Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

leemonca napisał(a):
Luiza, Madzia i Ewa - dzień dobry, zaraz się okaże czy dobry :cool1:, wklejam fotki i one mi powiedzą jaki to dziś dobry dzień mamy :razz:

na razie trzy a potem zobaczymy jak je zobaczycie :evil_lol:

O ja ale piękne oczko czy coś, No Hakerek wygląda tam prześlicznie, znaczy na tle tego oczka czy tawiku. Jest ślicznie! :multi:

• Replies 4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Cerber napisał(a):
O ja ale piękne oczko czy coś, No Hakerek wygląda tam prześlicznie, znaczy na tle tego oczka czy tawiku. Jest ślicznie! :multi:

to jest oczko, tylko mi zarosło trochę :cool3: , bo przez mojego debilka nie mogę nic zrobić w ogródku :shake: , stale muszę go pilnować i nie mogę ani na chwilę spuścić go z oczu bo szkody są o g r o m n e :mad:

Posted

Dzieńdoberek:multi::multi::multi::multi::multi:
Ja dzisiaj też widze:multi::multi::multi:, śliczny Hakulec, a to oczko to w twoim ogrodzie? Razem się wszystko ślicznie komponuje:lol:

Posted

leemonca napisał(a):
to jest oczko, tylko mi zarosło trochę :cool3: , bo przez mojego debilka nie mogę nic zrobić w ogródku :shake: , stale muszę go pilnować i nie mogę ani na chwilę spuścić go z oczu bo szkody są o g r o m n e :mad:

:p :p :p :p :p :p :p :p :p :p :p

Posted

hej dziewczyny i chlopaki a co u was tak ciiiiicho????...ja tu siem nastawilam na kangurkowe fotki i ze nadrobic bede musiala z 4strony z fotkami a tu nic...szkoda...no to ide sapc..pa

Posted

Przepraszamy :oops:, już jesteśmy. Musiałam udostępnić dziecku kompa do nauki, a wczoraj coś mi się serwer mulił i nie chciało się dogo otwierać :shake:.
Ale już jest o key :multi:. Cieszę się bardzo że nas nie zapomniałyście :razz:

w nagrodę :eviltong: fotki z sobotniego plenerku

i jarzębinka

:lol:

Posted

[quote name='leemonca']Przepraszamy :oops:, już jesteśmy. Musiałam udostępnić dziecku kompa do nauki, a wczoraj coś mi się serwer mulił i nie chciało się dogo otwierać :shake:.
Ale już jest o key :multi:. Cieszę się bardzo że nas nie zapomniałyście :razz:

w nagrodę :eviltong: fotki z sobotniego plenerku

i jarzębinka

:lol:
nie dziwne że Hakerek taki wesoły - piękne widoki, super okolica - tylko pozazdrościć a my w tym warszawskim smrodku siedzimy :(

Posted

tygra
a my w tym warszawskim smrodku siedzimy :-(

nasz wałbrzyski smrodek też niczego sobie, mieszkam w centrum, tyle że Wałbrzych maleńki i szybko się z niego można wydostać

Posted

leemonca napisał(a):
nasz wałbrzyski smrodek też niczego sobie, mieszkam w centrum, tyle że Wałbrzych maleńki i szybko się z niego można wydostać

ale okolice cudne - dzięki za podpowiedź z banerkiem :)

Posted

tygra napisał(a):
a my w tym warszawskim smrodku siedzimy :(

A ja mieszkam w gliwickim centrum i to na 4 piętrze :lol:. Z jednej strony fajnie, bo mam blisko do sklepów :lol:, a z drugiej wyjścia w plener troche tzreba pokombinować gdzie iść i jak iść :roll:. No ale mam busy i bimbajki :lol:.

Posted

Cimi napisał(a):
A ja mieszkam w gliwickim centrum i to na 4 piętrze :lol:. Z jednej strony fajnie, bo mam blisko do sklepów :lol:, a z drugiej wyjścia w plener troche tzreba pokombinować gdzie iść i jak iść :roll:. No ale mam busy i bimbajki :lol:.

to my mamy lepiej - piętro trzecie, ale pod oknami pseudopark:lol: , tam biegamy sobie - dziś zgubiłyśmy smycz:-( a tak ją lubiłam