:: FiGa :: Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 I my życzymy smacznego jajka ;) A karteczke wkleiłam w swojej galerii nie chcę mieć bana za spam :evil_lol: Quote
Kate I Luka Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 Zatem Staropolskim - obyczajem, dużo szynki życze z jajem, niech zające i barany pospełniają Wasze plany. Święta to jest czas wyżerki, porzućcie wszystkie swe rozterki. Niech to będzie czas uroczy, życzę wszystkim miłej Wielkanocy :) Quote
zuzolandia Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 WIELKANOCNE BUZIACZKI przesyła całą ZUZOLANDIA !!!!! Quote
marzenna79 Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 Dzień dobry Hakerki i Kasieńki !!!!!!!:multi::loveu: [SIZE=6]WESOŁYCH ŚWIĄT !!!!!!! Quote
constancja Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 Kasiu, wpadam tylko z życzeniami i wracam do przedświątecznych zajęć (bleeee) Quote
ferraribox Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 Z okazji Świąt Wielkanocnych życzymy zdrówka,wiosennego słoneczka i smacznego jajeczka. Asia,Koka,Nomi,Gaston Quote
mar....ka Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 [SIZE="5"]Bogu cześć i chwałę dajmy, Bo zmartwychwstał nasz Zbawiciel, Tego świata Odkupiciel. Zdrowia, radości i powodzenia To są najszczersze moje życzenia. Quote
DORRAG Posted April 7, 2007 Posted April 7, 2007 Smacznego jajeczka Wielkanocnego, Dużego zająca czekoladowego, Zdrowia niezawodnego, wielu radości I przez całe Święta samej wesołości. Quote
Medorowa Posted April 7, 2007 Posted April 7, 2007 Zdrowia, szczęścia, pomyślności w pierwsze święto dużo gości. W drugie święto dużo wody, to dla zdrowia i urody. Dużo jajek kolorowych i świąt wesołych! Quote
Alicja Posted April 7, 2007 Posted April 7, 2007 ;)czuję ,że będzie mnóstwo nowych spacerkowych foteczek:multi: Quote
bonita Posted April 7, 2007 Posted April 7, 2007 Wesołych Świąt :) Się nie rozpisuję bo Admin grasuje ;) Quote
eria Posted April 7, 2007 Posted April 7, 2007 Hej! też już widziałam że Admin posty usuwa:evil_lol: życzę więc tylko Wesołych Świąt;) Quote
Aga K Posted April 7, 2007 Posted April 7, 2007 Radosnego przeżywania Świąt Wielkanocnych. Niech Zmartwychwstały Chrystus rozjaśni wszelkie mroki, rozleje w sercu pokój i nadzieje Pozdrawiam Quote
leemonca Posted April 7, 2007 Author Posted April 7, 2007 bardzo, ale to bardzo, dziękujemy za życzonka, jestem jedną nogą na dogo, drugą już świętuję :razz: a to karteczka dla Was Quote
Patikujek Posted April 7, 2007 Posted April 7, 2007 Na wielkanocnym stole baba się rozpycha, mówiąc do mazurka: "Ale jestem pycha". A mazurek prycha do czekoladowych kurek: "To jasne jak słońce, że jam lepszy od początku po końce." Jajka bardzo się zgniewały, mazurkowi przyganiały: "Każdy powie, że jajko na zdrowie, mazurek niedobry!" Odezwał się zza firanek okienny papierowy baranek: "Przestańcie sobie przyganiać. Bardzo was proszę. Bo kurki zjem po trosze, a jajka całe na twardo. Przysiegam na palmę z kokardą. Palmy się pogniewały... I oto nasz wierszyk cały. Lepper w rządzie? To nie bajka! Wielkanocna to PISanka!!! Bez wyroku nie masz szansy By z kaczkami wejść w aliansy!!! Rydzyk już się z prawem buja... Wesołego Alleluja!!! Quote
milena182 Posted April 8, 2007 Posted April 8, 2007 niech kroliczek przyniesie Wam cos czego najbardziej pragniecie.to ,,cos'' nie musi byc ani widoczne ani dotykowe,moze nawet nie pachniec ale niexch bedzie czyms bez czego nie warto i nie mozna zyc:buzi: Quote
marzenna79 Posted April 9, 2007 Posted April 9, 2007 [quote name='leemonca']bardzo, ale to bardzo, dziękujemy za życzonka, jestem jedną nogą na dogo, drugą już świętuję :razz: a to karteczka dla Was Jaki cudny skrapek ! :multi::loveu: Dalszych Wesołych Świąt Kasiu!!!!!!!:loveu::loveu: Quote
mar....ka Posted April 9, 2007 Posted April 9, 2007 [quote name='leemonca']bardzo, ale to bardzo, dziękujemy za życzonka, jestem jedną nogą na dogo, drugą już świętuję :razz: a to karteczka dla Was dziękujemy za zyczenia dla Ciebie też wszystkiego naj. Nie wim czy moje wczesnijsze wypociny sie zachowały, bo jakis admin grasował:diabloti: Quote
Agga Posted April 9, 2007 Posted April 9, 2007 Obawiam się, że czasami modearatorzy usuwają te nagminne 0opsty. Jest jeden temat tu na blogach do składania życzeń.Niestety takie zyczenia przez kilka stron są uciązliwe;) Quote
BeaC Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 [quote name='Magda-Amir'] witaj leemoncee :multi: i wycałuj slicznaistego ogoniastego :buzi: :loveu: ...........................ale ....................pan i władca:loveu::loveu::loveu: Quote
Recommended Posts