Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

leemonca napisał(a):
Tyson ma już 15 m-cy więc to chłopak już niemal dorosły!!!

Młodzik :p Jeszcze czas szaleństw nie wywietrzał mu z głowy :cool3: Moja sucz, gdzieś tak po 6 latach spoważniała :roll:

• Replies 4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Alynkaaa']łoooojej ale sliczne focie w ramkach:):):):) i co chlopaki sie spotkaly???Tajson z Hakerkiem??? jak tak to fotki!!!!konieczie a jak nie to tez fotki:):evil_lol:

Już się nie spotkaliśmy :-( , szkoda bo nie porobiłam fotek, a Pan Tomasz już pewnie wyjechał :shake: , ale mamy trochę fotek ze spotkania z Herą i Kanisem

czy to moja Hera czy to zając?!

nie podchodź do mnie!!!

bawimy się w berka

no daj mi buzi!!!

Hakerek pantoflarz

tak, słucham cię kochanie, obiecuję, że już nigdy nie pójdę z kumplami na piwo

no, dobrze. Możesz mnie pocałować na zgodę

chyba czas się żegnać

i mamy nowego domownika

Kasia- chomiczek mandżurski, na razie jeszcze niefotogeniczna:cool3:

Posted

Ojej jaki Twój psiak jest wysoki na nogach, ile ona ma wzrostu? jeśli można wiedzieć. Chomiczek jest piękny, ja też mam jednego dżungara i jednego syryjczyka. Pozdrawiam was :)

Posted

Cerber napisał(a):
Ojej jaki Twój psiak jest wysoki na nogach, ile ona ma wzrostu? jeśli można wiedzieć. Chomiczek jest piękny, ja też mam jednego dżungara i jednego syryjczyka. Pozdrawiam was :)

gdzieś między 60 a 63 cm, tak dokładnie nie umiem go zmierzyć. Tyle miał jakieś dwa, trzy tygodnie temu. A chomoczek w naturze jest naprawdę przepiękny, zresztą sama wiesz :lol: . Może uda mi się porobić ładniejsze fotki, co jest bardzo trudne bo to taka wiercipięta!!! :placz:

Posted

No coś ty przecież fotki są przepiekne tak jak i Twój psiak. Nic nie trzeba dodawać i odejmować, fotki supcio. A co do jego wzrostu, to dałabym przysiąc, ze ma conajmniej 66 cm w kłębie, serio. Cerber ma 61 cm, a nie wygląda na takiego wysokiego. U mnie new fotosiki z cichcinka :D

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']
:evil_lol::evil_lol::evil_lol:ale minka

Mieni mi sie w oczach czy macie nowy zestaw awatarkowo -banerkowy:razz:

nie mieni :eviltong: , poprzedni bił po oczach tym niebieskim kolorkiem, a dzisiaj znowu u nas leje i musiałam się czymś zająć :cool3: :evil_lol:

Posted

Cerber napisał(a):
No coś ty przecież fotki są przepiekne tak jak i Twój psiak. Nic nie trzeba dodawać i odejmować, fotki supcio. A co do jego wzrostu, to dałabym przysiąc, ze ma conajmniej 66 cm w kłębie, serio. Cerber ma 61 cm, a nie wygląda na takiego wysokiego. U mnie new fotosiki z cichcinka :D

66:-o będzie boxik o wzroście doga hihi:evil_lol: - super!!!

Posted

No Haker tak wygląda jak dla mnie no.Wiem, że trochę zawyżyłam jego wzrost, ale w życiu bym nie powuiedziała, ze on takki duży jest jak mój Cerber. :D Się wygłupiłam :oops:

Posted

[quote name='Cerber']No Haker tak wygląda jak dla mnie no.Wiem, że trochę zawyżyłam jego wzrost, ale w życiu bym nie powuiedziała, ze on takki duży jest jak mój Cerber. :D Się wygłupiłam :oops:

wcale się nie wygłupiłaś, Haker ma za długie nogi ( nochal zresztą też :evil_lol: ) w stosunku do całej masy ciała, dlatego tak wygląda :cool3:

tygraCytat:
Napisał(a) Cerber
No coś ty przecież fotki są przepiekne tak jak i Twój psiak. Nic nie trzeba dodawać i odejmować, fotki supcio. A co do jego wzrostu, to dałabym przysiąc, ze ma conajmniej 66 cm w kłębie, serio. Cerber ma 61 cm, a nie wygląda na takiego wysokiego. U mnie new fotosiki z cichcinka :-D

66:-o będzie boxik o wzroście doga hihi:evil_lol: - super!!!

to jest Rui Costa Dystans z hodowli Dystans i ma 70 cm wzrostu!!!

zdjęcie pochodzi z forum Boxery.pl z galerii Gabryjeli

ale jest cudny, no nie? tu na zdjęciu ma dopiero 9 m-cy

a to mój kundelek, z dzisiejszego krótkiego spacerku, bo akurat nie lało :shake:

jestem nietoperek :evil_lol: - niezwykła kolekcja niezwykłych uszek :diabloti: :diabloti: :diabloti:

a potem były bliskie spotkania III-go stopnia z ... kurami

niżej.....

coraz niżej.....

daj mi spokój!!!

jeśli myślisz, że się gdzieś ruszę - to jesteś w błędzie :mad:

a teraz niestety muszę zwolnić kompa Tz-owi, bo stoi mi nad głową i przestępuje z nogi na nogę z niecierpliwości :shake: , co za chłop :cool1: :mad: :evil_lol:

Posted

Cimi napisał(a):
Kostek jest ogólnie dużym bokserem. A we wzorcu dla samca wysokość 57-63 cm.

cześć Cimi, gdzieś ty się tak długo ukrywała!?!
A jeśli chodzi o Kostka, to chciałam pokazać, że rasowe boksery również potrafią być duże, a Kostek jest moim ulubieńcem :loveu: , lubię zaglądnąć od czasu do czasu na jego stronę i popatrzeć :eviltong: , może jak się tak zapatrzę, tak mocno, mocno, to moje kundlisko upodobni się choć trochę do niego:cool3: :cool3: :cool3: :diabloti: :diabloti: :diabloti: , nie obrażając Kosty :loveu:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:ak mogłaś dziecko abrać od takiej fajnej rozrywki;)

w tym rzecz, że właśnie n i e m o g ł am :diabloti: :diabloti: :diabloti:

Posted

leemonca napisał(a):
cześć Cimi, gdzieś ty się tak długo ukrywała!?!

Własnie w niedzielę wróciłam z obozu. Gdzie bardzo dużo rozmawiałam o bokserach i hodowlach. I właśnie z opowieści Gabrysi poznałam Kostka ;). A tak po za tym to mało się odzywam, bo mi się nie chce ;).

Posted

[quote name='leemonca']wcale się nie wygłupiłaś, Haker ma za długie nogi ( nochal zresztą też :evil_lol: ) w stosunku do całej masy ciała, dlatego tak wygląda :cool3:

to jest Rui Costa Dystans z hodowli Dystans i ma 70 cm wzrostu!!!

zdjęcie pochodzi z forum Boxery.pl z galerii Gabryjeli

ale jest cudny, no nie? tu na zdjęciu ma dopiero 9 m-cy

a to mój kundelek, z dzisiejszego krótkiego spacerku, bo akurat nie lało :shake:

jestem nietoperek :evil_lol: - niezwykła kolekcja niezwykłych uszek :diabloti: :diabloti: :diabloti:

a potem były bliskie spotkania III-go stopnia z ... kurami

niżej.....

coraz niżej.....

daj mi spokój!!!

jeśli myślisz, że się gdzieś ruszę - to jesteś w błędzie :mad:

a teraz niestety muszę zwolnić kompa Tz-owi, bo stoi mi nad głową i przestępuje z nogi na nogę z niecierpliwości :shake: , co za chłop :cool1: :mad: :evil_lol:

O matko, ten pies rzczywiście jest duży hociaż na zdjęciu tak nie wygląda, no ale 70 cm, ło matko :crazyeye: to jakiś mutant. No jest szczupły, ale nie taki chudy jak cerber.

O jakim kundlu napisałaś nad fotkami? bo jeśli się nie mylę to Ty masz bokserka a nie kundla. Kundla to mam ja 100% mój pies jest dosłownie uniwersalny i ponadczasowy :D:lol: :lol: :lol:

Posted

bombastyczne falafelki łapi wiatry :lol: :lol:

ja wole niższe i krępe boksie :razz: z mocna kością takie pakerowate (takie zupełnie ine niż moje Sz)