Alynkaaa Posted September 14, 2006 Posted September 14, 2006 witam:):multi::multi::multi:wow krzywe zwiercidlo doooooooobre:)Hakercio slodziutki jak zawsze:) Quote
Cerber Posted September 14, 2006 Posted September 14, 2006 [quote name='leemonca']wszystkie zdjęcia w galerii są moim dziełem, motylek siedzi na mojej ręce. Miałam ułatwione zadanie bo biedak wpadł w pajęczynę i nie mógł fruwać :cool3: dzięki, dziewczyny, ale w lesie było naprawdę niefajne oświetlenie a ja nie mam dobrego aparatu i poprostu brakuje im "jaja" a to moja ślicznota :eviltong: w krzywym zwierciadle :evil_lol: hihihihihihihihihihihihihihihihihi ale on śmieszny :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: chyba tak samo zrobię z Cerberm, będzie śmiesznie. Quote
leemonca Posted September 14, 2006 Author Posted September 14, 2006 mam dzisiaj wenę - to moje ogródkowe słoneczniki Quote
e.v.a Posted September 14, 2006 Posted September 14, 2006 [quote name='leemonca']mam dzisiaj wenę - to moje ogródkowe słoneczniki uwielbiam sloneczniki:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Medorowa Posted September 14, 2006 Posted September 14, 2006 Śliczne flower's:razz: :razz: <ale zaszpanowałam, no nie;) >:evil_lol: Quote
Koma Posted September 14, 2006 Posted September 14, 2006 leemonca napisał(a):to tylko fotografia kłamie :cool3: , wcale nie wydoroślał :eviltong: a ma 7 i prawie pół miesiąca :evil_lol: Jak to nie, dawno do Was nie zaglądałam i widzę różnicę :cool3: Wydoroślał chłopak jak nie wiem :cool3: słoneczniki piękne :loveu: Quote
leemonca Posted September 14, 2006 Author Posted September 14, 2006 Koma napisał(a):Jak to nie, dawno do Was nie zaglądałam i widzę różnicę :cool3: Wydoroślał chłopak jak nie wiem :cool3: słoneczniki piękne :loveu: to, że to c h ł o p a k - to niestety już odczuwam:cool3: , jak poczuje cieczkę to potrafi godzinę stać i ją lizać :evil_lol: i za cholerę nie da się ruszyć z miejsca:shake: , kiedyś mu chyba urwę głowę z obrożą bo tak się zapiera :evil_lol: Quote
Alicja Posted September 14, 2006 Posted September 14, 2006 :psuuuuuuuuuuuuuuuperrrrrrrrrrrrrrrr:multi::multi::multi: jelonek;) Quote
Imbirka Posted September 15, 2006 Posted September 15, 2006 leemonca napisał(a):to, że to c h ł o p a k - to niestety już odczuwam:cool3: , jak poczuje cieczkę to potrafi godzinę stać i ją lizać :evil_lol: i za cholerę nie da się ruszyć z miejsca:shake: , kiedyś mu chyba urwę głowę z obrożą bo tak się zapiera :evil_lol: hehe to kup mu szeleczki, ja Imbira biorę za szeleczki do góry i przestawiam jak walizkę:evil_lol: Quote
mmbbaj Posted September 15, 2006 Posted September 15, 2006 [quote name='leemonca'] wspomnienie lata No i masz! Kolejna artystka :multi: leemonca, te zdjęcia są cudne :loveu: [quote name='leemonca'] Jaki słodki "nastolatek" :loveu: I ma białe paluszki :loveu: Witaj! :lol: Jeszcze nie obejrzałam całej twojej galerii, ale już wiem, że to zrobię ;) Quote
leemonca Posted September 15, 2006 Author Posted September 15, 2006 mmbbaj - witamy cię z radością w naszej galerii, artystka ze mnie żadna, czasami poprostu mi coś wyjdzie :cool3:, ale cieszę się, że to co robię to się podoba :lol: hehe to kup mu szeleczki, ja Imbira biorę za szeleczki do góry i przestawiam jak walizkę:evil_lol: mieliśmy szeleczki, ale Haker sobie do krwi poobcierał paszki :roll: i musieliśmy je zamienić na obrożę. Jak się wygoiło to się okazało, że szelki są za małe :evil_lol: i jakoś tak zostało. Kiedyś mu napewno kupię bo było mi dużo wygodniej go prowadzić, ale chciałabym naprawdę porządne, dobrze uszyte, sprawdzone. Narazie oglądam w internecie, bo u nas w sklepach nie ma zbyt dużego wyboru. A Haker waży już 30 kg i jest co ciągnąć :cool3: Quote
Cerber Posted September 15, 2006 Posted September 15, 2006 [quote name='leemonca']mam dzisiaj wenę - to moje ogródkowe słoneczniki Suuuuuuuuuuuuuuuuuper, słoneczniki boskie, szkoda, ze u mnie nie ma takich pięknych słonecznów. Quote
Cerber Posted September 15, 2006 Posted September 15, 2006 o i przy okazji gratuluję przekoreczenia setnej stronicy. Pierwsza setka już za Tobą, teraz idzie nastepna :D :smilecol: :smilecol: :BIG: :BIG: :laola: :laola: i opijamy setkę :drinking: :drinking: :drink1: :drink1: :knajpa: :knajpa: :drinka: :drinka: :beerchug: :beerchug: :chlup: :chlup: i tancujemy :D :cunao: :cunao: :laola: :laola: i jeszcze raz opijamy :popcorn: :popcorn: :knajpa: :knajpa: a dla niepełnoletnich mamy kolę: :pepsi: :pepsi: Quote
Imbirka Posted September 15, 2006 Posted September 15, 2006 [quote name='leemonca']... mieliśmy szeleczki, ale Haker sobie do krwi poobcierał paszki :roll: i musieliśmy je zamienić na obrożę. Jak się wygoiło to się okazało, że szelki są za małe :evil_lol: i jakoś tak zostało. Kiedyś mu napewno kupię bo było mi dużo wygodniej go prowadzić, ale chciałabym naprawdę porządne, dobrze uszyte, sprawdzone. Narazie oglądam w internecie, bo u nas w sklepach nie ma zbyt dużego wyboru. A Haker waży już 30 kg i jest co ciągnąć :cool3: ja też długo szukałam szeleczek i mamy teraz takie w mięką wyściółką w środku,firmy Trixie, polecam:lol: Quote
Imbirka Posted September 15, 2006 Posted September 15, 2006 oooooooooooo, no faktycznie seteczka :BIG: :BIG: :BIG: :BIG: :BIG: :BIG: :laola: :knajpa: :popcorn: :drink1: :drinking: :smilecol: Quote
leemonca Posted September 15, 2006 Author Posted September 15, 2006 ja tak dzisiaj z doskou do neta, jestem i znikam teraz wpadłam zobaczyć co się dzieje i widzę setkę :evil_lol:, nie zwróciłam uwagi , że to tak dużo stron już mojej galerii. Dzięki wam dziewczyny, to wasza zasługa :evil_lol:. Teraz znowu spadam, bo muszę iść skosić trawnik :shake:, nie lubię tego robić :shake: tylko jeszcze parę Hakerkowych fotecek a, i kupiłam na kleszcze Fripex zamiast obroży, zobaczymy czy tak skuteczny jak pani w zoologu zapewniała :cool3: Quote
Cerber Posted September 15, 2006 Posted September 15, 2006 Hehehehehe Hektorek kochany :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Alynkaaa Posted September 15, 2006 Posted September 15, 2006 witam:multi: jaka powazna mina..pelne skupienie w dazeniu do celu:) superrr:) a tu slicznie jezorek mu wisi:)i uszka takie Figusiowe:eviltong: zdiecia Bąba!!!! a co do Fripexu to ja stosowalam i bylam zadowolona:) tzn nei ja tylko Figa stosowala ale JA bylam zadowolona...chociaz ona pewnie tez..:)hehe pozdrawiamy:):):) Quote
Alynkaaa Posted September 15, 2006 Posted September 15, 2006 u mnie nei widac ze to 100strona bo ja cos zmienialam i nie pokazuje mi sie po 10 postow tylko chyba po 30 albo jakos tak...u mnie jest dopiero 34:eviltong::eviltong: no ale gratuluje:) 34 strony:evil_lol::evil_lol: Quote
BeaC Posted September 15, 2006 Posted September 15, 2006 ... a Hakerek jak zwykle boskowy:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Cerber Posted September 15, 2006 Posted September 15, 2006 Alynkaaa napisał(a):u mnie nei widac ze to 100strona bo ja cos zmienialam i nie pokazuje mi sie po 10 postow tylko chyba po 30 albo jakos tak...u mnie jest dopiero 34:eviltong::eviltong: no ale gratuluje:) 34 strony:evil_lol::evil_lol: o ja to jak Ty to masz? dziwnie trochę :| Quote
bonita Posted September 15, 2006 Posted September 15, 2006 Setna stronka! Brawo! Brawo! zyczę kolejnej setki takich extra fotków! :knajpa: :popcorn: :pepsi: :drinka: :laola: :beerchug: :chlup: :drinking: :drink1: :cunao: :BIG: :bigcool: :sweetCyb: :cool2: :thumbs: Quote
leemonca Posted September 15, 2006 Author Posted September 15, 2006 [quote name='Cerber']o ja to jak Ty to masz? dziwnie trochę :| jest gdzieś w ustawieniach dogo, że możesz sobie przełączyć ilość postów na jednej str. jestem już. Uff, uporałam się z trawą, boli mnie głowa od hałasu kosiarki a jeszcze ten mój mały debilek ujada i skacze na kosiarkę :shake: . Dodatkowy hałas i stres, że mu coś przytnę :shake: . Przywiązałam go do drzewa na lince to mu oczy wyszły z orbit i patrzył na mnie jakbym mu łomot spuściła.Chyba się na mnie obraził. A w domu boję się go zostawić na tak długo bo mi zdemoluje chałupę :cool1: Luiza widzę, że zmieniłaś swoje "obrazki" :lol: , a ja pytałam wcześniej jakiego koloru chcesz łapkę na avka, ale nie odpisałaś :cool3: . bonita - dziękuję!!! Hakerkowych zdjątek już chyba dzisiaj nie będzie, ale za to mam dzisiejsze zdobycze ogródkowe: a to jest Kasia, nasz chomiczek teraz idę coś zjeść, bo jestem głodna :razz: Quote
Alynkaaa Posted September 15, 2006 Posted September 15, 2006 wow coz za piekne zdiecia...tzn ladnie wykonanae bo za pajakami to ja niepzrepadam bleeee........a chomiczek slodziutki nic sie nei chwalilas ze masz jeszcze cus poza Hakerciem:) Quote
Recommended Posts