madziasto4 Posted June 19, 2006 Posted June 19, 2006 Mordzielec kochany :loveu: [SIZE="1"]Śniło mi się dzisiaj, że miałam bokserka, kilkumiesięcznego, żółto-białego :lol: Quote
leemonca Posted June 21, 2006 Author Posted June 21, 2006 Trochę dni minęło i znów jesteśmy. Mamy nowe fotki z dzisiejszego wypadu za miasto - wybraliśmy się do Rybnicy Leśnej, gdzie jest bardzo stare schronisko (1932r) "Andrzejówka" tak wygląda z daleka - a tak z bliska- pochodziliśmy trochę po górkach i przyszedł czas na odpoczynek- koniec imprezy - wychodzimy - Quote
agabass Posted June 22, 2006 Posted June 22, 2006 piękne te spacerki po górach w towarzystwie kofanego piecha Quote
leemonca Posted June 22, 2006 Author Posted June 22, 2006 bo mamy naprawdę piękne okolice, wystarczy dziesięć minut i psisko jest w siódmym niebie. A my też. A tak wogóle to masz świetnego avatarka!!! w pierwszej chwili nie zauważyłam, że rusza główką! Quote
leemonca Posted June 22, 2006 Author Posted June 22, 2006 tak się trochę nazbierało "pięknych zadeczków" naszego misiaczka - doprawdy, nie wiem kto mu takich zdjęć narobił?!?! :cool3: Quote
leemonca Posted June 22, 2006 Author Posted June 22, 2006 kopareczka :loveu: ta "kopareczka" kopie dołki, w których się cała mieści Quote
Cimi Posted June 22, 2006 Posted June 22, 2006 [quote name='leemonca']ta "kopareczka" kopie dołki, w których się cała mieści Właśnie taka rozkopana ziemia jest najlepsza na lato dla psa :lol:. Moja Fiona to tylkow takiej leży :lol:. Quote
Daga_i_Oskar Posted June 22, 2006 Posted June 22, 2006 Ojej kolejny słodziaszek ma swoją galerie :loveu: :loveu: :loveu: Jest sweety :loveu: :loveu: Quote
leemonca Posted June 22, 2006 Author Posted June 22, 2006 Właśnie taka rozkopana ziemia jest najlepsza na lato dla psa :lol:. Moja Fiona to tylkow takiej leży bo jest fajna, chłodna, tylko ze ja mam w ogrodzie prawie same takie dołki :evil_lol: Quote
Daga_i_Oskar Posted June 22, 2006 Posted June 22, 2006 [quote name='Cimi']Właśnie taka rozkopana ziemia jest najlepsza na lato dla psa :lol:. Moja Fiona to tylkow takiej leży :lol:. u mojego po kopaniu i następnym leżeniu w takiej ziemi konieczna jest kąpiel :cool3: :lol: :evil_lol: Quote
leemonca Posted June 22, 2006 Author Posted June 22, 2006 Daga - byłam na stronce Twojego Oskarka - jest prześliczna!!! O Oskarku nic nie powiem, (jest jak laleczka), bo po bokserkach jest to moja druga ulubiona rasa. Quote
Daga_i_Oskar Posted June 22, 2006 Posted June 22, 2006 [quote name='leemonca']Daga - byłam na stronce Twojego Oskarka - jest prześliczna!!! O Oskarku nic nie powiem, (jest jak laleczka), bo po bokserkach jest to moja druga ulubiona rasa. na stronce niestety nie ma za duzo zdjęć - z braku czasu ich posegregowania i wybrania sposród tysięcy kilkudziesieciu :oops: zapraszamy za to do galerii gdzie dziennie j:-( est dodawana świeża dawka zdjęc z wakacji :eviltong: Quote
Wyjątek Posted June 23, 2006 Posted June 23, 2006 Mammmmuuuuuuuuusiuuuuu on jest cudny!!! :D Śliczny boksio, wyściskaj go ode mnie :D Niewiele starszy od mojego Otisa:evil_lol: Quote
leemonca Posted June 26, 2006 Author Posted June 26, 2006 dzięki, Hakerek jest bardzo podobny do Otiska! a tu ulubione spanko - Quote
Wyjątek Posted June 26, 2006 Posted June 26, 2006 Rzeczywiście ta plamka, jak już zauważyłaś, jest u obydwu :crazyeye: Fajnie, że Hakerek ma ogonek nieobcinany... No i oczywiście niech dalej rośnire zdrowo i dobrze się howa!!:loveu: :multi: Quote
diabelkowa Posted June 26, 2006 Posted June 26, 2006 slicznooosci :DDDD :loveu: :loveu: :loveu: Quote
leemonca Posted June 27, 2006 Author Posted June 27, 2006 rzadko nas tutaj jakoś odwiedzacie :placz:, ale to nic, my i tak wkleimy nowe zdjęcia! o ! zabawa z kurczakiem a potem w domu z ulubioną piszczałką z linką w małym ciałku-wulkan energii, więc był jeszcze bieg z przeszkodami - degustacja pańci stópek dzika radość i relaks przy kostce Quote
tygra Posted June 27, 2006 Posted June 27, 2006 Hakerek starszy jest od mojej Tygry tylko półtora miesiąca... ale urwisek z chłopca, a jak namiętnie zuje - czyżby ząbki rosły nowe? Quote
Wyjątek Posted June 27, 2006 Posted June 27, 2006 Czyli Tygra w zasadzie w ieku Otiska :lol::cool3: A tak w ogóle to ja Hakerka odwiedzam cały czas i z niecierpliwościa na dalsze fotki czekam!! Te są suuuper!!:loveu: :D Quote
e.v.a Posted June 27, 2006 Posted June 27, 2006 [quote name='leemonca'] :loveu: :loveu: :loveu: Quote
leemonca Posted June 28, 2006 Author Posted June 28, 2006 tygra napisał(a):Hakerek starszy jest od mojej Tygry tylko półtora miesiąca... ale urwisek z chłopca, a jak namiętnie zuje - czyżby ząbki rosły nowe? oj, rosną nowe, rosną!!! i gryzie namiętnie wszystko co spotka na swojej drodze :evil_lol: Quote
Koma Posted June 28, 2006 Posted June 28, 2006 Ale słodki maluch :loveu: :loveu: :loveu: [quote name='leemonca'] jaką fajną zrobił tu minkę :lol: :lol: :lol: a o stempelek możesz poprosić TU ;) Quote
Recommended Posts