Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

to tak: zdjęcia pajączka przepiękne.... chociaz nie przepadam za pająkami.... wręcz się brzydzę i traktuje je laciem:cool3::cool3::cool3:

.... a leśny rusałek znaczy się hakerek bosowski:loveu::loveu::loveu:

• Replies 4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='leemonca']

Leemonca Twoje zdjęcia sa z kazda strona coraz piękniejsze:loveu:
Normalnie jestem pod wrażeniem:-o Piękne:loveu: .
A jaki ładny podpisik:cool3:

Posted

dzieńdoberek wszystkim tu zaglądającym i nie zaglądającym :cool3:
nie było nas, bo byliśmy we Wrocławiu u rodzinki. Wyjechaliśmy o 06.30 :mad: ( w niedzielę!!!!)i dopiero przed godziną wróciliśmy :cool1:. Hakerek został sam w domu i niestety przywitał nas fruwającą, niczym flaga na 1-go Maja, tapetą w przedpokoju i zeżartymi i częsciowo strawionymi kapciami TZ-ta :evil_lol: to już drugie klapki adidasa :cool3: I tak uważam, że jak na boksia, lub boksiopodobnego i tak był bardzo grzeczny :cool3: :evil_lol:

A tak wyglądało niebo jak wyjeżdżaliśmy z Wałbrzycha

a tak było w drodze

na razie uciekam, potem mnie będzie więcej :cool3: :evil_lol:

Posted

wow.....no jak na Hakerka to nie duzo
:evil_lol: :evil_lol:
mojej kuzynki husky <ok13tyg> jak zostal sam to zjadl pol rzwi wejsciowych tzn zjadl to czym byly obite...w kazdym razie jak by nie bylo mojej kuzynki dluzej to kot wie czy by sobie sam nie "otworzyl"....
a Figa jak zostaje sama to nazlosc zawsze zrobi kupke :)ale jak na szczeniaka <7miesiecznego>to trez sie cziesze ze tylko tyle.....
a co do zdiec nieba...to superanckie!!!!!!!pozdrawaim:)

Posted

[quote name='leemonca']dzieńdoberek wszystkim tu zaglądającym i nie zaglądającym :cool3:
nie było nas, bo byliśmy we Wrocławiu u rodzinki. Wyjechaliśmy o 06.30 :mad: ( w niedzielę!!!!)i dopiero przed godziną wróciliśmy :cool1:. Hakerek został sam w domu i niestety przywitał nas fruwającą, niczym flaga na 1-go Maja, tapetą w przedpokoju i zeżartymi i częsciowo strawionymi kapciami TZ-ta :evil_lol: to już drugie klapki adidasa :cool3: I tak uważam, że jak na boksia, lub boksiopodobnego i tak był bardzo grzeczny :cool3: :evil_lol:

A tak wyglądało niebo jak wyjeżdżaliśmy z Wałbrzycha

a tak było w drodze

na razie uciekam, potem mnie będzie więcej :cool3: :evil_lol:
O ja nie zły ten Haker, tak pocharatać tapetę i papcie :lol: :lol: :lol:

A widoki na zdjęciach jak zawsze boskie.

Posted

Cimi napisał(a):
Leemonca to co zrobił Haker to naprawdę nie dużo :evil_lol: :evil_lol:.

wiem :evil_lol: , dlatego napisałam, że był grzeczny :cool3: . Tysonik mojej psiapsiółki zrolował całą wykładzinę w przedpokoju i nie mogli otworzyć drzwi wejściowych, inny znajomy boksiu zjadł nogę od stołu (nowego stołu!!!) a Rocky, też boksio, dobrał się do drzwi wejściowych tak, że jak państwo wrócili to witał ich z głową na korytarzu :evil_lol: Przy tym wszystkim Hakerek to aniołek :cool3:

Posted

Hakerek faktycznie był bardzo grzeczny:evil_lol:, nie wyciągnął pralki z łazienki i nie odkręcił wody i nie ściągnął firanek z karniszem:cool3:, (niektórzy z was już wiedzą, że to są wyczyny mojego Imbirka:evil_lol:)

Posted

[quote name='Imbir1']Hakerek faktycznie był bardzo grzeczny:evil_lol:, nie wyciągnął pralki z łazienki i nie odkręcił wody i nie ściągnął firanek z karniszem:cool3:, (niektórzy z was już wiedzą, że to są wyczyny mojego Imbirka:evil_lol:)
a moja mama narzeka na Tygrę
jak do tej pory tylko zdjęta tapeta w przedpokoju, pozjadane wszystkie ścierki do naczyń i gąbki, zjedzone listwy przypodłogowe, 1 zjedzony i strawiony barwnik do farby emulsyjnej w kolorze zielonym i to raczej wszystko
:)

Posted

dzień doberek!!!
mam jeszcze kilka zdjeć nieba, wszystkie zdjęcia były robione zza szyby samochodu, podczas dość szybkiej jazdy (110-120 pusta droga) więc wydaje mi się, że jak na takie warunki to wyszły nieźle. Zrobiłam ich chyba z 50, ale tylko te się nadają do pokazania :cool3:

na wprost, po lewej stronie widać Ślężę

tu też widać Ślężę, ale już po mojej prawej stronie (pasażera)

"resztki" Ślęży

zaczyna się już płaski teren

i jeszcze raz widoczek przed nami

więcej nie będę zanudzać niebem, tylko Hakerkiem :cool3:

fotki jeszcze z sobotniego wypadu do lasku:
miałeś szukać maślaczków a nie zżerać

nie ma mnie

gdzie ten strumyk płynie z wolna?!?!

chyba tu!

a nad strumykiem była żabka...

śliczny muchomorek....

i kłaniający się nam podgrzybek