Cerber Posted September 7, 2006 Posted September 7, 2006 Foteczki boskie wszystkie! ta ostatnia z tym okiem, to tak jakby oko cerbera :D:D:D:D:D Jeśli chodzi o wpadanie na galerię to będzie bardzooooooo ciężko, wiesz z resztą dlaczego, dzięki za miłe słowa :) Quote
leemonca Posted September 7, 2006 Author Posted September 7, 2006 Cola napisał(a)::errrr: :errrr: :errrr: :errrr: jak zobaczyłam to zdjęcie...to prawie spadłam z krzesła..sorki Hakerku, ale nie mogłam się oprzeć :megagrin: :megagrin: :megagrin: bo jest jajeczne :evil_lol: Quote
leemonca Posted September 7, 2006 Author Posted September 7, 2006 Cerber napisał(a):Foteczki boskie wszystkie! ta ostatnia z tym okiem, to tak jakby oko cerbera :D:D:D:D:D Jeśli chodzi o wpadanie na galerię to będzie bardzooooooo ciężko, wiesz z resztą dlaczego, dzięki za miłe słowa :) Ale czasami zaglądniesz? my u Ciebie będziemy bywać :lol: trzymaj się. Quote
Cola Posted September 7, 2006 Posted September 7, 2006 leemonca napisał(a):bo jest jajeczne :evil_lol: :roll: ja tam jojców nie widze, ale niech będzie, że jajeczne ;) :evil_lol: :evil_lol: Quote
leemonca Posted September 7, 2006 Author Posted September 7, 2006 :: FiGa :: napisał(a):Ależ te portreciki piękne :loveu: dzięki, dzięki, dzięki!!! :cunao: Quote
dbsst Posted September 7, 2006 Posted September 7, 2006 [quote name='leemonca'] do zobaczenia :bye:!!! przewspaniałe :klacz: braaaaaaaaaaaaawo suuuper :klacz::multi: Quote
Alynkaaa Posted September 7, 2006 Posted September 7, 2006 normalnie zdiecowy pierwsza klasa......profecha widze:):):) ale Hakercio poprostu boskie minki robi...napatrzyc sie nie mozna:) Quote
beria Posted September 7, 2006 Posted September 7, 2006 [quote name='leemonca'] świetne :loveu: :loveu: :loveu: Quote
lula Posted September 7, 2006 Posted September 7, 2006 ojoj :) zakochać się można....cudo ryjek i te śliczne oczka :) Quote
tygra Posted September 8, 2006 Posted September 8, 2006 [quote name='leemonca']Hakerek bardzo dziękować, Hakerek się bardzo cieszyć :evil_lol: czy mi się wydaje czy Hakerek mężnieć zaczyna:cool3: Quote
leemonca Posted September 8, 2006 Author Posted September 8, 2006 nie wiem. On tak jakoś różnie na zdjęciach wychodzi :evil_lol: o, tu wygląda jak szczeniaczek a też wczoraj pstrykane :evil_lol: Quote
Paula Posted September 8, 2006 Posted September 8, 2006 O, jakie usteczka do calowania :loveu: :buzi: Quote
Alicja Posted September 8, 2006 Posted September 8, 2006 ;)boxie to takie szczeniacki na całe zycie:loveu: Quote
Imbirka Posted September 8, 2006 Posted September 8, 2006 [quote name='lula']bo to są wieczne szczeniaczki :) [quote name='Alicjarydzewska'];)boxie to takie szczeniacki na całe zycie:loveu: Dlatego tak kocham te nasze fafluny:loveu: :evil_lol: Quote
Cerber Posted September 8, 2006 Posted September 8, 2006 Ojej jakie piękne fafolce. Jak ja uwielbiam psy z dużymi fafolcami, szkoda, że Cerber nie ma takich, bym go tak miziała po mordeczce, to jest takie miłe uczucie :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: normalnie się rozpływam. Wymiziaj swojego słodkiego misiaczka po fafolcach ode mnie :D:D:D Quote
Cerber Posted September 8, 2006 Posted September 8, 2006 Nie no on jest boski i jak go Tu nie kochać, i jeszcze te przepiękne oczęta no po prostu boski :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
leemonca Posted September 8, 2006 Author Posted September 8, 2006 strasznie dziękujemy wszystkim nas odwiedzającym i wklejamy fotki ze spotkań z naszymi kumplami :eviltong: to jest nowo poznany jamniczek o nieznanym nam imieniu, bo chodził sobie sam, bez właściciela :mad: też dzisiaj poznany Gery tańczący Hakerek wokół Gerego :evil_lol: a on stoi i patrzy z politowaniem co mój debilek wyprawia :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: a to już nasz stary przyjaciel Bandzior Bandzior nas totalnie ignoruje, nie ignoruje tylko naszych piłeczek tenisowych, do których uzurpuje sobie prawo i w mig się z nimi rozprawia dla mniej spostrzegawczych :cool3:, z tyłu jest podskakujący Haker :evil_lol: a za oknem znowu l e j e!!! :shake: i dalej nie mogę wsadzić ava :-( Quote
Cerber Posted September 8, 2006 Posted September 8, 2006 ło jakie piękne fotecki. Eeee jeśli chodzi o tego jamnika to po pierwsze Ceber nie przepada za jamnikami, a po drugie ja staram sie z daleka trzymac cerbera od psow, ktore nie chodza z wlascicielami, boje sie, ze moga miec pchly, lub jakies zarazki, ktorymi cerber moglby sie zarazic. A Ty się nie boisz????? Quote
leemonca Posted September 8, 2006 Author Posted September 8, 2006 Cerber napisał(a):ło jakie piękne fotecki. Eeee jeśli chodzi o tego jamnika to po pierwsze Ceber nie przepada za jamnikami, a po drugie ja staram sie z daleka trzymac cerbera od psow, ktore nie chodza z wlascicielami, boje sie, ze moga miec pchly, lub jakies zarazki, ktorymi cerber moglby sie zarazic. A Ty się nie boisz????? wiesz co, nie pomyślałam o tym :oops: Chciałam żeby się Haker socjalizował z innymi psami. A poza tym on się tak uwali na ziemi i muszę go na siłę ciągnąć żeby wstał i łaskawie szedł, że kiedyś mu urwę głowę :evil_lol: Quote
leemonca Posted September 8, 2006 Author Posted September 8, 2006 nikt się nie zachwyca naszymi fotkami , więc idziemy robić marynatki. TZ poszedł siku do lasu i nazbierał worek maślaków, mam nadzieję, że ich nie podlewał :cool3: Quote
wiska Posted September 8, 2006 Posted September 8, 2006 :-o :loveu: :loveu: :loveu: Piękny,piękny,piękny:loveu: :loveu: :loveu: :-o Prosimy więcej fotek!!! Quote
Daga_i_Oskar Posted September 8, 2006 Posted September 8, 2006 :iloveyou: :iloveyou: :iloveyou: o ja Cię krece :loveu: :loveu: no po prostu boskie :iloveyou: Quote
Recommended Posts