Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ja tez juz ni ewidze czy Tigra rosnie czy nie:evil_lol: mowia mi tp tylko ludzie qtorzy jakis czas nie widza jej ... ja tylko czuje ze coraz wiecej sily ma:razz:

Posted

leemonca napisał(a):
o matko!, niech może już tak nie rośnie! i tak wszyscy mówią , że jest "wysoki" ( ja tam nie widzę, ale skoro tak móóóóówiąąąą) Przyjedzie córka z obozu ( całe cztery tyg.) to świerzym spojrzeniem określi czy ma rosnąć czy nie! :lol:

ma rosnąć czy nie i tak kawał chłopa z niego będzie:evil_lol:

Posted

qrczę, ale się u nas zimno zrobiło! po tych upałach, 20 st. to gęsia skórka! A teraz jeszcze zaczęło padać i temp. jeszcze spadła, brr,
Hakerek dzisiaj kończy całe pół roku :lol:
a oto i mini jubilat :evil_lol:

o łoj!!! pańcia obcięła mi łucho!!!

w malinowym chruśniaku ( wypalonym przez słońce :cool1:)

Posted

leemonca napisał(a):

Hakerek dzisiaj kończy całe pół roku :lol:
a oto i mini jubilat :evil_lol:

o łoj!!! pańcia obcięła mi łucho!!!

Pancia nie dobra że tak ucho obcina:evil_lol:
Sto lat Hakerek i zebyś wyrósł na wielkiego chłopa, zeby się pancia cieszyła:popcorn: :knajpa:

Posted

:laola: :laola: :laola: :laola: :laola: :laola: :laola: :laola: :knajpa: :knajpa: :tort: :tort: :new-bday: :new-bday: :BIG: :new-bday: Wszystkiego naj ..., najlepszego:multi: :multi: :multi: :multi:

Posted

my bardzo, bardzo dziękować!!! :cunao::cunao::cunao:
niestety ostatnio nie mamy czasu siąść do komputera :placz: :placz: :placz: :placz: i tak wpadamy na chwilkę i wypadamy!
ale myślę, że niedługo wszystkich was poodwiedzamy i odrobimy zaległości.
Zycie bez dogo to nie jest życie :grab:

a tak wczoraj (bo dziś potwornie leje) dostojny jubilat dręczył biednego kurczaczka

przepraszam za jakość, ale nie mogę cholernika uchwycić , co widać powyżej i mimo woli ruszam aparatem :lmaa:

Posted

:multi::multi::multi:Hakerek już ma pól roczku
słodziaczek:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

:evil_lol::evil_lol::evil_lol:Harley też miał takiego kurczaka , jak zaczął nim wywijać to kurak latał po pokoju a my łapaliśmy spadające sprzęty:razz:

Posted

Alicjarydzewska napisał(a):
:multi::multi::multi:Hakerek już ma pól roczku
słodziaczek:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

:evil_lol::evil_lol::evil_lol:Harley też miał takiego kurczaka , jak zaczął nim wywijać to kurak latał po pokoju a my łapaliśmy spadające sprzęty:razz:

u nas w powietrzu fruwa sznur do przeciągania i jak walnie w coś to właściwie nie ma potrzeba już tego łapać. :diabloti:

Wszystkiego naj............

uwielbiamy takie słodkości, dzięki, dzięki, dzięki!!!