Daga_i_Oskar Posted September 25, 2006 Posted September 25, 2006 O cholewcia całe wieki mnie tu nie było, a tu tyle zdjęć Hakerka :loveu: Postaramy sie poprawic w miare mozliwosci i wolnego czasu :razz: Quote
BBeta Posted September 25, 2006 Posted September 25, 2006 [quote name='leemonca'] Ale ślicznie wygląda w bieli :loveu: ;) Quote
Tośka_m Posted September 25, 2006 Posted September 25, 2006 Leemonca, ależ piękną figurkę ogrodową sobie sprawiłaś. Taka trochę w opozycji do wszechobecnych krasnali :evil_lol: Quote
mar....ka Posted September 26, 2006 Posted September 26, 2006 O widzę, że skalniaki poszły w ruch:diabloti: Witam się z rana:))))Udanego dnia:lol: Quote
Wyjątek Posted September 26, 2006 Posted September 26, 2006 Witam, witam :) Jak tam Hakuś? Widzę, że duży chłopak już z niego :) Quote
leemonca Posted September 26, 2006 Author Posted September 26, 2006 dzień doberek!!! witamy wszystkich bardzo, bardzo gorąco w bardzo, bardzo pięknie zapowiadający się dzionek jak się cieszę, że nas odwiedzacie :sweetCyb: Hakerek, rzeczywiście rośnie jak na drożdżach i przerósł już, oprócz jednego, wszystkie nasze znajome bokserki :shock:, wygląda przy nich śmiesznie bo nie jest tak fizycznie rozwnięty jak one i wygląda jakby go walec przejechał :diabloti:. Mam nadzieję, że się w końcu opamięta i przestanie rosnąć :shake: Byliśmy dzisiaj na bardzo wczesnym spacerku, zostałam brutalnie wyrwana z błogiego snu i cieplutkiego łóżeczka :shake: a to fotki - poranna rosa opadająca mgła nie wiem czy ją widać :razz: i Haker na tle kawałka Wałbrzycha na razie tyle, muszę iść skończyć remont łazienki :placz:tzn. sprzątnąć po remoncie :placz: Quote
Wyjątek Posted September 26, 2006 Posted September 26, 2006 Ja też nie widzę:placz::placz::placz: A ile cm ma teraz Hakerek? Mierzyłaś go ostatnio? Quote
e.v.a Posted September 26, 2006 Posted September 26, 2006 leemonca napisał(a):dzień doberek!!! witamy wszystkich bardzo, bardzo gorąco w bardzo, bardzo pięknie zapowiadający się dzionek jak się cieszę, że nas odwiedzacie :sweetCyb: a tobie od rana :stupid: :evil_lol: witaj:sweetCyb: p.s-ja tez zdiec nie widze:shake: Quote
Medorowa Posted September 26, 2006 Posted September 26, 2006 Ja też na tej stronie nie widzę żadnych zdjęć:placz: :placz: , ale za to na poprzedniej obejrzałam:p Co on tu podjada:razz: Quote
dbsst Posted September 26, 2006 Posted September 26, 2006 mniaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam winko już widze sie oczyma wyobrazni kosztujaca ten napój bogów :sabber: Quote
leemonca Posted September 26, 2006 Author Posted September 26, 2006 Imbir1- nie wiem co się dzieje :shake:, to chyba dogo coś psuje :shake: Wyjątek - Hakera mierzyłam m-ąc temu (chyba) i mierzył między 61 a 63 cm, wiercipięta i nie można go bardziej precyzyjnie zmierzyć :razz: evaxon - to nie ja :stupid:, to mój pies :stupid: :evil_lol: Alicja - witaj, jesteś chyba jedyna, która widzi moje foteczki :placz: madzia i medor - on zżera moje piękne słoneczniki :shake: :evil_lol: dbesst - najpierw winko musi dojrzeć i nabrać mocy, a to trochę trwa :razz: mam nowe fotki ale będą później, bo TZ musi pracować i ja zmykam :placz: Quote
tygra Posted September 26, 2006 Posted September 26, 2006 [quote name='leemonca']Imbir1- nie wiem co się dzieje :shake:, to chyba dogo coś psuje :shake: Wyjątek - Hakera mierzyłam m-ąc temu (chyba) i mierzył między 61 a 63 cm, wiercipięta i nie można go bardziej precyzyjnie zmierzyć :razz: evaxon - to nie ja :stupid:, to mój pies :stupid: :evil_lol: Alicja - witaj, jesteś chyba jedyna, która widzi moje foteczki :placz: madzia i medor - on zżera moje piękne słoneczniki :shake: :evil_lol: dbesst - najpierw winko musi dojrzeć i nabrać mocy, a to trochę trwa :razz: mam nowe fotki ale będą później, bo TZ musi pracować i ja zmykam :placz: wow wszystkie odpowiedzi padły :) pozdrowienia dla rozbójnika Hakerka Quote
dbsst Posted September 26, 2006 Posted September 26, 2006 mniaaam to dojrzewanie przelewanie a potem kosztowanie :multi: :multi: Quote
Alicja Posted September 26, 2006 Posted September 26, 2006 [quote name='leemonca']Imbir1- nie wiem co się dzieje :shake:, to chyba dogo coś psuje :shake: Wyjątek - Hakera mierzyłam m-ąc temu (chyba) i mierzył między 61 a 63 cm, wiercipięta i nie można go bardziej precyzyjnie zmierzyć :razz: evaxon - to nie ja :stupid:, to mój pies :stupid: :evil_lol: Alicja - witaj, jesteś chyba jedyna, która widzi moje foteczki :placz: madzia i medor - on zżera moje piękne słoneczniki :shake: :evil_lol: dbesst - najpierw winko musi dojrzeć i nabrać mocy, a to trochę trwa :razz: mam nowe fotki ale będą później, bo TZ musi pracować i ja zmykam :placz:widze i nie kłamię ....one pewnie nie widzą bo za duzo przy kompach siedza Quote
Imbirka Posted September 26, 2006 Posted September 26, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']widze i nie kłamię ....one pewnie nie widzą bo za duzo przy kompach siedza :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: to w takim razie poprosimy o opis foteczek;) Quote
beria Posted September 26, 2006 Posted September 26, 2006 [quote name='leemonca'] Hihihi, Haker wygląda jakby sam się do winka dobrał :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Cerber Posted September 27, 2006 Posted September 27, 2006 Dzień dobry Haker tu wygląda jakby się conajmniej upił :) Quote
leemonca Posted September 27, 2006 Author Posted September 27, 2006 [quote name='dbsst']mniaaam to dojrzewanie przelewanie a potem kosztowanie :multi: :multi: najprzyjemniejsza jest ta pierwsza :cool3: degustacja :evil_lol: , przy przelewaniu w butelki :evil_lol: dzień dobry wszystkim, może dzisiaj się odblokują fotki :cool3: a tu jeszcze wczorajsze to już naprawdę przyszła jesień, słońce coraz niżej, cienie coraz dłuższe zamglone poranki wyłysiały już doszczętnie nasze biedne kasztanowce a Hakuś dostał kostkę :evil_lol: i obgryza ją namiętnie i ma gdzieś jesienne nostalgie :cool3: trochę Kasi uprzyjemniającej pracę TZ-towi :lol: i Hakerek też się załapał na fotki :cool3: a na koniec takie sobie zdjątka i moje ukochane figurki Jaś i Małgosia, które są ze mną niemal od urodzenia, a dostałam je od Babci, która mówiła, że te figurki od zawsze były w jej domu. Są już naprawdę bardzo stare stare. mam nadzieję, że dzisiaj nie będzie problemu z otwieraniem fotek :mad: tak się napracowałam :cool3: :evil_lol: Quote
Imbirka Posted September 27, 2006 Posted September 27, 2006 cześć:multi: tylko trzy foteczki mi się wyświetliły:placz: Quote
bigos Posted September 27, 2006 Posted September 27, 2006 no tak:mad::mad::mad:To chyba nie jest poslanie psiurkowe:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
leemonca Posted September 27, 2006 Author Posted September 27, 2006 no tak:mad::mad::mad:To chyba nie jest poslanie psiurkowe:evil_lol::evil_lol::evil_lol: jak to nie :razz: ? :grins: :grins: :grins: Imbir1 cześć:multi: tylko trzy foteczki mi się wyświetliły:placz: no nie :-x :modla: :wallbash: chyba się zastrzelę:flaming:, wkurzyłam się :placz: biorę mojego debilka i idę na spacer :scared: Quote
Medorowa Posted September 27, 2006 Posted September 27, 2006 leemonca napisał(a):no nie :-x :modla: :wallbash: chyba się zastrzelę:flaming:, wkurzyłam się :placz: biorę mojego debilka i idę na spacer :scared: Jak Ty się czule o nim wyrażasz:razz: :razz: :evil_lol: A mi też wyświetlają się tylko trzy fotki:shake: Quote
Recommended Posts