Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Wyjątek napisał(a):
Tak tak ja też czekam z niecierpliwością i ciekawośćią na to ile faflunek mierzy i waży. Na zdjęciach wydaje się naprawdę sporawy.
Jeszcze dojdę do wniosku, że Otis to kurdupel:eviltong:

Otisek jest młodszy przecież to pewnie i mniejszy, choć sądze ze Hakerek jest po prostu z tych wysokich:lol:

• Replies 4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

tygra napisał(a):
Otisek jest młodszy przecież to pewnie i mniejszy, choć sądze ze Hakerek jest po prostu z tych wysokich:lol:

No młodszy o miesiąc ale jak oglądam wcześniejsze zdjęcia Hakerka to wydaje mi się, że był większy sporo od Otisa jak był w jego wieku.. Ale może się mylę:razz:

Posted

Cytat:
Napisał(a) madzia i medor
Ale Haker jest naprwdę sporawy:cool3: :cool3: :lol:

Dawaj jego wagę i wzrost:razz:

przyszliśmy dopiero ze spaceru i Haker padł ze zmęczenia :evil_lol: . Przez te ulewy był niewybiegany a dzisiaj jest fajnie i przegoniłam go z kilka dobrych kilometrów.Teraz śpi. Jak wstanie to spróbuję go zważyć i zmierzyć. Jak mi się uda :cool3:

[quote name='tygra']Otisek jest młodszy przecież to pewnie i mniejszy, choć sądze ze Hakerek jest po prostu z tych wysokich:lol:

a mówiłam, że jest z tych dogowatych :diabloti: , a węch ma po posokowcach, na kilometr wyczuje zwierzynę ( tę martwą :diabloti: )

a tu świeże zdjęcie

w ostatniej chwili zdążyłam pstryknąć, bo mnie powalił na plery:placz:

dobrze, że kucałam

Posted

anetta napisał(a):
Ach, wspaniale te ostatnie!! :multi: Ten wiatr w uszach :lol:

chyba najlepsze, które do tej pory zrobiłam :lol:

A Haker się obudził i z wielkim trudem się zważyliśmy, bo muszę z nim wchodzić na wagę ( dobra waga, taki ciężar wytrzymuje :diabloti: ) i wyszło mi, że waży gdzieś tak ~ 27kg ~ i wzrostu ma ~ 61-63 cm ~ Te wszystkie pomiary to tak pi razy oko, bo się rusza i wyrywa:mad:

Posted

[quote name='leemonca']

w ostatniej chwili zdążyłam pstryknąć, bo mnie powalił na plery:placz:

dobrze, że kucałam

Haker - torpeda :cool3: :evil_lol:

Posted

[quote name='leemonca']

Zdjęcie jest naprawdę świetne!! A Hakerek cudnie wygląda, taki uśmiechnięty, że aż miło :D
Ja musze zabrać aparat na łąki i porobic Otisowi troche zdjęć w plenerze:cool3:

Posted

leemonca napisał(a):
chyba najlepsze, które do tej pory zrobiłam :lol:

A Haker się obudził i z wielkim trudem się zważyliśmy, bo muszę z nim wchodzić na wagę ( dobra waga, taki ciężar wytrzymuje :diabloti: ) i wyszło mi, że waży gdzieś tak ~ 27kg ~ i wzrostu ma ~ 61-63 cm ~ Te wszystkie pomiary to tak pi razy oko, bo się rusza i wyrywa:mad:

toż Ci rośnie wielki chłop!!! Tygra 10 cm mniejsza i 7 kg lżejsza:evil_lol: , a biorąc pod uwagę wiek Hakerka to dog chyba wyrośnie:evil_lol: .

Posted

A moja dziewczynka waży coś około tyle co Haker no takie 27,5 może nawet mniej :cool3:. Ostatnio dziewczynka mi schudła :lol: i będizemy się takiej wagi trzymać :lol:. Wzrost to około 59 cm w kłębie. Wygląda ona na dość potężną sukę choćby Olekg18 ostatnio się zdziwił jam mu powiedziałam ile waży Fiona, bo dawał jej ponad 30 kg wagi :evil_lol:. A przy tym moja dziewczynka jest zwinna i skoczna co mnie bardzo cieszy :multi:.

Posted

Kurcze nie potrafię Go zmierzyć, dwa razy wyszło mi 71cm, co jest oczywiscie nie możliwe, raz 66, a raz 67cm:roll: :roll: I bądź tu człowiku mądry:evil_lol:
Waży 38, ale to po jedzonku, tzn. jadł 3h temu:lol:

Posted

Cimi napisał(a):
A moja dziewczynka waży coś około tyle co Haker no takie 27,5 może nawet mniej :cool3:. Ostatnio dziewczynka mi schudła :lol: i będizemy się takiej wagi trzymać :lol:. Wzrost to około 59 cm w kłębie. Wygląda ona na dość potężną sukę choćby Olekg18 ostatnio się zdziwił jam mu powiedziałam ile waży Fiona, bo dawał jej ponad 30 kg wagi :evil_lol:. A przy tym moja dziewczynka jest zwinna i skoczna co mnie bardzo cieszy :multi:.

Fionka bardzo ładnie wygląda tak w sam raz. Ciekawa jestem do jakiego wzrostu Hakerek dojdzie, ale mi się takie wielkoludy strasznie podobają:loveu:

Posted

madzia i medor napisał(a):
Kurcze nie potrafię Go zmierzyć, dwa razy wyszło mi 71cm, co jest oczywiscie nie możliwe, raz 66, a raz 67cm:roll: :roll: I bądź tu człowiku mądry:evil_lol:

no to Medorek też wysoki facet :razz:

Posted

[quote name='leemonca']

i kwiatuszka

ale bowski kffiatuSek :D

hahahha nie ma jak między lądowanie zapewnione przez ukochanego psa :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

[quote name='madzia i medor']Kurcze nie potrafię Go zmierzyć, dwa razy wyszło mi 71cm, co jest oczywiscie nie możliwe, raz 66, a raz 67cm:roll: :roll: I bądź tu człowiku mądry:evil_lol:

I ja mam właśnie to samo. Gdyby stał nieruchomo to można zmierzyć, ale on widzi, że ja do niego startuję z czymś w rękach i już cały hepi, majta ogonem na wszystkie strony i nie ustoi w miejscu. To samo z wagą - ledwo go utrzymyję na rękach i wszystko się chwieje. Niedługo idziemy do weta to pomiary będą wiarygodne :lol:

Zdjęć nie mamy, wyszliśmy na spacer bez aparatu i strasznie jestem z tego powodu zła :shake: , bo mieliśmy tak wspaniałe towarzystwo dwóch boksiów i były takie cudowne harce i nie można było tego uwiecznić.:mad: Chyba zacznę spać z aparatem, żeby o nim nie zapominać :diabloti:

ale mamy takie zdjątko w zaciszu domowym:razz:

Posted

leemonca napisał(a):
I ja mam właśnie to samo. Gdyby stał nieruchomo to można zmierzyć, ale on widzi, że ja do niego startuję z czymś w rękach i już cały hepi, majta ogonem na wszystkie strony i nie ustoi w miejscu. To samo z wagą - ledwo go utrzymyję na rękach i wszystko się chwieje. Niedługo idziemy do weta to pomiary będą wiarygodne :lol:

Ale Medor stoi spokojnie, tylko ja nie jestem pewna, w którym miejscu mam go zmierzyć:oops: :evil_lol: :evil_lol:
Jak mogłaś nie wziąść aparaciku:mad:

Posted

madzia i medor napisał(a):
Ale Medor stoi spokojnie, tylko ja nie jestem pewna, w którym miejscu mam go zmierzyć:oops: :evil_lol: :evil_lol:
Jak mogłaś nie wziąść aparaciku:mad:

wzdłuż przedniej łapy od strony łokcia, na górze jest kłąb i to w tym miejscu się mierzy
a aparatu nie wzięłam bo to było poranne siku i nie myślałam, że o 7.30 będziemy mieć takie towarzycho :evil_lol:

Posted

leemonca napisał(a):
wzdłuż przedniej łapy od strony łokcia, na górze jest kłąb i to w tym miejscu się mierzy
a aparatu nie wzięłam bo to było poranne siku i nie myślałam, że o 7.30 będziemy mieć takie towarzycho :evil_lol:

To czyli 71cm:roll: :roll: :roll: ale to jest nie możliwe:crazyeye: