leemonca Posted April 17, 2007 Author Posted April 17, 2007 i widok z samej góry , na którą się wspinaliśmy wpadłam tylko na chwileczkę, bo zaraz idziemy do ogródka, a że okazało się że żaba mi strajkuje tylko na mozzilli, to wrzuciłam przez explorera niedzielne fotki Quote
bonita Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 babuniu, to jest takie pomieszanie kolorków :razz: A w jakim programi e moja wnusiu Ty to robisz? Pewno w PS2 którego Twoja stara i bardzo kochana ;) babunia nie posiada. Quote
Kate I Luka Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 i co, wymiękliście??? Cześć Hakerkowie :) Quote
ferraribox Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 Ale szczęściarz.To już wiem skąd takie super mięśnie.To spacerki po górach:lol: Quote
marzenna79 Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 Dzień doberek Hakerek i Kasieńko !!!!!!! :multi::multi: Piekny, nowy bannerek Hakerkowy...:loveu::loveu: Bardzo ładne krajobrazy.:loveu::loveu: :crazyeye:Jaki długi kijaszek Hakerka? Super antenka w górę.:loveu::loveu: Las prześliczny...:loveu::loveu: Hakerek z wywalonym ozorkiem...:eviltong: Wow, jaka piękna okolica.:loveu::loveu: Pozdrawiam Kasiu, jak zwykle masz fotki dopracowane i zapięte na ostatni guzik.:multi::loveu: Quote
Medorowa Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 Nie wiem, którą fotkę zacytować, bo wszystkie zapierają mi dech w piersiach :loveu: Quote
BeaC Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 ..................witajcie lemonkowe Hakerki!!!! ślicznie tam u Was...........i jaki fajny spacerek miał..............hakerek:razz::razz::razz: Quote
gosikf & dogs Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 Piękne zdjęcia. Te widoki to dopiero fajowskie:loveu: Witamy w środe i życzymy miłego dnia! Quote
ferraribox Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 :multi: :multi: :multi: Przyjechało ferrari! A Wy gdzie jesteście?:multi: Quote
zuzolandia Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 Witanko i pozdrawianko;-) juz dawno chciałam powiedziec ze macie odlotowy banerus !!!!!!!!!!!!!!! i avek tyz oczywiscie ;-) heheheeh buziolki!!! Quote
gosikf & dogs Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 Witamy się czwartkowo- DOBEREK DOBEREK!!! Quote
leemonca Posted April 20, 2007 Author Posted April 20, 2007 [quote name='gosikf & dogs']Witamy się czwartkowo- DOBEREK DOBEREK!!! witaj gosik, śliczne kffiatuszki [quote name='DORRAG'] I znowu malutki patyczek malutki pieseczek to i malutki kijeczek :evil_lol: [quote name='marzenna79'] Pozdrawiam Kasiu, jak zwykle masz fotki dopracowane i zapięte na ostatni guzik. fajnie, że się podobają :multi: [quote name='ferraribox'] Przyjechało ferrari! A Wy gdzie jesteście? a już jesteśmy!!!! [quote name='bonita']A w jakim programi e moja wnusiu Ty to robisz? Pewno w PS2 którego Twoja stara i bardzo kochana babunia nie posiada. W PSP X ;) [quote name='Kate I Luka']i co, wymiękliście??? oj, wymiękliśmy, wymiękli :diabloti: witamy przed łikendem:razz: mam nowe fotki, więc je wklejam i znów mam ten sam problem:mad:, firefox pozwala żabie wrzucić tylko jedno zdjęcie:mad:, qrcze!!! co się dzieje!!! może ktoś z was coś na ten temat wie???? muszę się przełączyć na explorera :cool1: Quote
leemonca Posted April 20, 2007 Author Posted April 20, 2007 następne no dobra, wystarczy :razz: Quote
zuzolandia Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 to Haker załatwił tak te drzewa ze AZ krffffia sie oblały ????? ;-) heheeh dzindoberek złociutka ......sliczneeeeeee fotencjeeeeeeee !!!!! Quote
WinterGirl Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 HellO fotka - czas na piknik- tylko gdzie koszyk z jedzonkiem?! chyba, że mowa o strategi misia Jogi [FONT=Comic Sans MS][SIZE=2][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][SIZE=1]Cleo & [SIZE=3][SIZE=1]WielkoLUD Quote
eria Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 :loveu: Ale Haker tu dumny :cool3: :cool3: wszystkie zdjęcia ładne :loveu: Quote
Kate I Luka Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 o jakie słodkie zdjątko :loveu: :loveu: Quote
Recommended Posts