Cimi Posted September 15, 2006 Posted September 15, 2006 Za setkę :drinking: :drinka:. Co do szelek dużo pozytnywch opinii czytałam o szelkach z Manmata ;). Quote
bonita Posted September 15, 2006 Posted September 15, 2006 [quote name='leemonca'] a to jest Kasia, nasz chomiczek teraz idę coś zjeść, bo jestem głodna :razz: Ale fajna:loveu: , a jakie ma piękne imię:cool3: jak moje:diabloti: Quote
leemonca Posted September 15, 2006 Author Posted September 15, 2006 [quote name='Alynkaaa']wow coz za piekne zdiecia...tzn ladnie wykonanae bo za pajakami to ja niepzrepadam bleeee........a chomiczek slodziutki nic sie nei chwalilas ze masz jeszcze cus poza Hakerciem:) bo nie oglądałaś wszystkich wątków :cool3: :evil_lol: , już ją pokazywałam :lol: CimiZa setkę :drinking: :drinka:. Co do szelek dużo pozytnywch opinii czytałam o szelkach z Manmata ;-).Dzisiaj 16:29 poszukam sobie w necie i poczytam, narazie jestem zielona :oops: nie wiedziałam, że jesteś amatorką mocnych trunków :cool3: :eviltong: bonitaCytat: Napisał(a) leemonca a to jest Kasia, nasz chomiczek teraz idę coś zjeść, bo jestem głodna :razz: Ale fajna:loveu: , a jakie ma piękne imię:cool3: jak moje:diabloti: i prawie jak moje :p :cool3: :evil_lol: , na chrzcie mi dali Krystyna, ale od kiedy pamiętam zawsze byłam Kaśką :evil_lol: , tylko TZ woła po bożemu :lol: Quote
Cimi Posted September 15, 2006 Posted September 15, 2006 leemonca napisał(a):nie wiedziałam, że jesteś amatorką mocnych trunków :cool3: :eviltong: Coś trzeba w zyciu robić :evil_lol: :evil_lol:. Quote
Mi. Posted September 15, 2006 Posted September 15, 2006 [quote name='leemonca'] piękne:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: Quote
Cerber Posted September 15, 2006 Posted September 15, 2006 [quote name='leemonca'] :cool1: Luiza widzę, że zmieniłaś swoje "obrazki" :lol: , a ja pytałam wcześniej jakiego koloru chcesz łapkę na avka, ale nie odpisałaś :cool3: . a to jest Kasia, nasz chomiczek Ja bym chciała kolor zielony, właściwie to wolałabym bardziej niebieski, ale już jest zajęty, wiec na drugim miejscu jest zielony. A co zrobiłby mi ktoś?????? ja bym była szczęśliwa :) Quote
e.v.a Posted September 15, 2006 Posted September 15, 2006 [quote name='leemonca'] rewelka foty:loveu: :drinking: :drinking: :drinking: Quote
Cerber Posted September 15, 2006 Posted September 15, 2006 ooo zapomniałabym. Przecudne fotki, Ty to masz talen naprawdę, ja też bym tak chciała robić fotografie. Quote
leemonca Posted September 15, 2006 Author Posted September 15, 2006 [quote name='Cerber']Ja bym chciała kolor zielony, właściwie to wolałabym bardziej niebieski, ale już jest zajęty, wiec na drugim miejscu jest zielony. A co zrobiłby mi ktoś?????? ja bym była szczęśliwa :) te łapki to ja robię :cool3: , i przed chwilą też robiłam zieloną :cool3: , chcesz to ci zrobię, ale teraz masz fajnego avatarka :lol: i nie zmieniaj go :shake: evaxonCytat: Napisał(a) leemonca rewelka foty:loveu: :drinking: :drinking: :drinking: Ewa, dzięki :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: Quote
:: FiGa :: Posted September 15, 2006 Posted September 15, 2006 Aaa!! Pająk!! :crazyeye::crazyeye::crazyeye: Ja stąd uciekam :crazyeye::crazyeye::crazyeye: Quote
Cerber Posted September 15, 2006 Posted September 15, 2006 leemonca napisał(a):te łapki to ja robię :cool3: , i przed chwilą też robiłam zieloną :cool3: , chcesz to ci zrobię, ale teraz masz fajnego avatarka :lol: i nie zmieniaj go :shake: Ewa, dzięki :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :(:(:(:(:( szkoda. Wiesz ja non stop nie będę miała tego samego avatarka, ale trudno. A może napisz jak robisz te łapki? Quote
dbsst Posted September 15, 2006 Posted September 15, 2006 [quote name='leemonca'] :razz: o w morde misia a któs sieł na jednej jakiejs tam galerii lamenty BOWSKIE :klacz: :multi: :multi: :multi: Quote
leemonca Posted September 15, 2006 Author Posted September 15, 2006 Cerber napisał(a)::(:(:(:(:( szkoda. Wiesz ja non stop nie będę miała tego samego avatarka, ale trudno. A może napisz jak robisz te łapki? przecież napisałam ci, że jak chcesz to zrobię :lol: Quote
leemonca Posted September 15, 2006 Author Posted September 15, 2006 dbsst napisał(a):o w morde misia a któs sieł na jednej jakiejs tam galerii lamenty BOWSKIE :klacz: :multi: :multi: :multi: bo tak mi się udało, o :cool3: Quote
dbsst Posted September 15, 2006 Posted September 15, 2006 leemonca napisał(a):bo tak mi się udało, o :cool3: no to brawo ja tu nie będe zaglądać ;) kłamie w żywe oczy będe :cool3: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Cerber Posted September 15, 2006 Posted September 15, 2006 leemonca napisał(a):przecież napisałam ci, że jak chcesz to zrobię :lol: suuuuuuper ten avatar, jest boski. Właśnie tak sobię go wyobrażałam. Jak tylko mi się odwidzi aktualny, to wstawie ten od Ciebie. Dziękuję :buzi: :buzi: :buzi: :buzi: Quote
Wyjątek Posted September 16, 2006 Posted September 16, 2006 Witam ponownie... Jeszcze nie otrząśnięta po tragedii ale stęskniona za Hakerkiem... Quote
Alynkaaa Posted September 16, 2006 Posted September 16, 2006 heeejjjj:multi::multi::multi: ja wiem ze sobota ale tak dluuugo spac:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Cerber Posted September 16, 2006 Posted September 16, 2006 Ehhhh co tu dziś tak pusto? A gdzie Hakerek? Quote
leemonca Posted September 16, 2006 Author Posted September 16, 2006 Cerber napisał(a):Ehhhh co tu dziś tak pusto? A gdzie Hakerek? właśnie wkleiłam fotki z lasu i chyba coś się dogo muli. bo mi wyswietlił jakiś komunikat, którego nie zdążyłam przeczytać:shake: a fotek moich niet :shake: :mad: Quote
leemonca Posted September 16, 2006 Author Posted September 16, 2006 spróbuję jeszcze raz nie ma komentarzy, bo mi dogo zjadło :mad: Wyjątek, idę do waszej galerii, chociaż serce mnie boli, bardzo mocno boli :-( :-( :-( :-( :-( Quote
Cerber Posted September 16, 2006 Posted September 16, 2006 Przepiękne fotki Hakerka, ale mi też jest strasznie smutno, chodzi po mnie to co się stało. Otis był boski, szalenie mi się podobała jego strzałka na nosie, był niepowtarzalny, jedyny w swoim rodzaju. Aż się serce rwie, no i tym bardziej, że był szczeniaczkiem :-( :-( :-( :-( :-( :-( Quote
Recommended Posts