leemonca Posted May 19, 2007 Author Posted May 19, 2007 już jesteśmy!!! trochę po tym długim łikendzie mi się wszystko pozawirowywało, ale jesteśmy i myślę, że już nie znikniemy na tak długo. Musiałam trochę uporządkować swój komputer, porobić porządki w zdjęciach i trochę pobawiłam się grafiką. Trochę zdjęć z nad Jeziorka Turawskiego - tam spędziliśmy ten dłuuuugi weekend Quote
Jagoda1 Posted May 19, 2007 Posted May 19, 2007 Jak zwykle piękne zdjęcia i perfekcyjnie "obrobione"... Quote
Medorowa Posted May 19, 2007 Posted May 19, 2007 Jestem pod ogromnym, ogromnym wrażeniem:p :p Jaki Wy macie aparacik:razz: No i czekam na kolejna porcję fotek:razz: Quote
leemonca Posted May 19, 2007 Author Posted May 19, 2007 madzia i medor napisał(a):Jestem pod ogromnym, ogromnym wrażeniem:p :p Jaki Wy macie aparacik:razz: No i czekam na kolejna porcję fotek:razz: aparacik to canon power shot s3 is, a następne fotki będą jutro :eviltong: Quote
agbar Posted May 19, 2007 Posted May 19, 2007 leemnonca......szacuneczek...foty:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: PIEKNE!!!!!! Quote
e.v.a Posted May 20, 2007 Posted May 20, 2007 heloł:multi: :mdleje: kochana znikaj czesciej ale nie na tak dlugo :mdleje: i przynos nam te piekne zachodziki :mdleje: i przyznaj sie ze to sa zeskanowane pocztowki:diabloti: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: nic wiecej nie mam do powiedzenia :loveu: :loveu: :loveu: :grin: nie wiedzialam ze płaszczki mozna spotkac nad jeziorami:lol: :evil_lol: Quote
Jagoda1 Posted May 20, 2007 Posted May 20, 2007 Weszłam , zdjęcia obejrzałam jeszcze raz, i jeszcze wieczorem znów obejrzę...:lol: Quote
BBeta Posted May 21, 2007 Posted May 21, 2007 Piękne zachody :loveu: I wodny Hakerek też cudny :cool3: Witamy po dłuższej przerwie ;) Quote
DORRAG Posted May 21, 2007 Posted May 21, 2007 Ja nie mogę...CUDNA FOTKA:loveu: wogóle wszystkie piękne:loveu: :loveu: :loveu: Quote
teqquila Posted May 21, 2007 Posted May 21, 2007 Witanko :) przesliczne fotki :) a te zachody :loveu: Quote
bonita Posted May 21, 2007 Posted May 21, 2007 Cudne foty wnusia :loveu: kkkurde czemu ja takich nie umiem robić... no czemu.:loveu: Pozdrowionka Quote
BeaC Posted May 22, 2007 Posted May 22, 2007 .......Byliście nad Jeziorem Turawskim??? toz to moje tereny......... fajnie tam jest dopuki Duże nie zakwitnie.............wtedy zakaz kąpieli itp.... super foty....zwłaszca hakerka doopalak obok korzonka POZDROWIENIA:multi::multi::multi::multi::multi: Quote
agbar Posted May 22, 2007 Posted May 22, 2007 witam fafluna i rodzinki reszte:diabloti: ja tez bywalam nad Jeziorem Turawskim...nawet sie raz o malo nie utopilam...:razz: na mieliznie hihihihihi bo sie potklam:evil_lol: Quote
Kate I Luka Posted May 22, 2007 Posted May 22, 2007 Kasiu, super foteczki :) A ta widokóweczka na koniec - cool :) a tu - super poza Hakerka :evil_lol: Quote
leemonca Posted May 22, 2007 Author Posted May 22, 2007 evaxon napisał(a):heloł nie wiedzialam ze płaszczki mozna spotkac nad jeziorami to taka ulubiona pozycja Hakera podczas picia:lol: AgusiaTerierka napisał(a):Weszłam , zdjęcia obejrzałam jeszcze raz, i jeszcze wieczorem znów obejrzę... no to zapraszam na następne:lol: BeaC napisał(a):.......Byliście nad Jeziorem Turawskim??? toz to moje tereny......... fajnie tam jest dopuki Duże nie zakwitnie.............wtedy zakaz kąpieli itp.... super foty....zwłaszca hakerka doopalak obok korzonka POZDROWIENIA jeździmy tam już od prawie 15 lat:razz:, mamy tam domek na spółę z mojego TZ-ta siostrą, a jak zakwitnie jeziorko, to bierzemy rowery i dymamy nad Srebrne :lol: Kate I Luka napisał(a):Kasiu, super foteczki A ta widokóweczka na koniec - cool dzięki!!! i dzięki wszystkim, którzy tu zajrzeli następne fotki z weekendu i trochę jeziorka;) no...,trochę tego jest, ale już więcej nie mam:lol: Quote
bonita Posted May 22, 2007 Posted May 22, 2007 Ile fooooooooooooooooooootów :loveu: :loveu: :loveu: Quote
e.v.a Posted May 22, 2007 Posted May 22, 2007 leemonca napisał(a):to taka ulubiona pozycja Hakera podczas picia:lol: to taka jak Tigry .. ale ona zawsze ląduje w blocie:niewiem::evil_lol: Quote
BBeta Posted May 22, 2007 Posted May 22, 2007 Hej :) Czemu ja zawsze myślałam, że boksery nie lubią wody ?? :niewiem: Dobranoc ;) Quote
marzenna79 Posted May 23, 2007 Posted May 23, 2007 [quote name='leemonca']już jesteśmy!!! trochę po tym długim łikendzie mi się wszystko pozawirowywało, ale jesteśmy i myślę, że już nie znikniemy na tak długo. Musiałam trochę uporządkować swój komputer, porobić porządki w zdjęciach i trochę pobawiłam się grafiką. Trochę zdjęć z nad Jeziorka Turawskiego - tam spędziliśmy ten dłuuuugi weekend Witaj Kasieńko i Hakerku !!!:multi::loveu: Fotki rewelacyjne, wprost nie wychodzę z zachwytu. Piękne tereny spacerowe i kąpielowe...:loveu::loveu: Haker - płaszczka, raja - cudo...:loveu: A te romantyczne zachody słońca... :roll: Gratuluję pracy "O zmierzchu". :multi: Pozdrawiam.:multi::loveu: Quote
BeaC Posted May 23, 2007 Posted May 23, 2007 Witaj Leemonca To super..............musimy się kiedyś zgadać:cool3: jak będziecie robić wypadzik do turawki to może Was odwiedzimy???? ...............fajnie się ogląda znajome miejsca!!!!! a Srebrne tez..........lubie, tylko że w wakacje sa tam tłumy nieprzebrane.......:diabloti::diabloti::diabloti: Quote
Medorowa Posted May 23, 2007 Posted May 23, 2007 Ale mu antenka wystaje:turn-l: :turn-l: :turn-l: :loveu: Quote
Imbirka Posted May 23, 2007 Posted May 23, 2007 noooo sister, nareszcie jesteś:loveu::loveu::multi::multi::multi: i to z jakim cudnymi fotkami:lol: nie uciekaj juz nam na tak długo:cool3: Quote
Recommended Posts