Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

dzień doberek. Z oczkami zdecydowanie lepiej, przemywam tylko solą i już nie puchną, są tylko trochę zaczerwienione.
a tu mamy jeszcze wczorajsze zdjątka, których nie zdążyłam powklejać.
ciąg dalszy boksiowych zabaw

po dwóch i pół godzinach zabawy one miały jeszcze tyle sił, żeby w drodze powrotnej ( dlatego mają smycze) urządzić takie harce. Trzeba je było siłą odciągać!!!

Posted

Fajne zabawy z kolegą:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: a co do poduszi.... to chyba normalka taka rozprówa, moja zawsze rozprówa, a jak nie może dać rady to przynosi, żeby jej potrzymać:diabloti:

Posted

evaxon napisał(a):
a moja nie robi tak z podusiami :eviltong: (naszczescie:evil_lol: )
a oczko nie wyglada zle:) boksie czesto maja czerwone oczy :razz:

oczko nie wygląda już źle, bo oczko było zrobione dzisiaj :evil_lol:

Posted

leemonca napisał(a):
oczko nie wygląda już źle, bo oczko było zrobione dzisiaj :evil_lol:

:evil_lol: i bardzo dobrze ze nie wyglada juz zle bo bylo zrobione dzisiaj:evil_lol:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:to wygląda jak Mega Glut:p

mi to bardziej przypomina jakby Haksio plul na tego misia:):):):)
albo hawtowal:)
ale nei powiem zdiecia pierwsza klasa:)

Posted

[quote name='madzia i medor']A co to koleżanka ma karę, że stoi z boku u Pańci:cool3: :cool3: :mad:

Super foty:multi:

koleżanka Hera ma już 6 lat , Tysonik 2 lata a Haker niecałe 7 miechów, więc na te ich harce patrzy trochę z góry :razz: :diabloti:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']Heyka śpioszki :p
Jak tam fafluniowe oczka:razz:

witam, witam :multi:
oczka w porząsiu :lol:

w końcu były te obiecane kaczki :eviltong:

Posted

[quote name='leemonca']witam, witam :multi:
oczka w porząsiu :lol:

w końcu były te obiecane kaczki :eviltong:

hehe jaki mały obserwator :evil_lol: Tigra juz by byla w wodzie :roll: :evil_lol:

Posted

[quote name='evaxon']hehe jaki mały obserwator :evil_lol: Tigra juz by byla w wodzie :roll: :evil_lol:

on też miał na kaczki ochotę, ale się bał wody:evil_lol: :evil_lol: , a trzeba było jeszcze zeskoczyć z murka, na którym stoi :razz:

spotkanie z ropuchą -

Posted

[quote name='bonita']Sam na sam z zaborem :) Co to kurde moze być?

Ma nie-pewną minkę ;)

bo pierwszy raz zobaczył coś takiego skaczącego:cool3: , pacnął ją łapą a ropucha strzeliła w niego swoją wydzieliną aż się Haker obsmarkał cały :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

[quote name='dbsst']foty z żabką pierwsza klasa i śliczna jest fota z kaczuchami :loveu:

dbsst, dzięki wielkie!!! twoje słowa ciepełkiem rozlewają mi się po sercu :loveu: , twoje fotki są takie de best :cool3: , że wpadam w coraz to większe kompleksy zaglądając do twojej galerii :shake: , więc chwal mnie , chwal mnie , chwal mnie jeszcze !!! :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

evaxon

haha Tigra takie ropuszki łapie w pysk :evil_lol: i je nosi i wypluwa hahahaha albo wgniata w ziemie:roll: :evil_lol:

ale masz sadystkę :diabloti: :diabloti: :diabloti:

Posted

leemonca napisał(a):

ale masz sadystkę :diabloti: :diabloti: :diabloti:

oj tam zaraz sadystka:evil_lol: ciekawska dziewczyna z niej poza tym lubi mniec cos w pyszczku:evil_lol:

Posted

leemonca napisał(a):
dbsst, dzięki wielkie!!! twoje słowa ciepełkiem rozlewają mi się po sercu :loveu: , twoje fotki są takie de best :cool3: , że wpadam w coraz to większe kompleksy zaglądając do twojej galerii :shake: , więc chwal mnie , chwal mnie , chwal mnie jeszcze !!! :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

hahahhahahhaha normalna wariatka ;) hahahhahahahha

nie rozumiem czemu masz kompleksy :shake: toż Twoje foty sa słodziaki o Hakerze to ja nie wspomne że wdzięczny temat ;) :multi: :multi: