Cerber Posted September 28, 2006 Posted September 28, 2006 leemonca napisał(a):Luiza, Madzia i Ewa - dzień dobry, zaraz się okaże czy dobry :cool1:, wklejam fotki i one mi powiedzą jaki to dziś dobry dzień mamy :razz: na razie trzy a potem zobaczymy jak je zobaczycie :evil_lol: O ja ale piękne oczko czy coś, No Hakerek wygląda tam prześlicznie, znaczy na tle tego oczka czy tawiku. Jest ślicznie! :multi: Quote
leemonca Posted September 28, 2006 Author Posted September 28, 2006 witajcie dziewczyny, nie wiem od czego to zależy i dlatego znowu zwalę winę na dogo Quote
leemonca Posted September 28, 2006 Author Posted September 28, 2006 Cerber napisał(a):O ja ale piękne oczko czy coś, No Hakerek wygląda tam prześlicznie, znaczy na tle tego oczka czy tawiku. Jest ślicznie! :multi: to jest oczko, tylko mi zarosło trochę :cool3: , bo przez mojego debilka nie mogę nic zrobić w ogródku :shake: , stale muszę go pilnować i nie mogę ani na chwilę spuścić go z oczu bo szkody są o g r o m n e :mad: Quote
Imbirka Posted September 28, 2006 Posted September 28, 2006 Dzieńdoberek:multi::multi::multi::multi::multi: Ja dzisiaj też widze:multi::multi::multi:, śliczny Hakulec, a to oczko to w twoim ogrodzie? Razem się wszystko ślicznie komponuje:lol: Quote
Cerber Posted September 28, 2006 Posted September 28, 2006 leemonca napisał(a):to jest oczko, tylko mi zarosło trochę :cool3: , bo przez mojego debilka nie mogę nic zrobić w ogródku :shake: , stale muszę go pilnować i nie mogę ani na chwilę spuścić go z oczu bo szkody są o g r o m n e :mad: :p :p :p :p :p :p :p :p :p :p :p Quote
Alynkaaa Posted September 28, 2006 Posted September 28, 2006 witam:):):) jejku alez macie sliczne fotki Hakercio i oczko wodne...normalnie cuuuuudo!!!!!!!!!!!pozdrawaim Quote
Alynkaaa Posted September 29, 2006 Posted September 29, 2006 hej dziewczyny i chlopaki a co u was tak ciiiiicho????...ja tu siem nastawilam na kangurkowe fotki i ze nadrobic bede musiala z 4strony z fotkami a tu nic...szkoda...no to ide sapc..pa Quote
beria Posted September 29, 2006 Posted September 29, 2006 leemonca napisał(a): na razie trzy a potem zobaczymy jak je zobaczycie :evil_lol: Hakerek wypatruje rybek, czy tak namiętnie się przegląda :cool3: Quote
Cerber Posted September 30, 2006 Posted September 30, 2006 Cześć, a Tu cicho i ciemnio i głucho. Hop hop czy ktoś tu jest? :D Quote
agbar Posted October 1, 2006 Posted October 1, 2006 psssttttt..psttttt... ni ma nikto w doma??:) Quote
leemonca Posted October 2, 2006 Author Posted October 2, 2006 Przepraszamy :oops:, już jesteśmy. Musiałam udostępnić dziecku kompa do nauki, a wczoraj coś mi się serwer mulił i nie chciało się dogo otwierać :shake:. Ale już jest o key :multi:. Cieszę się bardzo że nas nie zapomniałyście :razz: w nagrodę :eviltong: fotki z sobotniego plenerku i jarzębinka :lol: Quote
tygra Posted October 2, 2006 Posted October 2, 2006 [quote name='leemonca']Przepraszamy :oops:, już jesteśmy. Musiałam udostępnić dziecku kompa do nauki, a wczoraj coś mi się serwer mulił i nie chciało się dogo otwierać :shake:. Ale już jest o key :multi:. Cieszę się bardzo że nas nie zapomniałyście :razz: w nagrodę :eviltong: fotki z sobotniego plenerku i jarzębinka :lol: nie dziwne że Hakerek taki wesoły - piękne widoki, super okolica - tylko pozazdrościć a my w tym warszawskim smrodku siedzimy :( Quote
Imbirka Posted October 2, 2006 Posted October 2, 2006 ale ekstra skokasy-wygibasy Hakerkowe:multi: :multi: Quote
leemonca Posted October 2, 2006 Author Posted October 2, 2006 tygra a my w tym warszawskim smrodku siedzimy :-( nasz wałbrzyski smrodek też niczego sobie, mieszkam w centrum, tyle że Wałbrzych maleńki i szybko się z niego można wydostać Quote
tygra Posted October 2, 2006 Posted October 2, 2006 leemonca napisał(a):nasz wałbrzyski smrodek też niczego sobie, mieszkam w centrum, tyle że Wałbrzych maleńki i szybko się z niego można wydostać ale okolice cudne - dzięki za podpowiedź z banerkiem :) Quote
agbar Posted October 2, 2006 Posted October 2, 2006 jaka piekna nagroda za twoja nieobecnosc:evil_lol: swietne fotki Quote
e.v.a Posted October 2, 2006 Posted October 2, 2006 :iloveyou: jakie sliczne foteczki:iloveyou: Quote
Cimi Posted October 2, 2006 Posted October 2, 2006 tygra napisał(a):a my w tym warszawskim smrodku siedzimy :( A ja mieszkam w gliwickim centrum i to na 4 piętrze :lol:. Z jednej strony fajnie, bo mam blisko do sklepów :lol:, a z drugiej wyjścia w plener troche tzreba pokombinować gdzie iść i jak iść :roll:. No ale mam busy i bimbajki :lol:. Quote
tygra Posted October 2, 2006 Posted October 2, 2006 Cimi napisał(a):A ja mieszkam w gliwickim centrum i to na 4 piętrze :lol:. Z jednej strony fajnie, bo mam blisko do sklepów :lol:, a z drugiej wyjścia w plener troche tzreba pokombinować gdzie iść i jak iść :roll:. No ale mam busy i bimbajki :lol:. to my mamy lepiej - piętro trzecie, ale pod oknami pseudopark:lol: , tam biegamy sobie - dziś zgubiłyśmy smycz:-( a tak ją lubiłam Quote
Cimi Posted October 2, 2006 Posted October 2, 2006 To ja zokna widzę policje :lol:, a z drugiej strony ogródki działkowe :lol:. Quote
Recommended Posts