Imbirka Posted August 25, 2006 Posted August 25, 2006 Ewa ty już nie śpisz:crazyeye: :evil_lol: Quote
e.v.a Posted August 25, 2006 Posted August 25, 2006 Imbir1 napisał(a):Ewa ty już nie śpisz:crazyeye: :evil_lol: i to od 8:evil_lol: Quote
leemonca Posted August 25, 2006 Author Posted August 25, 2006 [quote name='evaxon']i to od 8:evil_lol: Ewa dzisiaj ranny ptaszek :lol: , za to my senni. Pogoda doopiasta, cały czas lało i dopiero teraz wyszło słonko :multi: . [quote name='evaxon '] dziendoberek :multi: a czy dzis tez poskacze nam kangurek:cool3: Zaraz wychodzimy. Może kangurek się rozrusza :cool3: bo śpi nawet na stojąco :cool3: gapi się bezmyślnie w sufit i znowu śpi oczywiście w naszym łóżku:razz: zaraz ubieramy smycz i już możemy iść Pa, Pa :bye: do wieczora :lol: Quote
e.v.a Posted August 25, 2006 Posted August 25, 2006 a u nas slonko pieklo od rana:multi: i bylysmy nad rzeczka ;] i na polach :cool3: i zdiecia sa:D i teraz zaczelo padac:placz: milego spacerku :multi: i przyniescie kangurkowe fotki :multi: Quote
leemonca Posted August 25, 2006 Author Posted August 25, 2006 [quote name='evaxon']a u nas slonko pieklo od rana:multi: i bylysmy nad rzeczka ;] i na polach :cool3: i zdiecia sa:D i teraz zaczelo padac:placz: milego spacerku :multi: i przyniescie kangurkowe fotki :multi: a u nas odwrotnie - całe przedpołudnie lało, a teraz świeci sloneczko :lol: wróciliśmy z Hakerkiem ze spacerku ale kangurka mamy tylko jednego. jakaś taka niewyraźna ta moja psiula dzisiaj, leniwa, powolna nawet za patyczkiem nie chce mu się biegać parę razu wykrzesał z siebie trochę iskry i to wszystko, potem to było chodzenie i niuchanie ożywił się dopiero , i to ho, ho, ho!!!! jak spotkaliśmy fretkę, dostał takiego jobla, że myślałam, że sobie z nim nie dam rady. Sama nie wiem jakim cudem udało mi się jednocześnie utrzymać go i zrobić te fotki :shake: :evil_lol: dlatego fretka ma ucięty nosek :cool3: :evil_lol: :lol: Quote
e.v.a Posted August 25, 2006 Posted August 25, 2006 u nas juz sie wypogodzilo :D ale fajna fredzia:multi: :loveu: Quote
Imbirka Posted August 25, 2006 Posted August 25, 2006 Hakerek senny, a Imbirek ponad dwie godzinki biegał, ale u nas pogoda teraz kiepaska, szkoda, że więcej kangurka nie macie, kangurek w wykonaniu Hakerka jest bardzo realistyczny:evil_lol: Quote
BeaC Posted August 25, 2006 Posted August 25, 2006 ale macie fajne miejsce na spacerki kangurkowe:loveu::loveu::loveu: Quote
leemonca Posted August 25, 2006 Author Posted August 25, 2006 BeaC napisał(a):ale macie fajne miejsce na spacerki kangurkowe:loveu::loveu::loveu: miejsca mamy super, tylko kangurek się rozleniwił :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
dbsst Posted August 25, 2006 Posted August 25, 2006 taaaaaaaaaaa skok na główke w trawe pierwsza klasa Quote
leemonca Posted August 25, 2006 Author Posted August 25, 2006 [quote name='dbsst'] taaaaaaaaaaa skok na główke w trawe pierwsza klasa oj, jak mnie cieszy twoje dobre słowo Quote
leemonca Posted August 25, 2006 Author Posted August 25, 2006 dbsst napisał(a):no weź bo się zarumienie :oops: no to się rumień :evil_lol: , możesz się nawet mocno rumienić :evil_lol: ,ale przedtem mnie jeszcze raz pochwal :evil_lol: , ale jestem upierdliwa :eviltong: Quote
leemonca Posted August 25, 2006 Author Posted August 25, 2006 :eviltong: :eviltong: [quote name='Alicjarydzewska'];)pies na trufle chyba zacznę go szkolić:cool3: , bo węch skurczybyk ma niewąski:evil_lol: ,trufle, jak trufle, ale może pies na borowiki :evil_lol: :eviltong: :evil_lol: :eviltong: :cool3: :cool3: :cool3: :lol: Quote
dbsst Posted August 25, 2006 Posted August 25, 2006 leemonca napisał(a):no to się rumień :evil_lol: , możesz się nawet mocno rumienić :evil_lol: ,ale przedtem mnie jeszcze raz pochwal :evil_lol: , ale jestem upierdliwa :eviltong: hahahhahahahaha pochwale Cie jeszcze nie raz coś tak czuje :cool3: trufnos niezły bo jest kompatybilny z radaogonem :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
leemonca Posted August 25, 2006 Author Posted August 25, 2006 dbsst napisał(a):hahahhahahahaha pochwale Cie jeszcze nie raz coś tak czuje :cool3: trufnos niezły bo jest kompatybilny z radaogonem :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: i myślisz, że dzięki temu , mam psa na borowiki:cool3: :cool3: :cool3: :evil_lol: Quote
dbsst Posted August 25, 2006 Posted August 25, 2006 leemonca napisał(a):i myślisz, że dzięki temu , mam psa na borowiki:cool3: :cool3: :cool3: :evil_lol: tak właśnie myśle i myśle, że radarogon wskazuje czasem też jakąś kaczke :lol: :lol: :lol: Quote
leemonca Posted August 25, 2006 Author Posted August 25, 2006 dbsst napisał(a):tak właśnie myśle i myśle, że radarogon wskazuje czasem też jakąś kaczke :lol: :lol: :lol: szkoda, że nie mam jakiejś flinty, co by ją można ją ustrzelić:evil_lol: Quote
e.v.a Posted August 25, 2006 Posted August 25, 2006 trufle:hmmmm: to calkiem dobry pomysl :hmmmm: borowki rowniez:evil_lol: Quote
leemonca Posted August 26, 2006 Author Posted August 26, 2006 witamy wszystkich , co prawda późno, ale mieliśmy napięty grafik najpierw biegaliśmy żeby zrobić siq tu się nie dało tu raczej też nie tu był fajny patyczek i zapomniałem o siq z patyczkiem pod górkę szukamy grzybków :cool3: grzybków niet, a w dodatku tak ciężko schodzi się w dóół!!! tancereczka jestem i wyglądam jak pół doopki zza krzaka :evil_lol: Potem pojechaliśmy do lasu na grzyby :evil_lol: ( o godz. 16.00 pańcie chcą nazbierać grzybków ) ale cóś im się udało o, proszę --- byłem strasznie spragniony, a tu proszę, miseczka z wodą na mnie czekała :cool3: i żeby nie było, że nie przynieśliśmy do domu nic - aż dwa prawdziwki!!! :cool3: Quote
Imbirka Posted August 26, 2006 Posted August 26, 2006 ooooo jaki leśny Hakerek:evil_lol:, a my dzisiaj na naszych polach i laskach znależliśmy 6 zajączków złocistych:lol:, prawi na nie wlzałam bo się ich w tym miejscu nie spodziewałam:lol: Quote
Jupi Posted August 26, 2006 Posted August 26, 2006 o jakie udane grzybobranie:lol: fajna ta fotka Hakerek wyglada jak robot na sztywnych lapach:evil_lol: Quote
Medorowa Posted August 26, 2006 Posted August 26, 2006 Jak ja lubię grzybki:multi::multi: Raz tylko byłam na grzybach, a może więcej:roll: , ale w każdym razie znalazłam jednego jadalnego grzyba:p Quote
Recommended Posts