Alynkaaa Posted August 22, 2006 Posted August 22, 2006 ale Hakerek sie wyroiznia z tych boksiow dzieki swojej antence:):):):) a jak oczka??? juz dobrze??? Quote
leemonca Posted August 22, 2006 Author Posted August 22, 2006 dzień doberek. Z oczkami zdecydowanie lepiej, przemywam tylko solą i już nie puchną, są tylko trochę zaczerwienione. a tu mamy jeszcze wczorajsze zdjątka, których nie zdążyłam powklejać. ciąg dalszy boksiowych zabaw po dwóch i pół godzinach zabawy one miały jeszcze tyle sił, żeby w drodze powrotnej ( dlatego mają smycze) urządzić takie harce. Trzeba je było siłą odciągać!!! Quote
leemonca Posted August 22, 2006 Author Posted August 22, 2006 ja tu się zabawiam fotkami a mój Haciu rozebrał na czynniki pierwsze swoją ulubioną podusię - i biedne oczko, rozmazane bo ucieka od błysku flesza :-( Quote
Imbirka Posted August 22, 2006 Posted August 22, 2006 jaki znajomy widok:evil_lol: , moja poducha z fotela też tak wyglądała:evil_lol: Quote
e.v.a Posted August 22, 2006 Posted August 22, 2006 a moja nie robi tak z podusiami :eviltong: (naszczescie:evil_lol: ) a oczko nie wyglada zle:) boksie czesto maja czerwone oczy :razz: Quote
Alicja Posted August 22, 2006 Posted August 22, 2006 :evil_lol::evil_lol::evil_lol:to wygląda jak Mega Glut:p Quote
BeaC Posted August 22, 2006 Posted August 22, 2006 Fajne zabawy z kolegą:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: a co do poduszi.... to chyba normalka taka rozprówa, moja zawsze rozprówa, a jak nie może dać rady to przynosi, żeby jej potrzymać:diabloti: Quote
leemonca Posted August 22, 2006 Author Posted August 22, 2006 evaxon napisał(a):a moja nie robi tak z podusiami :eviltong: (naszczescie:evil_lol: ) a oczko nie wyglada zle:) boksie czesto maja czerwone oczy :razz: oczko nie wygląda już źle, bo oczko było zrobione dzisiaj :evil_lol: Quote
e.v.a Posted August 22, 2006 Posted August 22, 2006 leemonca napisał(a):oczko nie wygląda już źle, bo oczko było zrobione dzisiaj :evil_lol: :evil_lol: i bardzo dobrze ze nie wyglada juz zle bo bylo zrobione dzisiaj:evil_lol: Quote
Alynkaaa Posted August 22, 2006 Posted August 22, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:to wygląda jak Mega Glut:p mi to bardziej przypomina jakby Haksio plul na tego misia:):):):) albo hawtowal:) ale nei powiem zdiecia pierwsza klasa:) Quote
Medorowa Posted August 22, 2006 Posted August 22, 2006 A co to koleżanka ma karę, że stoi z boku u Pańci:cool3: :cool3: :mad: Super foty:multi: Quote
leemonca Posted August 23, 2006 Author Posted August 23, 2006 [quote name='madzia i medor']A co to koleżanka ma karę, że stoi z boku u Pańci:cool3: :cool3: :mad: Super foty:multi: koleżanka Hera ma już 6 lat , Tysonik 2 lata a Haker niecałe 7 miechów, więc na te ich harce patrzy trochę z góry :razz: :diabloti: Quote
Alicja Posted August 23, 2006 Posted August 23, 2006 Heyka śpioszki :p Jak tam fafluniowe oczka:razz: Quote
leemonca Posted August 23, 2006 Author Posted August 23, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']Heyka śpioszki :p Jak tam fafluniowe oczka:razz: witam, witam :multi: oczka w porząsiu :lol: w końcu były te obiecane kaczki :eviltong: Quote
e.v.a Posted August 23, 2006 Posted August 23, 2006 [quote name='leemonca']witam, witam :multi: oczka w porząsiu :lol: w końcu były te obiecane kaczki :eviltong: hehe jaki mały obserwator :evil_lol: Tigra juz by byla w wodzie :roll: :evil_lol: Quote
leemonca Posted August 23, 2006 Author Posted August 23, 2006 [quote name='evaxon']hehe jaki mały obserwator :evil_lol: Tigra juz by byla w wodzie :roll: :evil_lol: on też miał na kaczki ochotę, ale się bał wody:evil_lol: :evil_lol: , a trzeba było jeszcze zeskoczyć z murka, na którym stoi :razz: spotkanie z ropuchą - Quote
bonita Posted August 23, 2006 Posted August 23, 2006 Sam na sam z zaborem :) Co to kurde moze być? Ma nie-pewną minkę ;) Quote
dbsst Posted August 23, 2006 Posted August 23, 2006 boshe jakie zwariowane foty :loveu: :evil_lol: Quote
leemonca Posted August 23, 2006 Author Posted August 23, 2006 [quote name='bonita']Sam na sam z zaborem :) Co to kurde moze być? Ma nie-pewną minkę ;) bo pierwszy raz zobaczył coś takiego skaczącego:cool3: , pacnął ją łapą a ropucha strzeliła w niego swoją wydzieliną aż się Haker obsmarkał cały :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
dbsst Posted August 23, 2006 Posted August 23, 2006 foty z żabką pierwsza klasa i śliczna jest fota z kaczuchami :loveu: Quote
e.v.a Posted August 23, 2006 Posted August 23, 2006 haha Tigra takie ropuszki łapie w pysk :evil_lol: i je nosi i wypluwa hahahaha albo wgniata w ziemie:roll: :evil_lol: Quote
leemonca Posted August 23, 2006 Author Posted August 23, 2006 [quote name='dbsst']foty z żabką pierwsza klasa i śliczna jest fota z kaczuchami :loveu: dbsst, dzięki wielkie!!! twoje słowa ciepełkiem rozlewają mi się po sercu :loveu: , twoje fotki są takie de best :cool3: , że wpadam w coraz to większe kompleksy zaglądając do twojej galerii :shake: , więc chwal mnie , chwal mnie , chwal mnie jeszcze !!! :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: evaxon haha Tigra takie ropuszki łapie w pysk :evil_lol: i je nosi i wypluwa hahahaha albo wgniata w ziemie:roll: :evil_lol: ale masz sadystkę :diabloti: :diabloti: :diabloti: Quote
e.v.a Posted August 23, 2006 Posted August 23, 2006 leemonca napisał(a): ale masz sadystkę :diabloti: :diabloti: :diabloti: oj tam zaraz sadystka:evil_lol: ciekawska dziewczyna z niej poza tym lubi mniec cos w pyszczku:evil_lol: Quote
dbsst Posted August 23, 2006 Posted August 23, 2006 leemonca napisał(a):dbsst, dzięki wielkie!!! twoje słowa ciepełkiem rozlewają mi się po sercu :loveu: , twoje fotki są takie de best :cool3: , że wpadam w coraz to większe kompleksy zaglądając do twojej galerii :shake: , więc chwal mnie , chwal mnie , chwal mnie jeszcze !!! :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: hahahhahahhaha normalna wariatka ;) hahahhahahahha nie rozumiem czemu masz kompleksy :shake: toż Twoje foty sa słodziaki o Hakerze to ja nie wspomne że wdzięczny temat ;) :multi: :multi: Quote
zaba14 Posted August 23, 2006 Posted August 23, 2006 Haker ma przesliczne uszka :loveu: :loveu: i ten długasny ogonek :loveu: Quote
Recommended Posts