bonita Posted August 10, 2006 Posted August 10, 2006 [quote name='leemonca'] :klacz: :klacz: :klacz: Zdjęcie jest świetne! Hrabia Hakerek wyższe sfery, nawet nie zerknie na kiciunia. Quote
leemonca Posted August 10, 2006 Author Posted August 10, 2006 [quote name='madzia i medor']To czyli 71cm:roll: :roll: :roll: ale to jest nie możliwe:crazyeye: możliwe, możliwe, masz doga :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: a tu znalazłam takie coś co chyba pomoże w mierzeniu :lol: Quote
leemonca Posted August 10, 2006 Author Posted August 10, 2006 bonita napisał(a)::klacz: :klacz: :klacz: Zdjęcie jest świetne! Hrabia Hakerek wyższe sfery, nawet nie zerknie na kiciunia. bo kicia wypchany, a on się takowymi nie interesuje :diabloti: Quote
leemonca Posted August 10, 2006 Author Posted August 10, 2006 fotka z wieczornego siq zobaczył faceta ciągnącego gałęzie z liśćmi i siadł jak wryty :shock: :shock: :shock: przyspawało go do podłoża :shock: Quote
dbsst Posted August 10, 2006 Posted August 10, 2006 przy tym fafluńcu słodkim kotek wypada dosć słabo :lol: :lol: :lol: Quote
Medorowa Posted August 10, 2006 Posted August 10, 2006 [quote name='leemonca']możliwe, możliwe, masz doga :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: a tu znalazłam takie coś co chyba pomoże w mierzeniu :lol: O to mi się przyda, ale właśnie tak Go zmierzyłam:roll: :roll: Ale naprawdę, to nie możliwe, ale jutro zrobie jeszcze jeden, dokładny pomiar :roll: :lol: Quote
leemonca Posted August 10, 2006 Author Posted August 10, 2006 madzia i medor napisał(a):O to mi się przyda, ale właśnie tak Go zmierzyłam:roll: :roll: Ale naprawdę, to nie możliwe, ale jutro zrobie jeszcze jeden, dokładny pomiar :roll: :lol: po prostu masz dużego piesia :lol: Quote
Medorowa Posted August 10, 2006 Posted August 10, 2006 Tak, ale leemonca, to nie możliwe, no chyba, że , Hakerek ma teraz 61-63, a ile dokładnie, pięć miesięcy, tak??:lol: :lol: Quote
leemonca Posted August 10, 2006 Author Posted August 10, 2006 [quote name='madzia i medor']Tak, ale leemonca, to nie możliwe, no chyba, że , Hakerek ma teraz 61-63, a ile dokładnie, pięć miesięcy, tak??:lol: :lol: 03.08. skończył sześć miesięcy :evil_lol: Quote
Alicja Posted August 10, 2006 Posted August 10, 2006 mój Harley też był duży , napewno przeszło 60 cm Quote
Medorowa Posted August 10, 2006 Posted August 10, 2006 [quote name='leemonca']03.08. skończył sześć miesięcy :evil_lol: Opss:oops: :oops: A to przez to, ze tyle galeri odwiedzam:lol: Przed chwilą się jednak dowiedziałam, że to możliwe, by bokser miał taki wzrost:lol: Lecz mi sie to dalej ni erealne wydaje:roll: :roll: :roll: :evil_lol: Quote
Wyjątek Posted August 10, 2006 Posted August 10, 2006 madzia i medor napisał(a):Opss:oops: :oops: A to przez to, ze tyle galeri odwiedzam:lol: Przed chwilą się jednak dowiedziałam, że to możliwe, by bokser miał taki wzrost:lol: Lecz mi sie to dalej ni erealne wydaje:roll: :roll: :roll: :evil_lol: Otis już ma 51cm a ma dopiero 5 miesięcy. Może mamy po prostu olbrzymki :D Bo u Hakera jego 61cm przy 6 miesiącach to tez sporo :) Quote
leemonca Posted August 11, 2006 Author Posted August 11, 2006 [quote name='Wyjątek']Otis już ma 51cm a ma dopiero 5 miesięcy. Może mamy po prostu olbrzymki :D Bo u Hakera jego 61cm przy 6 miesiącach to tez sporo :) u boksiów bez papierów, taki wzrost jest możliwy a mój papierka ni ma :shake: Quote
Paula Posted August 11, 2006 Posted August 11, 2006 Niewiniątko :evil_lol: Leemonca, masz przecudnego berbecia :loveu: :cool3: Quote
bigos Posted August 11, 2006 Posted August 11, 2006 Ciekawce co psiak chcial zrobic z tym kotem:evil_lol::evil_lol::evil_lol::diabloti::diabloti::diabloti: Quote
Medorowa Posted August 11, 2006 Posted August 11, 2006 leemonca napisał(a):u boksiów bez papierów, taki wzrost jest możliwy a mój papierka ni ma :shake: U boksiów z papierkami też się zdarza:cool3: Znajomego bokser z rodowodem jest jeszcze wyższy od mojego:cool3: Ja i tak jestempewna, ze mój nie ma takiego wzrostu, ale to już weta poproszę, zeby mi Go dokładnie zmierzył:razz: :lol: Quote
leemonca Posted August 11, 2006 Author Posted August 11, 2006 ja jutro będę u weta i się poważymy i pomierzymy, cały bidula jest wysypany jakimś świnstwem znowu, a drapie się jak nie wiem, jeszcze na dodatek na ptaku wisi mu ciągle wstrętna żółta kropla, chyba jakieś zapalenie :cool3: Quote
dbsst Posted August 11, 2006 Posted August 11, 2006 [quote name='leemonca']ja jutro będę u weta i się poważymy i pomierzymy, cały bidula jest wysypany jakimś świnstwem znowu, a drapie się jak nie wiem, jeszcze na dodatek na ptaku wisi mu ciągle wstrętna żółta kropla, chyba jakieś zapalenie :cool3: hmmmmmmmmmm okiem na świat :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Wyjątek Posted August 11, 2006 Posted August 11, 2006 leemonca mój tyz papierka ni ma ale jakie cudne one są za to :D nadrabiają tym wszelakie papierki :D A wzrost to małe piwo, tylko więcej na jedzenie wydamy:evil_lol::eviltong: Quote
bonita Posted August 11, 2006 Posted August 11, 2006 [quote name='leemonca'] :cool3: To za jabłuszkem tak gania:cool3: wie co zdrowe i ma witaminki:klacz: mądrala mały;) Quote
tygra Posted August 11, 2006 Posted August 11, 2006 bonita napisał(a):To za jabłuszkem tak gania:cool3: wie co zdrowe i ma witaminki:klacz: mądrala mały;) ale pod ogonkiem to bym listek wkleiła bo się co niektórzy nabijają:evil_lol: Quote
e.v.a Posted August 11, 2006 Posted August 11, 2006 Biedny Hakerek :shake: zdiecie tyłeczka miodzio :evil_lol: Quote
leemonca Posted August 11, 2006 Author Posted August 11, 2006 [quote name='tygra']ale pod ogonkiem to bym listek wkleiła bo się co niektórzy nabijają:evil_lol: a to tylko taki mały tyłeczek, nawet jajeczek i reszty nie widać:diabloti: zdjątka z siq spotkał się Agent z Hakerem :evil_lol: Agent ma 6 lat i waży 43 kg :crazyeye: , jest wielki :crazyeye: Qrcze, znowu mnie wyganiają od kompa :shake: :-( :shake: :-( Quote
mar....ka Posted August 11, 2006 Posted August 11, 2006 Czułe powitanko:) Z kompem, to masz taki sam problem jak mój:evil_lol: Hakerek rośnie w oczach:loveu: :loveu: :loveu: Piękny kawaler:loveu: Quote
leemonca Posted August 11, 2006 Author Posted August 11, 2006 w godzinach popołudniowych to ja tak z doskoku do kompa :shake:, a potem to mogę dopiero o 12.00, 01.00 ale wtedy już śpię :cool1:, TZ pracuje, a teraz jeszcze wróci jutro córka to już wogóle mam przechlapane :mad: Ona kompa już miesiąc nie widziała :smhair2:, to teraz jak się dorwie do niego to i TZ-ta wyrzuci :diabloti: Quote
Recommended Posts