Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

no, nareszcie się serwer zlitował i otworzył dla mnie swoje progi :evil_lol:, dwa dni bez dogo to dwa dni stracone! :evil_lol: myślałam, że to tylko ja miałam problemy ale już się zdążyłam zorientować, że inni również.
Witam wszystkich, którzy tu zaglądali i parę fotek na początek dnia

tyle miałam na termometrze w domu, w piątek!

i tak się musieliśmy chłodzić

a tak śmigaliśmy po ogródku, aż się zdjęcia rozmazały!!! :cool3:

w końcu mieliśmy dość!

odpoczynek ze sprawcą całego zamieszania

Patrykiem - najlepszym kumplem Hakerka :lol:

Posted

nooo wkoncu nowe fotencjie:):):)a u nas sa chlody o wczoraj i tak fajniejest powietrze zeskie i pies sie niegrzeje:) zato teraz wszedzie jej pelno...jak bylo goraco to sie gdzie uwalila i spala przez pol d nia a teraz...o spaniu nie ma mowy.....ahhh szczeniaki:diabloti::diabloti::diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol: pozdrawiamy:)

Posted

a to z dzisiejszego spacerku, dosłownie z przed pół godzinki, no może ciutke dłużej :cool3:

ostre hamowanie przed wodą

nie ma to jak suchy brzeg

Hakerek pilnuje armaty

leemonca i Hakerek

Posted

noooooo wkoncu znajomy pysio:):) zdiecia jak zwykle super:)a na "hamowaniu przed woda" jaki hakerek ma wielki ogon i dupke a jaka mala glowke:):evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: smiesznie zdiotko wyszedlo se:):):)

Posted

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaallle on urusł !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :):):)
świetne forki (nie mam co cytować bo wszystkie są ekstra!!!)
Oczywiście przepraszam za to,że mnie tak długo nie było :buzi: dla was :buzi:

Posted

dzisiaj przedstawiam "Hakera Śmieciarza"

tylko jedna fotka, bo coś Hakerek ostatnio jakiś taki mało ruchawy!!! ciągle śpi, a jak nie śpi to ziewa i zaraz znowu śpi. No i jak tu cykać fotki?

Posted

leemonca napisał(a):

tylko jedna fotka, bo coś Hakerek ostatnio jakiś taki mało ruchawy!!! ciągle śpi, a jak nie śpi to ziewa i zaraz znowu śpi. No i jak tu cykać fotki?

:razz:same smakołyki tam mamy a mi nie dają :mad:

hi hi Ozzy też nadal senny;)

Posted

leemonca napisał(a):

śpi bo rośnie :)

Posted

o matko!, niech może już tak nie rośnie! i tak wszyscy mówią , że jest "wysoki" ( ja tam nie widzę, ale skoro tak móóóóówiąąąą) Przyjedzie córka z obozu ( całe cztery tyg.) to świeżym spojrzeniem określi czy ma rosnąć czy nie! :lol: