Shanara Posted August 17, 2006 Posted August 17, 2006 Haker jest piękny..i na szczęście ma wszystko zostawione (uszka i ogonek). Przejrzałam całą galerię..i jestem nim zauroczona :p . Szkoda,że nie mieszkacie we Wrocławiu, bo moja Margo ubóstwia zabawy z boksiami.:lol: Quote
leemonca Posted August 17, 2006 Author Posted August 17, 2006 nathaniel napisał(a):Fakt skoczliwy jest, to teraz tylko kupić dyski i czekać :cool3: aż faza wzrostu się zakończy :cool3::cool3: eee jakie fajne tu są na DGM psy, koniki w spokoju zostawiają, a mój się drze jak konik się poruszy, jak stoi i nic nie robi to jets cichutko, nawet podchodzi powąchać, ale potem... ;/ Fajne tereny spacerowe :loveu::loveu: Mając na uwadze, że to bokser(:cool3: ), to musimy poczekać dość długo , bo faza wzrostu i przybierania na masie kończy się dopiero około drugiego roku życia, tak przeczytałam w necie :evil_lol: A przy konikach był taki grzeczniutki, bo nie miał możliwości pokazania " co byłoby potem" :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
leemonca Posted August 17, 2006 Author Posted August 17, 2006 Shanara napisał(a):Haker jest piękny..i na szczęście ma wszystko zostawione (uszka i ogonek). Przejrzałam całą galerię..i jestem nim zauroczona :p . Szkoda,że nie mieszkacie we Wrocławiu, bo moja Margo ubóstwia zabawy z boksiami.:lol: Shanara - dziekujemy za odwiedzinki :lol: Quote
Alicja Posted August 17, 2006 Posted August 17, 2006 ;)ale się zapatrzył na koniki, takie wielki piesie są bardzo interesujące :evil_lol::evil_lol:i co nóżki sie zmoczyły:razz: Quote
nathaniel Posted August 17, 2006 Posted August 17, 2006 ;);) Zawsze można rzucać rollery (dysk leci na swoim krańcu ...coś w stylu pieniążka ) i pies musi do tego dopiec i jakieś płaskie :cool3: Quote
leemonca Posted August 17, 2006 Author Posted August 17, 2006 nózki się zmoczyły, ale TZ-ta :evil_lol:, bo się wkurzył i wziął piesia na smycz i chciał mu pokazać jak ma skakać po kamyczkach. W rezultacie pies go zepchnął do wody i szedł po suchym a TZ w adidasach i spodniach przeszedł w wodzie :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:, tak się śmiałam, że zapomniałam że mam aparat :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Alicja Posted August 17, 2006 Posted August 17, 2006 [quote name='leemonca']nózki się zmoczyły, ale TZ-ta :evil_lol:, bo się wkurzył i wziął piesia na smycz i chciał mu pokazać jak ma skakać po kamyczkach. W rezultacie pies go zepchnął do wody i szedł po suchym a TZ w adidasach i spodniach przeszedł w wodzie :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:, tak się śmiałam, że zapomniałam że mam aparat :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:mój jak ratował Harleya jak był mały to wpadł do wody całym ciałkiem:p Quote
leemonca Posted August 17, 2006 Author Posted August 17, 2006 nathaniel napisał(a):;);) Zawsze można rzucać rollery (dysk leci na swoim krańcu ...coś w stylu pieniążka ) i pies musi do tego dopiec i jakieś płaskie :cool3: mamy taki talerzyk korkowy i chcę nim trochę porzucać, ale wszystko jeszcze przed nami.:evil_lol: miałam spróbować dzisiaj ale plany się zmieniły :evil_lol: Quote
e.v.a Posted August 17, 2006 Posted August 17, 2006 co do wody .. to wczoraj moja kochana psinka zakopala na 2 brzegu pilke w mule:mad: i cholera nie chciala jej przyniesc:placz: a bylo juz za zimno zebym ja moczyla sie:evil_lol: i pilke zostawilysmy:shake: echhh na szczescie to tylko pilka do tenisa za qtora dalam az 2 zl (pomine fakt ze to juz 3 w tym tygodniu :evil_lol: ) Quote
leemonca Posted August 17, 2006 Author Posted August 17, 2006 evaxon napisał(a):co do wody .. to wczoraj moja kochana psinka zakopala na 2 brzegu pilke w mule:mad: i cholera nie chciala jej przyniesc:placz: a bylo juz za zimno zebym ja moczyla sie:evil_lol: i pilke zostawilysmy:shake: echhh na szczescie to tylko pilka do tenisa za qtora dalam az 2 zl (pomine fakt ze to juz 3 w tym tygodniu :evil_lol: ) będzie pewnie jeszcze i następna, piłeczki tenisowe to ulubione piłeczki mojego małego :evil_lol: , o!!! a propo tenisa - właśnie TZ wrócił z kortów i chyba będę musiała opuścić towarzystwo :shake: , nie,otworzył sobie browarka więc chyba mogę jeszcze trochę zostać:multi: Quote
Mi. Posted August 17, 2006 Posted August 17, 2006 [quote name='evaxon']co do wody .. to wczoraj moja kochana psinka zakopala na 2 brzegu pilke w mule:mad: i cholera nie chciala jej przyniesc:placz: a bylo juz za zimno zebym ja moczyla sie:evil_lol: i pilke zostawilysmy:shake: echhh na szczescie to tylko pilka do tenisa za qtora dalam az 2 zl (pomine fakt ze to juz 3 w tym tygodniu :evil_lol: ) moja piłeczka wpadła za płot:shake:. A gdy tam coś wpadnie już nigdy nie wyjdzie:shake: Quote
mar....ka Posted August 17, 2006 Posted August 17, 2006 nózki się zmoczyły, ale TZ-ta :evil_lol:, bo się wkurzył i wziął piesia na smycz i chciał mu pokazać jak ma skakać po kamyczkach. W rezultacie pies go zepchnął do wody i szedł po suchym a TZ w adidasach i spodniach przeszedł w wodzie :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:, tak się śmiałam, że zapomniałam że mam aparat :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Mądra psinka, bardzo mądra:diabloti: Quote
leemonca Posted August 17, 2006 Author Posted August 17, 2006 [quote name='*luthien*']moja piłeczka wpadła za płot:shake:. A gdy tam coś wpadnie już nigdy nie wyjdzie:shake: a cóż to za płot nie do zdobycia dla Ergi? Quote
Cimi Posted August 17, 2006 Posted August 17, 2006 IN_ napisał(a):bo taki chodzacy tylek z kikutem wyglada tragicznie... Kwestia wyboru właściciela. A także kwestia gustu, a gustach i guścikach się nie dyskutuje. A co do frisbee.. jest tyle różnych i latwych rzeczy, że można rbić z psem młodym. Rollery, niskie floatery czy jeszcze coś, ale jak to nazwać to nie wiem.. napisze jak to się robi.. przynajmniej ja tak robię :lol:. Pies stoi przede mną a ja trzymam talerz w rękach puszczam go tak, że on się obkręca. Co wcale nie jest takie łatwe, żeby pies złapał :lol:, nam od czasu do czasu się udaje :lol:. Quote
Mi. Posted August 17, 2006 Posted August 17, 2006 [quote name='leemonca']a cóż to za płot nie do zdobycia dla Ergi? duuuuży:help1: Quote
leemonca Posted August 17, 2006 Author Posted August 17, 2006 [quote name='*luthien*']duuuuży:help1: i jest nie do pokonania :crazyeye: A co do frisbee.. jest tyle różnych i latwych rzeczy, że można rbić z psem młodym. Rollery, niskie floatery czy jeszcze coś, ale jak to nazwać to nie wiem.. napisze jak to się robi.. przynajmniej ja tak robię :lol:. Pies stoi przede mną a ja trzymam talerz w rękach puszczam go tak, że on się obkręca. Co wcale nie jest takie łatwe, żeby pies złapał :lol:, nam od czasu do czasu się udaje :lol:. będziemy próbowali w sobotę,:lol: , talerzykiem korkowym :roll: zobaczymy co nam wyjdzie :cool3: spróbujemy uwiecznić na zdjęciach ciekawe co wyjdzie :evil_lol: Quote
mar....ka Posted August 17, 2006 Posted August 17, 2006 Dużo zdjęć poproszę...Kana to niszczycielka piłek i zastanawiałam się ostatnio nad jakimś latajacym spodkiem:eviltong: Quote
Imbirka Posted August 17, 2006 Posted August 17, 2006 Ale dużo fajnych zdjątek:multi: Imbir jak zobaczy coś ciekawego to też tak siedzi jak zamurowany i trzeba go na siłę odciągać:evil_lol: A jeśli chodzi o piłeczki to te piszczące są exxxxtra, ale do momentu kiedy Imbir nie rozmątuje piszczyka, wtedy idą w kąt:lol: Quote
Medorowa Posted August 17, 2006 Posted August 17, 2006 Tyle fajnych fotek, że nie wiedziałam którą wybrać:multi: Tereny macie swietne:multi: A to jest dla mnie prawie raj; konie i bokser, prawie, bo zamało boksiów:p :p Quote
beria Posted August 17, 2006 Posted August 17, 2006 [quote name='leemonca'] pełnia szczęścia :loveu: :loveu: :loveu: Quote
leemonca Posted August 18, 2006 Author Posted August 18, 2006 widzę, że jak nie ma fotek to nikt nie zajrzy :cool1: , a nie mamy co wklejać, bo pańcia przebąbliła cały dzionek na robieniu dooperel :shake:, dorwała się do gimpa i siedziała cały dzień. A zrobiła takie cóś no i zmarnowałam cały dzień, a teraz jeszcze muszę iść robić grzybki, bo mi TZ przywiózł. Jestem zła na siebie :mad:, nie mamy fotek :placz: może się coś potem uda :roll: Quote
nathaniel Posted August 18, 2006 Posted August 18, 2006 Chyba Ci się nudziło ;) Bardzo fajne ;) Quote
bonita Posted August 18, 2006 Posted August 18, 2006 [quote name='leemonca']widzę, że jak nie ma fotek to nikt nie zajrzy :cool1: , a nie mamy co wklejać, bo pańcia przebąbliła cały dzionek na robieniu dooperel :shake:, dorwała się do gimpa i siedziała cały dzień. A zrobiła takie cóś no i zmarnowałam cały dzień, a teraz jeszcze muszę iść robić grzybki, bo mi TZ przywiózł. Jestem zła na siebie :mad:, nie mamy fotek :placz: może się coś potem uda :roll: :-o :crazyeye: :lying: :iloveyou: :cool2: :shocked!: ale za to narobiłaś piękności. ja też w końcu musze cos zrobić:mdleje: . Quote
Alicja Posted August 18, 2006 Posted August 18, 2006 [quote name='leemonca']widzę, że jak nie ma fotek to nikt nie zajrzy :cool1: , a nie mamy co wklejać, bo pańcia przebąbliła cały dzionek na robieniu dooperel :shake:, dorwała się do gimpa i siedziała cały dzień. A zrobiła takie cóś no i zmarnowałam cały dzień, a teraz jeszcze muszę iść robić grzybki, bo mi TZ przywiózł. Jestem zła na siebie :mad:, nie mamy fotek :placz: może się coś potem uda :roll::multi::multi::multi:świetne A grzybkami się nie martw ;)zapakuj do paczki i wyslij pocztą ...ja lubię :p Quote
e.v.a Posted August 18, 2006 Posted August 18, 2006 ale extra tablica:multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: Quote
Recommended Posts