Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

:multi::multi::multi:Boksiu z ogonkiem huuura!!!!!!:multi::multi::multi:
Mimo odpowiednich przepisów to niestety wciąż rzadkość:shake:
Super piecho z Hakerka, w ile on ma teraz miesięcy?? :confused::confused::confused::confused::confused:
Bo z moich obliczeń wynika, że jakieś 9....

Pozdrawiam Ania

Posted

[quote name='mamabazyla']:multi::multi::multi:Boksiu z ogonkiem huuura!!!!!!:multi::multi::multi:
Mimo odpowiednich przepisów to niestety wciąż rzadkość:shake:
Super piecho z Hakerka, w ile on ma teraz miesięcy?? :confused::confused::confused::confused::confused:
Bo z moich obliczeń wynika, że jakieś 9....

Pozdrawiam Ania

Prawie dobrze obliczyłaś :cool3: , trzeciego września skończył siedem miesięcy :evil_lol:
witaj w naszej galeryjce :multi:

BeaC i Anza&Hacker
dzięki dziewczyny :lol:

madzia i medor
A Wy tak wcześnie na siq wychodzicie- o ósmej rano:-o

czasami wychodzimy jeszcze wcześniej :cool3: :evil_lol:

Alicjarydzewska:multi::multi::multi:cudny napędzacz sznurkowy;-)

Witaj Alu :multi:

Imbir1
hehe, ekstra foteczka:evil_lol: :multi: nie ma jak poszarpać sobie sznureczek:evil_lol:

sznureczek to nasza najlepsza zabaweczka :cool3: :evil_lol:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:razz:o rany zajechali boxia .....to już sukces:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

rewelka:evil_lol: ale się uśmiałam, boska fota:lol:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']A fotaski gdzie :razz:
a tu :cool3:
jak się podoba śpiący Hakuś to wklejam jeszcze parę :evil_lol:

teraz na drugim boczku

zimno Hakerkowi, nie ma to jak pod kołderką

i zbliżenie

:evil_lol:

Posted

chicken napisał(a):
Czesc! Hakerek byl na wystawie w Łodzi tamtym tygodniu zeby zobaczyc swoich krewnych? :evil_lol:

niestety nie :shake: , Łódź trochę za daleko od Wałbrzycha :shake:

Posted

Witajcie wszyscy :bye:, dziękujemy wam za odwiedzinki naszej galeryjki, jakoś tak nie potrafię się pozbierać i zorganizować :shake:, małe naprawianie szkód po Hakerkowych zamieniło się w niezły remoncik :shake: Zachciało nam się "odświeżyć" łazienkę i mój Jaś Fasola (czyt. TZ) oparł się o zbiornik wyrównawczy od c.o. i wpadła mu do niego ręka tak był skorodowany:shake:. Trzeba go było wymienić. A żeby wymienić to trzeba wykręcić z rur. No i tu dopiero zaczęły się schody :shake:, stare rury :shake:, stare gwinty :shake:, koszmar :shake:. Wszystko poszło w czorty :shake:. Teraz mam nowe rury, nowe gwinty przekutą łazienkę w szerz i wzdłuż i Jasia Fasolę leczącego kręgosłup :shake:. Jedyna pociecha to to, że nie stało się to w sezonie grzewczym :shake:. Dzisiaj odpoczywaliśmy, a że jest piękna pogoda poszliśmy się dotlenić , a to fotki z dotleniania :cool3:

to było dzisiaj , a wczoraj .... podglądaliśmy sam na sam Hakera i dobermanicę Corę :cool3:

przez szybkę w drzwiach

a potem przez szybę w oknie :cool3:

nie są najlepsze, ale jak mówiłam - robione przez szybę, zabawiliśmy się w podglądaczy :oops: :evil_lol:

Posted

leemonca napisał(a):
Witajcie wszyscy :bye:, dziękujemy wam za odwiedzinki naszej galeryjki, jakoś tak nie potrafię się pozbierać i zorganizować :shake:, małe naprawianie szkód po Hakerkowych zamieniło się w niezły remoncik :shake: Zachciało nam się "odświeżyć" łazienkę i mój Jaś Fasola (czyt. TZ) oparł się o zbiornik wyrównawczy od c.o. i wpadła mu do niego ręka tak był skorodowany:shake:. Trzeba go było wymienić. A żeby wymienić to trzeba wykręcić z rur. No i tu dopiero zaczęły się schody :shake:, stare rury :shake:, stare gwinty :shake:, koszmar :shake:. Wszystko poszło w czorty :shake:. Teraz mam nowe rury, nowe gwinty przekutą łazienkę w szerz i wzdłuż i Jasia Fasolę leczącego kręgosłup :shake:. Jedyna pociecha to to, że nie stało się to w sezonie grzewczym :shake:. Dzisiaj odpoczywaliśmy, a że jest piękna pogoda poszliśmy się dotlenić ,

Ja to już przerabiałam jakis czas temu:p , te wszystkie rury do wymiany:p .
Ha a najlepsze było to, że wszystkie zostały wymienione tylko jedna stara została, bo się dobrze trzymała i oczywiscie za jakiś czas pękła zalewając całą kuchnię:p