Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Cytat:
Napisał(a) leemonca
Tylko w Gimpie :lol: to też świetny program :multi:

mam PSa, ale i tak nie umię w nim pracować :oops::evil_lol:

Alicja, ja też nie umiałam, ale latałam po necie i czytałam wszystkie tutoriale i wszystko co dotyczyło Gimpa, teraz już coś umiem ale też jeszcze niewiele :cool3:
byliśmy u weta, Haker jest alergikiem, dostał szprycę w doopsko żeby się nie drapał, waży dokładnie 26,5 kg i ma 62 cm wzrostu a to coś żółte na jego ptaku to nie ropsko, jak myślałam, tylko hm, jak to napisać - wydzielina z gruczołów hormonalnych, Hakerek intensywnie przeżywa burzę hormonalną :cool3:, po prostu rośnie mi mały j...ka :cool3:

Posted

[quote name='leemonca']Alicja, ja też nie umiałam, ale latałam po necie i czytałam wszystkie tutoriale i wszystko co dotyczyło Gimpa, teraz już coś umiem ale też jeszcze niewiele :cool3:
byliśmy u weta, Haker jest alergikiem, dostał szprycę w doopsko żeby się nie drapał, waży dokładnie 26,5 kg i ma 62 cm wzrostu a to coś żółte na jego ptaku to nie ropsko, jak myślałam, tylko hm, jak to napisać - wydzielina z gruczołów hormonalnych, Hakerek intensywnie przeżywa burzę hormonalną :cool3:, po prostu rośnie mi mały j...ka :cool3:

:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Casanowa rosnie;)

Oj ja to wolę łopatologicznie jak mi ktoś [pokarze;)

Posted

Ja mam Gimpa. Kiedys go nie używałam, bo nie umiałam :oops:. Szukałam na necie jak obsługiwać itd.. Znalazłam, ale swtierdziłam, że za duzo czytania (nie lubię na kompie czytać, dlatego często dłuższe ciekawe rzeczy sobie drukuję) to sama zaczęłam probować co i jak wychodzi :lol:. teraz już trochę wiem :evil_lol:.

Posted

beria napisał(a):
Fajnie mu się ucho wygło :razz: :loveu:

Tygra też tak ma z uszkami - słodko to wygląda:loveu: - jedno na boczek drugie na czółko

Posted

Dzisiaj ledwo przyszliśmy z porannego siq i znowu zaczęło lać :shake:
ale cyknęliśmy parę fotek z Boryskiem. Borysek to bardzo łagdny, grzeczny i przyjacielski kaukaz i ma dopiero 7 m-cy :lol:

teraz się zerwało wietrzysko, może przegoni ten deszcz

Posted

Ale macie fajny spacerniak;)
Fotki z Boryskiem swietne , Ozzy miał kumpla kaukaza na szkoleniu , pili z 1 michy ;)
U mnie na przemian słonko i chmurki ale batdzo wieje więc nie wiadomo jak się dzionek skończy:cool3:

Posted

[quote name='BeaC']się haker zjeżył :cool3::cool3::cool3:
a u mnie się zanosi na deszcz, psisko z panem śpią:shake::shake::shake:

to pewnie ten nasz wiatr do was przegania deszcz :evil_lol:

Alicjarydzewska

Ale macie fajny spacerniak;-)
Fotki z Boryskiem swietne , Ozzy miał kumpla kaukaza na szkoleniu , pili z 1 michy ;-)
U mnie na przemian słonko i chmurki ale batdzo wieje więc nie wiadomo jak się dzionek skończy:cool3:

spacerniak jak to ładnie napisałaś jest naprawdę świetny! w samym centrum miasta ogromny, przeogromny parko-las :evil_lol: . Park bo część zagospodarowana z alejkami, ławeczkami i kompleksem tenisowym, gdzie jest 6 kaskadowo usytuowanych kortów, jako że mieszkamy w górach, schronisko "Harcówka" z tarasem widokowym i piwkiem pod parasolem :eviltong: . A las , bo część jest prawie dzika, są tylko alejki i po nich wędrujemy co rano z Hakerkiem. I muszę jeszcze powiedzieć, że mam to pod samym nosem, wychodzę z domu, przechodzę jakieś trzysta metrów i jestem w parku :lol:

Posted

No tom mieszkasz we wspaniałym miejscu .U nas też mały lasek jest ale jednak sporo trzeba przejść , bo w takim bliższym to więcej rozbitego szkła anizeli drzew...:shake:

Posted

mieszkam w takiej dzielnicy, która jest otoczona ze wszystkich niemal stron zielenią i do prawdziwego lasu mam jak rzut beretem, zresztą sam Wałbrzych to taka długa ciągnąca się kiszka wśród gór i lasów.

tak dla wyobrażenia, parę fotek (taki mały kawalątek z mojego otoczenia :lol: )

no, a teraz musimy wyjść bo wybiła nasza godzina. Bierzemy aparacik może coś wymłodzimy :evil_lol:

Posted

widoczki ładne i tereny wokół też, ale samo miasto - :confused: :flop: :bigcry:

kiedyś, kiedy był Wałbrzych jeszcze miastem górniczym, to tętnił życiem, był czysty i zadbany (w przeciwieństwie do powietrza,które jest czyste teraz :cool3: ) a w tej chwili :flaming:, każdy kto może i ma gdzie, to z tąd ucieka
nie wymłodziłam zbyt wiele na spacerku, bo baterie mi siadły - zapomniałam doładować

obiecałaś mi kaczki!!!!

może się schowały?

i biegusiem po łące

znalazłem flaszeczkę :multi: !!!
(ale była pusta :cool3:)

i już jesteśmy w domciu. Idziemy pobuszować po galeryjkach :evil_lol: