e.v.a Posted August 5, 2006 Posted August 5, 2006 :loveu: :loveu: :loveu: moje słodkosci fafluniaste:loveu: :loveu: :loveu: Quote
leemonca Posted August 5, 2006 Author Posted August 5, 2006 te słodkości fafluniaste dzisiaj mnie tak wq..iły, że myślałam że go zabiję!!! :cry: Zwiał mi na spacerze w parku, dorwał jakąś padlinę i nie chciał przyjść z powrotem, nie mówiąc już nic o tym co robił z tą padliną!!! :chainsaw: :chainsaw: :chainsaw: Quote
Daga_i_Oskar Posted August 5, 2006 Posted August 5, 2006 przesłodki łobuz :loveu: :loveu: no i syskiego Naj na pół roczku :multi: Quote
e.v.a Posted August 5, 2006 Posted August 5, 2006 leemonca napisał(a):te słodkości fafluniaste dzisiaj mnie tak wq..iły, że myślałam że go zabiję!!! :cry: Zwiał mi na spacerze w parku, dorwał jakąś padlinę i nie chciał przyjść z powrotem, nie mówiąc już nic o tym co robił z tą padliną!!! :chainsaw: :chainsaw: :chainsaw: hahaha no popacz tez to przezywalam z Tigra :P hahaha zreszta nieraz jak zlapie zdechlego kreta to tez nie chce wrocic :P Quote
leemonca Posted August 5, 2006 Author Posted August 5, 2006 rzuciłam w niego parasolem, aż się szprychy powyginały, a on odskakiwał i :eek2: i szczekał na mnie :eek2: Quote
e.v.a Posted August 5, 2006 Posted August 5, 2006 leemonca napisał(a):rzuciłam w niego parasolem, aż się szprychy powyginały, a on odskakiwał i :eek2: i szczekał na mnie :eek2: nastepnym razem przywiaz do zdechlego kreta sznurek rzuc w niego tym kretem i jak zlapie to go przyciagniesz do siebie:roflt: :roflt: :roflt: Quote
leemonca Posted August 5, 2006 Author Posted August 5, 2006 tak, tylko w znajdowaniu padliny on jest szybszy ode mnie!!!!!!! :peace: :peace: :peace: Quote
anetta Posted August 5, 2006 Posted August 5, 2006 :BIG::BIG:wszystkiego najlepszego szkrabie :bigcool: Hahahaha kurczak polegl http://img156.imageshack.us/img156/5674/ger1.jpg :roflt: Quote
mar....ka Posted August 5, 2006 Posted August 5, 2006 Spóźnione, ale jak najszczersze naja, naj, naj!!!!!!! Quote
leemonca Posted August 5, 2006 Author Posted August 5, 2006 anetta napisał(a)::BIG::BIG:wszystkiego najlepszego szkrabie :bigcool: Hahahaha kurczak polegl http://img156.imageshack.us/img156/5674/ger1.jpg :roflt: dzięki!!!:multi: a kurczak poległ, ale nie na tyle żeby się nim znów nie zająć :diabloti: Quote
leemonca Posted August 5, 2006 Author Posted August 5, 2006 beria napisał(a):Apetyczna fotka :loveu: chcesz, to ci ją postawię przy obiedzie :evil_lol: Quote
Imbirka Posted August 6, 2006 Posted August 6, 2006 Witajcie, przyszłam pooglądać Hakerka, a tu się dowiaduję, że były półroczne urodzinki:tort::BIG::new-bday:, (spóźnione ale) wszystkiego najlepszego Hakerku:lol: (my też będziemy obchodzić półroczku ale wspólnego bycia razem:lol:) Quote
Medorowa Posted August 6, 2006 Posted August 6, 2006 Jejciu tylko całować i przytulać, i znowu całować, i znowu przytulać, no i znowu całować... :cool3: :loveu: :loveu: Julia to już pół roku będzie:crazyeye: Quote
Alynkaaa Posted August 6, 2006 Posted August 6, 2006 łłłłłłłaaaaaaaaaaale wieka mordunika...masz w co calowac:D Quote
Patikujek Posted August 6, 2006 Posted August 6, 2006 Cudowny Hakerek aż dech zapiera a mordulka najcudowniejsza:loveu: A ja wołam jak zwykle na więcej focików:) Quote
Marta_Ares Posted August 7, 2006 Posted August 7, 2006 leemonca napisał(a):te słodkości fafluniaste dzisiaj mnie tak wq..iły, że myślałam że go zabiję!!! :cry: Zwiał mi na spacerze w parku, dorwał jakąś padlinę i nie chciał przyjść z powrotem, nie mówiąc już nic o tym co robił z tą padliną!!! :chainsaw: :chainsaw: :chainsaw: eh a ja myslalam ze ja mam tylko problemy z tym:diabloti: tylko ze Ares ma dluga siersc i chyba gorzej cuchnie:mad: sliczny ten Hakerek i umaszczenie ma super ale dlaczego tak mao fot??:eviltong: Quote
leemonca Posted August 7, 2006 Author Posted August 7, 2006 Marta_Ares napisał(a):eh a ja myslalam ze ja mam tylko problemy z tym:diabloti: tylko ze Ares ma dluga siersc i chyba gorzej cuchnie:mad: sliczny ten Hakerek i umaszczenie ma super ale dlaczego tak mao fot??:eviltong: fotek mało bo u nas od piątku leje!!! :shake: non stop :shake: nie ma chwili przerwy:shake: , a dzisiaj to było chyba oberwanie chmury :crazyeye: coś tam jeszcze znalazłam z cielęcą skórką niestety jak zwykle rozmazane :-( :-( :-( z piłeczką bez piłeczki pogrilujemy? co jest tam w dole? czekamy aż wyjdzie słoneczko i przestanie padać :multi: . Pójdziemy gdzieś w plener, a tak to stale jesteśmy w ogrodzie :roll: Quote
e.v.a Posted August 7, 2006 Posted August 7, 2006 :cool3: zdiecia super:D a u nas super pogoda cieplutko sloneczko ...tylko z moim humorkiem do doopy :( Quote
Marta_Ares Posted August 7, 2006 Posted August 7, 2006 u nas pogoda dzisiaj bardzo ladna sloneczko swieci i jest goraco:cool3: ale wczoraj caly czas lało:cool1: śliczny ogonek ma Haker Quote
Medorowa Posted August 7, 2006 Posted August 7, 2006 He he i co namówił Was na grilla :cool3: :evil_lol: A u nas pogoda kiczowa:mad: :roll: Quote
Recommended Posts