misiaczek Posted August 2, 2006 Posted August 2, 2006 Bardzo ładny odkurzacz :evil_lol::evil_lol::evil_lol:. Quote
e.v.a Posted August 2, 2006 Posted August 2, 2006 ja tez juz ni ewidze czy Tigra rosnie czy nie:evil_lol: mowia mi tp tylko ludzie qtorzy jakis czas nie widza jej ... ja tylko czuje ze coraz wiecej sily ma:razz: Quote
tygra Posted August 2, 2006 Posted August 2, 2006 a mnie się wydawało że inne psy z którymy Tygra się bawi nagle zaczęły się kurczyć bo ona wciąż przecież malutka Quote
tygra Posted August 2, 2006 Posted August 2, 2006 leemonca napisał(a):o matko!, niech może już tak nie rośnie! i tak wszyscy mówią , że jest "wysoki" ( ja tam nie widzę, ale skoro tak móóóóówiąąąą) Przyjedzie córka z obozu ( całe cztery tyg.) to świerzym spojrzeniem określi czy ma rosnąć czy nie! :lol: ma rosnąć czy nie i tak kawał chłopa z niego będzie:evil_lol: Quote
leemonca Posted August 3, 2006 Author Posted August 3, 2006 qrczę, ale się u nas zimno zrobiło! po tych upałach, 20 st. to gęsia skórka! A teraz jeszcze zaczęło padać i temp. jeszcze spadła, brr, Hakerek dzisiaj kończy całe pół roku :lol: a oto i mini jubilat :evil_lol: o łoj!!! pańcia obcięła mi łucho!!! w malinowym chruśniaku ( wypalonym przez słońce :cool1:) Quote
bonita Posted August 3, 2006 Posted August 3, 2006 leemonca napisał(a): Hakerek dzisiaj kończy całe pół roku :lol: a oto i mini jubilat :evil_lol: o łoj!!! pańcia obcięła mi łucho!!! Pancia nie dobra że tak ucho obcina:evil_lol: Sto lat Hakerek i zebyś wyrósł na wielkiego chłopa, zeby się pancia cieszyła:popcorn: :knajpa: Quote
misiaczek Posted August 3, 2006 Posted August 3, 2006 Oj pół roku,to już kawał chłopa :evil_lol:. 100 lat Hakerek Quote
Tośka_m Posted August 3, 2006 Posted August 3, 2006 Wszystkiego najnajnaj dla jubilata! :new-bday: :BIG: :laola: Quote
tygra Posted August 3, 2006 Posted August 3, 2006 Tośka_m napisał(a):Wszystkiego najnajnaj dla jubilata! :new-bday: :BIG: :laola: my też do życzeń dołączamy:multi: Quote
Medorowa Posted August 3, 2006 Posted August 3, 2006 :laola: :laola: :laola: :laola: :laola: :laola: :laola: :laola: :knajpa: :knajpa: :tort: :tort: :new-bday: :new-bday: :BIG: :new-bday: Wszystkiego naj ..., najlepszego:multi: :multi: :multi: :multi: Quote
Anza&Hacker Posted August 3, 2006 Posted August 3, 2006 To już mineło pół roku?! - wsiego-najlepsiejsiego!:Rose: Dla jubilanta obrobione zdjątko :Cool!: Quote
Wyjątek Posted August 3, 2006 Posted August 3, 2006 Łojej powróciliśmy z Otisem akurat na urodzinki :D:D 100 lat Hakerku!!! :new-bday::BIG::tort: Quote
e.v.a Posted August 3, 2006 Posted August 3, 2006 100Lat Hakerku :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: Quote
leemonca Posted August 4, 2006 Author Posted August 4, 2006 my bardzo, bardzo dziękować!!! :cunao::cunao::cunao: niestety ostatnio nie mamy czasu siąść do komputera :placz: :placz: :placz: :placz: i tak wpadamy na chwilkę i wypadamy! ale myślę, że niedługo wszystkich was poodwiedzamy i odrobimy zaległości. Zycie bez dogo to nie jest życie :grab: a tak wczoraj (bo dziś potwornie leje) dostojny jubilat dręczył biednego kurczaczka przepraszam za jakość, ale nie mogę cholernika uchwycić , co widać powyżej i mimo woli ruszam aparatem :lmaa: Quote
nomu Posted August 4, 2006 Posted August 4, 2006 leemonca napisał(a): Biedny kurczak :evil_lol: Quote
Alicja Posted August 4, 2006 Posted August 4, 2006 :multi::multi::multi:Hakerek już ma pól roczku słodziaczek:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: :evil_lol::evil_lol::evil_lol:Harley też miał takiego kurczaka , jak zaczął nim wywijać to kurak latał po pokoju a my łapaliśmy spadające sprzęty:razz: Quote
beria Posted August 4, 2006 Posted August 4, 2006 leemonca napisał(a): Nie dało się zagryźć, to zadeptam kurczaka :evil_lol: [SIZE="7"]WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO !!! :laola: :laola: Quote
leemonca Posted August 5, 2006 Author Posted August 5, 2006 Alicjarydzewska napisał(a)::multi::multi::multi:Hakerek już ma pól roczku słodziaczek:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: :evil_lol::evil_lol::evil_lol:Harley też miał takiego kurczaka , jak zaczął nim wywijać to kurak latał po pokoju a my łapaliśmy spadające sprzęty:razz: u nas w powietrzu fruwa sznur do przeciągania i jak walnie w coś to właściwie nie ma potrzeba już tego łapać. :diabloti: Wszystkiego naj............ uwielbiamy takie słodkości, dzięki, dzięki, dzięki!!! Quote
Cimi Posted August 5, 2006 Posted August 5, 2006 Wszystkiego naj naj najlepszego :tort:. Toż to normalnie potwór jest :lol:. Quote
leemonca Posted August 5, 2006 Author Posted August 5, 2006 straszny potwór i taki skoczny :cool3: ostatnie zdjęcia POTWORA Quote
Anza&Hacker Posted August 5, 2006 Posted August 5, 2006 Ten to ma dopiero fotogeniczne fafle:cool1: Quote
Recommended Posts