wyciagniecie plyt ze stojaka i podarcie opakowan ktore byly papierowe<ale teraz nic nie robi ma taka specjalna siatke w ktorej ma kilkanasice zabawek tj. kawalek szmatki stary mazak bez wkladu ,korek od butelki krazek po tasmie klejaceji porpzrywane stare zabawki i zawsze jak wychodze daje jej ta siatke i ona siem tym bawi chyba dosyc dlugo zajmuje jej otwozrenie siatki a potem same prezenty....i jak zawsze to ma to zero szkod:)>...no i koncertuje jak nas nie ma<wlanczam jej radio to mniej ale jednak jeszcze troszke spiewa> ale mieszkamy w domku wiec z sasiadami nie ma wiekszych problemow:) a zdiatka sliczne:):):) a te kasztanki.....cudo!!!! Quote
Imbirka Posted October 4, 2006 Posted October 4, 2006 leemonca napisał(a): Alicja- witaj, czy ty też może w pracy:cool3: ? bo tu co poniektórzy(patrz post wyżej) tak ciężko pracują, że biegają po wszystkich galeriach :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: cześć Madzia!!! O proszę jaka złośliwa:mad::evil_lol::razz:, najpierw pisze, że rozumie, a później wytyka człowiekowi jego słabostki:evil_lol:;) Quote
Cerber Posted October 5, 2006 Posted October 5, 2006 Hej :) Co tam u Hakerka? grzeczny? :D:D:D:D Quote
tygra Posted October 5, 2006 Posted October 5, 2006 piękne fotki jesienne, a te kasztany super. Haker to słodki chłopczyk i jaki ogromny :) czy on jeszcze rośnie? Quote
leemonca Posted October 5, 2006 Author Posted October 5, 2006 witam, witam, witam wszystkich :evil_lol: Hakersik był dzisiaj bardzo , bardzo grzeczny, nawet na dworze przy innych pieskach mnie słuchał :multi:. Nie mamy nowych zdjęć , bo pogoda fatalna, pada deszcz i jest bardzo zimno i ponuro. Boli mnie głowa od rana i już mam wszystkiego dość. takie jeszcze stare zdjątka Quote
Alicja Posted October 5, 2006 Posted October 5, 2006 :evil_lol::evil_lol::evil_lol: witam ...doberek:p Quote
Alynkaaa Posted October 5, 2006 Posted October 5, 2006 [quote name='Imbir1'] ale ekstra skokasy-wygibasy Hakerkowe:multi: :multi: taaak to foto jest przecudasne:):):) :loveu: :loveu: uwielbiam Hakrkowe skoki:) Quote
Alynkaaa Posted October 5, 2006 Posted October 5, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol: witam ...doberek:p ojjjejj to tez jest bossssssskie:):loveu: :loveu: Quote
Cerber Posted October 5, 2006 Posted October 5, 2006 Ehhh witam już po raz drugi dziś :) Jaki mutant :evil_lol: :evil_lol: U nas pogoda dzis przepiękna była, słoneczko było, cieplutko, no tylko siedzieć na dworku. Quote
Medorowa Posted October 5, 2006 Posted October 5, 2006 Hakerek z kopiowanymi uszkami:cool3: :cool3: Quote
Recommended Posts