Patikujek Posted July 27, 2006 Posted July 27, 2006 Coraz większy chłopak:) A gdzie nowe fotencje:) Quote
mar....ka Posted July 30, 2006 Posted July 30, 2006 bo on wogóle jakiś taki bardziej dogowaty :cool3: __________________ Ale właśnie jego urok w tej dogowatości!!! Śliczny:loveu: :loveu: :loveu: Quote
leemonca Posted July 30, 2006 Author Posted July 30, 2006 no, nareszcie się serwer zlitował i otworzył dla mnie swoje progi :evil_lol:, dwa dni bez dogo to dwa dni stracone! :evil_lol: myślałam, że to tylko ja miałam problemy ale już się zdążyłam zorientować, że inni również. Witam wszystkich, którzy tu zaglądali i parę fotek na początek dnia tyle miałam na termometrze w domu, w piątek! i tak się musieliśmy chłodzić a tak śmigaliśmy po ogródku, aż się zdjęcia rozmazały!!! :cool3: w końcu mieliśmy dość! odpoczynek ze sprawcą całego zamieszania Patrykiem - najlepszym kumplem Hakerka :lol: Quote
Alynkaaa Posted July 30, 2006 Posted July 30, 2006 nooo wkoncu nowe fotencjie:):):)a u nas sa chlody o wczoraj i tak fajniejest powietrze zeskie i pies sie niegrzeje:) zato teraz wszedzie jej pelno...jak bylo goraco to sie gdzie uwalila i spala przez pol d nia a teraz...o spaniu nie ma mowy.....ahhh szczeniaki:diabloti::diabloti::diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol: pozdrawiamy:) Quote
leemonca Posted July 30, 2006 Author Posted July 30, 2006 a to z dzisiejszego spacerku, dosłownie z przed pół godzinki, no może ciutke dłużej :cool3: ostre hamowanie przed wodą nie ma to jak suchy brzeg Hakerek pilnuje armaty leemonca i Hakerek Quote
Alynkaaa Posted July 30, 2006 Posted July 30, 2006 noooooo wkoncu znajomy pysio:):) zdiecia jak zwykle super:)a na "hamowaniu przed woda" jaki hakerek ma wielki ogon i dupke a jaka mala glowke:):evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: smiesznie zdiotko wyszedlo se:):):) Quote
Medorowa Posted July 30, 2006 Posted July 30, 2006 Świetne, biedak taki zmeczony:razz: :razz: :loveu: Mi dogo też przez 2 dni nie działało:mad: Quote
Aga K Posted July 30, 2006 Posted July 30, 2006 aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaallle on urusł !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :):):) świetne forki (nie mam co cytować bo wszystkie są ekstra!!!) Oczywiście przepraszam za to,że mnie tak długo nie było :buzi: dla was :buzi: Quote
tygra Posted August 1, 2006 Posted August 1, 2006 majoka napisał(a): Jak prosto w oczy sobie patrzą:) fajna fotka Quote
bonita Posted August 1, 2006 Posted August 1, 2006 leemonca napisał(a): Patrykiem - najlepszym kumplem Hakerka :lol: Ale mają uśmiechnięte buzie, Super:evil_lol: Quote
leemonca Posted August 2, 2006 Author Posted August 2, 2006 dzisiaj przedstawiam "Hakera Śmieciarza" tylko jedna fotka, bo coś Hakerek ostatnio jakiś taki mało ruchawy!!! ciągle śpi, a jak nie śpi to ziewa i zaraz znowu śpi. No i jak tu cykać fotki? Quote
e.v.a Posted August 2, 2006 Posted August 2, 2006 moja tez spi ciagle:evil_lol: chcemy fotek spiacego Hakerka!! :mad: :multi: Quote
Alicja Posted August 2, 2006 Posted August 2, 2006 leemonca napisał(a):dzisiaj przedstawiam "Hakera Śmieciarza" tylko jedna fotka, bo coś Hakerek ostatnio jakiś taki mało ruchawy!!! ciągle śpi, a jak nie śpi to ziewa i zaraz znowu śpi. No i jak tu cykać fotki? :razz:same smakołyki tam mamy a mi nie dają :mad: hi hi Ozzy też nadal senny;) Quote
leemonca Posted August 2, 2006 Author Posted August 2, 2006 taaak, a jak on lubi te śmierdzące smakołyki ! Quote
Medorowa Posted August 2, 2006 Posted August 2, 2006 Hie hie:lol: :lol: Hakerek poszukiwacz:multi: A co tam znalażł ciekawego:cool3: Quote
leemonca Posted August 2, 2006 Author Posted August 2, 2006 dla niego wszystko jest do jedzenia :pissed: już nie mogę sobie z nim dać rady :mad: , cholerny odkurzacz!:mad: Quote
Alynkaaa Posted August 2, 2006 Posted August 2, 2006 mysle ze spiace fotki tez mogly by byc ciekawe:D:D:D Quote
Medorowa Posted August 2, 2006 Posted August 2, 2006 leemonca napisał(a):dla niego wszystko jest do jedzenia :pissed: już nie mogę sobie z nim dać rady :mad: , cholerny odkurzacz!:mad: :evil_lol: :evil_lol: Quote
tygra Posted August 2, 2006 Posted August 2, 2006 leemonca napisał(a):dzisiaj przedstawiam "Hakera Śmieciarza" tylko jedna fotka, bo coś Hakerek ostatnio jakiś taki mało ruchawy!!! ciągle śpi, a jak nie śpi to ziewa i zaraz znowu śpi. No i jak tu cykać fotki? śpi bo rośnie :) Quote
leemonca Posted August 2, 2006 Author Posted August 2, 2006 o matko!, niech może już tak nie rośnie! i tak wszyscy mówią , że jest "wysoki" ( ja tam nie widzę, ale skoro tak móóóóówiąąąą) Przyjedzie córka z obozu ( całe cztery tyg.) to świeżym spojrzeniem określi czy ma rosnąć czy nie! :lol: Quote
Recommended Posts