beria Posted August 20, 2006 Posted August 20, 2006 [quote name='leemonca'] jak trzeba - to wracamy Sądząc po minie, nie chce mu się jeszcze wracać :cool3: Ale jak trzeba :roll: Quote
mila_2 Posted August 21, 2006 Posted August 21, 2006 leemonca napisał(a):trzeba się rozwijać :cool3: , jeszcze muszę popracować nad nowym avatarkiem, bo kolorystycznie nie pasuje teraz do bannerka :evil_lol: ale z Ciebie Estetka:eviltong::eviltong::eviltong::eviltong: a Haker - the beściak:evil_lol::evil_lol::evil_lol: b. mi się jego krawatka podoba:):):) Quote
bonita Posted August 21, 2006 Posted August 21, 2006 No, no banerek nowiusi aż lśni :) i avatarek tez ;) Quote
leemonca Posted August 21, 2006 Author Posted August 21, 2006 I już avatarek pasuje ;-) A biedny Haciu przyszedł dziś do domu z oczami czerwonymi jak królik :shake:, jeszcze w dodatku tak je mrużył, że szedł prawie po omacku :-(, ale teraz jest już trochę lepiej. Dostał maść do oczka i już ich nie mruży. A tak się świetnie bawiliśmy z Herą i Tysonkiem był jeszcze dalszy ciąg, ale wkleję później to tak strasznie długo trwa ( to wklejanie):lmaa: a ja chcę trochę was poodwiedzać :razz: Quote
BeaC Posted August 21, 2006 Posted August 21, 2006 Fajnie się bawili:loveu::loveu::loveu: a bokserki z ogonkami są super Quote
chicken Posted August 21, 2006 Posted August 21, 2006 Piękny banerek i avatarek... Kto ci robił??:diabloti: Quote
Imbirka Posted August 21, 2006 Posted August 21, 2006 Hakerek jest taki wysoki, czy mi się wydaje przy tych innych boksiach? Quote
leemonca Posted August 21, 2006 Author Posted August 21, 2006 [quote name='chicken']Piękny banerek i avatarek... Kto ci robił??:diabloti: wszystko robię sama :cool3: Imbir1 Hakerek jest taki wysoki, czy mi się wydaje przy tych innych boksiach? niestety nie wydaje ci się, Haker ma długie nogi :lol: a tak wogóle to przeczytałam dzisiaj to: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=2052165#post2052165 i to: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=29280 i wszystkiego mi się odechciało :-( :-( :-( Quote
Imbirka Posted August 21, 2006 Posted August 21, 2006 przystojniak:loveu:, lubię wysokich facetów:evil_lol:;) Quote
leemonca Posted August 21, 2006 Author Posted August 21, 2006 Imbir1 napisał(a):przystojniak:loveu:, lubię wysokich facetów:evil_lol:;) czy przystojniak to się jeszcze okaże, on ma dopiero 6 i pół miesiąca :cool3: Quote
e.v.a Posted August 21, 2006 Posted August 21, 2006 :loveu: :loveu: ojaaa 2 boksie:loveu: :loveu: ale zabawowe towarzystwo :multi: Quote
leemonca Posted August 21, 2006 Author Posted August 21, 2006 evaxon napisał(a)::loveu: :loveu: ojaaa 2 boksie:loveu: :loveu: ale zabawowe towarzystwo :multi: trzy boksie :cool3: :evil_lol: Quote
e.v.a Posted August 21, 2006 Posted August 21, 2006 leemonca napisał(a):trzy boksie :cool3: :evil_lol: haha mialam napisac 3 :oops: zle mi paluch po klawiaturce poszedl :evil_lol: Quote
Alicja Posted August 21, 2006 Posted August 21, 2006 ;)kółko graniaste Bidulek spuchł:shake:a podawałaś mu wapno?? Quote
leemonca Posted August 21, 2006 Author Posted August 21, 2006 ma maść do oczek z antybiotykiem i sól fizjologiczną do przemywania. ale po tej maści to tak jakby bardziej puchło :shake: Quote
bonita Posted August 21, 2006 Posted August 21, 2006 leemonca napisał(a):ma maść do oczek z antybiotykiem i sól fizjologiczną do przemywania. ale po tej maści to tak jakby bardziej puchło :shake: To jej nie dawaj moze ma na nią uczulenie, dawaj tylko śól. Quote
Imbirka Posted August 21, 2006 Posted August 21, 2006 bo jak to alergia to mu antybiotyk nie pomoże, nie masz może takich kropli jak dicortineff, na alergię Imbirkowi pomagają, ale to jest steryd więc ostrożnie. albo może wapno masz w domu, żeby mu podać, albo np. zyrtek albo coś w podobie. Mój jest alergik i muszę być zawsze przygotowana na niespodzianki Quote
leemonca Posted August 21, 2006 Author Posted August 21, 2006 bonita napisał(a):To jej nie dawaj moze ma na nią uczulenie, dawaj tylko śól. maść zaaplikowaliśmy tylko raz i wydaje mi się, że było gorzej, nie podam więcej, nie będę spekulować i eksperymentować na psiulce, czy po maści było gorzej czy nie. Napewno kiedy przemyłam solą , oczka wróciły mniej więcej do normy. Quote
Imbirka Posted August 21, 2006 Posted August 21, 2006 oj, to dobrze, może sobie tylko piskiem podrażnił Quote
leemonca Posted August 21, 2006 Author Posted August 21, 2006 Imbir1 napisał(a):bo jak to alergia to mu antybiotyk nie pomoże, nie masz może takich kropli jak dicortineff, na alergię Imbirkowi pomagają, ale to jest steryd więc ostrożnie. albo może wapno masz w domu, żeby mu podać, albo np. zyrtek albo coś w podobie. Mój jest alergik i muszę być zawsze przygotowana na niespodzianki ta maść, którą mamy to właśnie dikortineff, i tu jest napisane, że w składzie ma neomycynę czyli antybiotyk! czy krople mają inny skład? Quote
Imbirka Posted August 21, 2006 Posted August 21, 2006 widzę, że też ma antybiotyk (neomycyna w postaci siarczanu)- nie wiem dokładnie co to znaczy, ciekawe, moja koleżanka używa maści bo jej boksiu ma uczulenie i wiecznie zaczerwienione oczy i wiem że maść jest mocniejsza od kropli. Ja używam tylko kropli Quote
bonita Posted August 21, 2006 Posted August 21, 2006 A ja używam zwykłych kropli na uczulenie dla ludzi w aptece bez recepty i wszelkie zaczerwieniena jak dotad po niej znikały. Czasem przemywam rumiankiem, albo herbatą też jest dobra. Quote
Imbirka Posted August 21, 2006 Posted August 21, 2006 stara ale skuteczna metoda, esencja z herbatki bardzo dobrze działa, zawsze na wyjazdach sobie o tym przypominam, jak nie mam pod ręką nowoczenych wynalazków:evil_lol: Quote
e.v.a Posted August 21, 2006 Posted August 21, 2006 a my mamy niebieskie kropelki :] a po zakropleniu sa niebieskie oczka łapki i ja :cool1: Quote
Recommended Posts