bonita Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 Śliczniutkie fotencje jak to zwykle u Ciebie :loveu: Quote
apple Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 Cześć czy ja u was byłam??? Ten Hakerek to taki poważny że chyba NIE co? Quote
e.v.a Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 i do gory kopytkami:multi: ale fajne fotecki:loveu: Quote
:: FiGa :: Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 Przepiękne zdjęcia :loveu: Sama nie wiem które mam zacytować :lol: Quote
marzenna79 Posted April 24, 2007 Posted April 24, 2007 Witaj Kasiu i Hakerku !!!!!!!:multi::loveu: Ale masz wysyp fotek i te z fotosika...:loveu::loveu::loveu: Cudne te kwiatki...przypomnij mi ich nazwę...:loveu: Eh...piękne kwiatki...:loveu: Pszczółka Maja...:loveu: Biedroneczki są w kropeczki... Ale fajna przeróbeczka skrapkowa.:loveu::loveu: Pozdrawiam Hakerkową rodzinkę !!!!!!! :multi::multi: Quote
BeaC Posted April 24, 2007 Posted April 24, 2007 ......jak sie pięknie, wiosennie u ciebie zrobiło:loveu::loveu::loveu: Quote
Medorowa Posted April 24, 2007 Posted April 24, 2007 Kunik:loveu: Jak tu pięknie i wiosennie:crazyeye: :loveu: Córcia Ty masz naprawdę ogromny talent:p Quote
drzalka Posted April 24, 2007 Posted April 24, 2007 HEjo.. no taleny to tymasz nie mały :multi: Quote
gosikf & dogs Posted April 25, 2007 Posted April 25, 2007 Witam!!! Choc mnie dziś dogomania zawodzi, choc dziś agresje we mnie rodzi choc nie za miły dzionek dzisiejszy w twojej galerii robi się jaśniejszy!!! Tak tutaj miło, wiosennie, kwieciście Tutaj rozgrzewa serduszko iście Jeszcze ta mordka bokserza gości Co sobie posłanko w trawie mości Galeria zwykła a jednak wspaniała Kiedy w nią patrzę to jakbym mdlała Urodą przyrody uderza gromko Tutaj me miejsce! Tu świeci słonko! Specjalnie dla Ciebie! Gosia! Quote
zuzolandia Posted April 25, 2007 Posted April 25, 2007 ..jak mi zółto jak zółtawo ;-) eehhe zołte niebo zołta pscółka i zóltciotkie kwietne piórka ;-) hheehehehhe dziendoberek kofffana;-) Quote
leemonca Posted April 25, 2007 Author Posted April 25, 2007 [quote name='gosikf & dogs']Witam!!! Choc mnie dziś dogomania zawodzi, choc dziś agresje we mnie rodzi choc nie za miły dzionek dzisiejszy w twojej galerii robi się jaśniejszy!!! Tak tutaj miło, wiosennie, kwieciście Tutaj rozgrzewa serduszko iście Jeszcze ta mordka bokserza gości Co sobie posłanko w trawie mości Galeria zwykła a jednak wspaniała Kiedy w nią patrzę to jakbym mdlała Urodą przyrody uderza gromko Tutaj me miejsce! Tu świeci słonko! Specjalnie dla Ciebie! Gosia! Gosieńko kochana, śliczny wierszyk!!! strasznie Ci dziękujemy :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi:!!!! dzieńdoberek wszystkim :lol: zdjęcia Hakera, które miałam wkleić wczoraj:razz: Hakerkowy dylemat - zmoczyć nóżki? czy nie moczyć nóżek ??? przyglądamy się konikom Quote
:: FiGa :: Posted April 25, 2007 Posted April 25, 2007 http://img254.imageshack.us/img254/2549/haker5jr4.jpg Co on robi? :evil_lol: Świetne zdjęcia ;) Quote
marzenna79 Posted April 25, 2007 Posted April 25, 2007 Zakręcony Hakerek !!!!!!! :loveu: :eviltong: Hakerkowy dylemat - zmoczyć nóżki? czy nie moczyć nóżek ??? Śliczna fotka...piękny krajobraz...:loveu::loveu: Witaj Kasieńko ! :multi::multi: Serdecznie pozdrawiam i miziam kawalera Hakera.:loveu: P.S. Nie odpowiedziałaś mi na moje pytanie w poprzednim moim poście ??? :shake: :roll: Quote
leemonca Posted April 26, 2007 Author Posted April 26, 2007 [quote name=':: FiGa ::']http://img254.imageshack.us/img254/2549/haker5jr4.jpg Co on robi? :evil_lol: Świetne zdjęcia ;) podziwia piekny krajobraz:evil_lol:, a tak naprawdę to łapał piłkę w locie:cool3: [quote name='marzenna79'] P.S. Nie odpowiedziałaś mi na moje pytanie w poprzednim moim poście ??? :shake: :roll: przepraszam :oops:, ale ja tak szybko wpadam i wypadam z dogo, nie mam czasu posiedzieć dłużej - to są sasanki:loveu: Quote
gosikf & dogs Posted April 26, 2007 Posted April 26, 2007 Śliczne zdjęcia jak zawsze! Ja chcę tak życ!!!! W takiej okolicy, w domku...:lol: :loveu: :lol: Quote
Imbirka Posted May 6, 2007 Posted May 6, 2007 witaj sister:multi: :multi: :multi: , coś długo Was nie ma:cool3: Quote
gosikf & dogs Posted May 7, 2007 Posted May 7, 2007 To ja myślałam, że nie dam rady nadrobic zaległości a tu Was nie ma...:evil_lol: Pozdrawiam! Quote
Recommended Posts