Imbirka Posted August 31, 2006 Posted August 31, 2006 Cimi napisał(a):Kostek jest ogólnie dużym bokserem. A we wzorcu dla samca wysokość 57-63 cm. Wzorzec jest jak dla mnie przestarzały, mój Imbir ma 62cm i ogólnie przy innych bokserach brany jest za suczkę:lol: Mój poprzedni boksio był wysoki i masywny. Hakerek będzie wspaniałym boksiem, już jest cudowny:loveu: Quote
:: FiGa :: Posted August 31, 2006 Posted August 31, 2006 Ja wolę te olbrzymki, niskie dają wrażenie z deka spasionych :lol: A Hakerek jest wspaniały :loveu: Quote
Medorowa Posted August 31, 2006 Posted August 31, 2006 ,,Mamo, nie chcę nic sugerować, ale zaraz... urwiesz mi głowęę...!!!!";) ;) ;) :evil_lol: Quote
Alicja Posted August 31, 2006 Posted August 31, 2006 [quote name='madzia i medor'],,Mamo, nie chcę nic sugerować, ale zaraz... urwiesz mi głowęę...!!!!";) ;) ;) :evil_lol: :evil_lol::evil_lol::evil_lol:Madzia świetny komentarz Quote
e.v.a Posted August 31, 2006 Posted August 31, 2006 [quote name='madzia i medor'],,Mamo, nie chcę nic sugerować, ale zaraz... urwiesz mi głowęę...!!!!";) ;) ;) :evil_lol: hahahahahhaa biedny Hakerek co ta mama z toba robi:mad: Quote
Imbirka Posted September 1, 2006 Posted September 1, 2006 kurki przecież są takie fajne:evil_lol: Macodojda chce pieskowi łepek urwać:evil_lol: Quote
leemonca Posted September 1, 2006 Author Posted September 1, 2006 główka dla mnie zbyt cenna i dlatego ocalała :evil_lol:, a on o tym wie i dlatego się tak zapiera :cool3:, wie że i tak mu jej nie urwę :evil_lol: a wogóle to się bardzo cieszę, że się podobamy :loveu: Quote
leemonca Posted September 1, 2006 Author Posted September 1, 2006 chyba nas dzisiaj już nie lubicie :placz:, nikt tu od rana nie zajrzał :placz: a chciałam wam pokazać nową zabawę Hakerka - kopie dół (nie mylić z dołkiem!!!) i wrzuca do niego piłkę, jabłka i wszystko to co się kula, a potem usiłuje łapami wykopać to na wierzch ale to coś stacza się spowrotem w dół i tak na okrągło :evil_lol:. Jak mu się nawet uda wykopać to wrzuca zaraz w dół :evil_lol: . Tylko czasami mu się dołek nudzi i kopie następny :evil_lol: i leci na kilka dołków :evil_lol: Quote
Alicja Posted September 1, 2006 Posted September 1, 2006 :evil_lol::evil_lol::evil_lol:czołem przodownicy pracy;)chyba drzewka wam przyjdzie sadzić Quote
e.v.a Posted September 1, 2006 Posted September 1, 2006 Tigra tez tak zaczynala :lol: teraz juz wiem ze to co laduje w doklu Tigra ma zamiar zakopac:evil_lol: Quote
bonita Posted September 1, 2006 Posted September 1, 2006 On jest normalnie zauroczony tym kopaniem:evil_lol: Quote
Imbirka Posted September 1, 2006 Posted September 1, 2006 jakto nikt nie zagląda:mad:, ja tu już byłam przed 8 rano:evil_lol: jaki szczęśliwy pracowity piesek z piłeczką:evil_lol: Quote
dbsst Posted September 1, 2006 Posted September 1, 2006 my zaglądaliśmy ale za wiele nie mieliśmy do powiedzenia :cool3: sam się zakopałem to sam się odkopie :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Alicja Posted September 1, 2006 Posted September 1, 2006 [quote name='dbsst']my zaglądaliśmy ale za wiele nie mieliśmy do powiedzenia :cool3: sam się zakopałem to sam się odkopie :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol::evil_lol::evil_lol:trafny koment;) Quote
Alynkaaa Posted September 2, 2006 Posted September 2, 2006 [quote name='Imbir1']jakto nikt nie zagląda:mad:, ja tu już byłam przed 8 rano:evil_lol: alez on ma tu przesliczna minke:) taka inna:) hehe ale slodka i ten wzrok.....cudo!!!!!! Quote
leemonca Posted September 2, 2006 Author Posted September 2, 2006 witamy, nie wiem kogo bo tu nikogo nie ma :cool1:, chyba się znudziliśmy. Chciałam się pochwalić naszym leśno-grzybowym spacerkiem: był jeszcze trzeci taki okaz, ale niestety dziurawy jak sito :cool3: a to już takie sobie, fotki dwie Quote
bonita Posted September 2, 2006 Posted September 2, 2006 [quote name='leemonca']witamy, nie wiem kogo bo tu nikogo nie ma :cool1:, chyba się znudziliśmy. Chciałam się pochwalić naszym leśno-grzybowym spacerkiem: był jeszcze trzeci taki okaz, ale niestety dziurawy jak sito :cool3: a to już takie sobie, fotki dwie :crazyeye: Ten drugi to niezły okaz schrupało by się mniam mniam:lol: Ja to na grzybach wogóle się nie znam:shake: ale jeśc strasznie lubię, szczególnie marynowane:cool3: Quote
leemonca Posted September 2, 2006 Author Posted September 2, 2006 [quote name='bonita']:crazyeye: Ten drugi to niezły okaz schrupało by się mniam mniam:lol: Ja to na grzybach wogóle się nie znam:shake: ale jeśc strasznie lubię, szczególnie marynowane:cool3: Ten pierwszy też był niezły, tylko taki oblepiony bo w wysokiej trawie rósł. A grzybki marynowane są delikutaśne :eviltong: :multi: :evil_lol: Quote
bonita Posted September 2, 2006 Posted September 2, 2006 [quote name='leemonca']Ten pierwszy też był niezły, tylko taki oblepiony bo w wysokiej trawie rósł. A grzybki marynowane są delikutaśne :eviltong: :multi: :evil_lol: No ten pierwszy tez zwrócił moją uwagę. Muszę się pochwalić, ze też znalazłam kiedyś takiego oblepionego, ale troszkę:evil_lol: mniejszego jak byłam na grzybach( raz w życiu). Byłam z niego bardzo dumna zważywszy na to że znalazłam go tylko jednego jedynego:oops: :evil_lol: Quote
madziasto4 Posted September 2, 2006 Posted September 2, 2006 [quote name='leemonca'] Chciałam się pochwalić naszym leśno-grzybowym spacerkiem: Rozumiem, że oba okazy znalazł Hakerek :cool3: Quote
leemonca Posted September 2, 2006 Author Posted September 2, 2006 [quote name='madziasto4']Rozumiem, że oba okazy znalazł Hakerek :cool3: no oczywiście :evil_lol: ,przecież my nie mamy węchu :evil_lol: bonitaCytat: Napisał(a) leemonca Ten pierwszy też był niezły, tylko taki oblepiony bo w wysokiej trawie rósł. A grzybki marynowane są delikutaśne :eviltong: :multi: :evil_lol: No ten pierwszy tez zwrócił moją uwagę. Muszę się pochwalić, ze też znalazłam kiedyś takiego oblepionego, ale troszkę:evil_lol: mniejszego jak byłam na grzybach( raz w życiu). Byłam z niego bardzo dumna zważywszy na to że znalazłam go tylko jednego jedynego:oops: :evil_lol: Dzisiaj 17:48 my też znaleźliśmy tylko trzy :evil_lol: , ale kto chodzi do lasu szukać grzybów o godz 12,30??? :diabloti: Quote
e.v.a Posted September 2, 2006 Posted September 2, 2006 ale super grzybobranie:multi: ja tez uwielbiam matynowane grzybki :loveu: Quote
Paula Posted September 2, 2006 Posted September 2, 2006 Super fotki :klacz: Cudny psiak :loveu: Ogladam codziennie, pociuchutku :cool3: Quote
lula Posted September 2, 2006 Posted September 2, 2006 Mogę go pożyczyć ???? Muszę na działce kilka dziur wykopać na drzewka :) Fuks jakoś nie wyraża zainteresowania pracami ogrodniczymi :) Quote
leemonca Posted September 2, 2006 Author Posted September 2, 2006 ale super grzybobranie:multi: ja tez uwielbiam matynowane grzybki :loveu: __________________ Ozzy mniamu, mniamu, a grzybek tak jak rybka lubi pływać :cool3: :cool3: Quote
Recommended Posts