BBeta Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 leemonca napisał(a): Nawet nie wiedziałam, że można wejść z psem :razz:, tylko że mój czubek zaraz by poobjadałkwiatki i poobsikiwał cały teren :mad: a wogóle to coś ty robiła tak daleko od domu :razz: Nie wiem czy można, nam pozwolili :cool3: A co robiłam, mam rodzine we Wrocławiu :cool3: ;) Quote
bonita Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 Byłam tu wnusia podziwiać Twoje foty :loveu: Quote
Kate I Luka Posted March 29, 2007 Posted March 29, 2007 i ja, i ja byłam :multi: :multi: :multi: Witajcie :p Quote
leemonca Posted March 29, 2007 Author Posted March 29, 2007 [quote name='marzenna79']Napisał leemonca Dzień doberek Hakerki i Kasie !!! U nas piękny słoneczny dzionek od rana.Co robicie w taką pogodę ??????? Pozdrawiamy Was serdecznie. a my ciężko pracujemy w ogródku i powiem szczerze, że potem nic mi się nie chce :shake:, wczoraj po przyjściu otworzyłam sobie piffco i nawet nie zdążyłam umoczyć dzioba, bo zasnęłam jak mops:oops: [quote name='DORRAG']Hello Hakerki cześć!!! [quote name='limoncia']dziendobryyyy Świetne mnie się też podobają te szczurki, mają taki milusiński kolorek:loveu: [quote name='AgusiaTerierka']Zaglądamy, pozdrawiamy... cieszę się!!! i zaglądajcie częściej :multi: [quote name='BBeta']Nie wiem czy można, nam pozwolili A co robiłam, mam rodzine we Wrocławiu ja też :razz: [quote name='bonita']Byłam tu wnusia podziwiać Twoje foty i mam nadzieję, że się podobywują:cool3: [quote name='dealer']a ja tez bylam dzien doberek fajnie :multi: [quote name='Kate I Luka']i ja, i ja byłam Witajcie i jeszcze raz fajnie :multi: :multi: I teraz ja wszystkich witam!!!!padam na nos ze zmęczenia, ale co tam!!! taka piękna wiosna!!! dzisiaj pojechałyśmy z moją dzidzią po grabie do trawy i wróciłyśmy bez grabii, ale za to z butami :cool3: a to mój grzeczny w tym roku (odpukać...:diabloti:) Hakerek w ogródku. Przestał kopać i się grzecznie opala :diabloti: a to wróbelek elemelek... i młody szpaczek i dzięcioł moje krokusiki nie mam więcej Hakerkowych zdjątek:shake:, muszę to jutro ponadrabiać:cool3: Quote
Medorowa Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 [quote name='leemonca']a my ciężko pracujemy w ogródku i powiem szczerze, że potem nic mi się nie chce :shake:, wczoraj po przyjściu otworzyłam sobie piffco i nawet nie zdążyłam umoczyć dzioba, bo zasnęłam jak mops:oops: Córciu Ty się nie przepracowuj:mad: A Hakerek z dnia na dzień coraz piękniejszy i mężniejszy:cool3: :cool3: Świetna fotka:loveu: Quote
Aga K Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 Witaam sieeeeem :multi::multi::multi: ale przystojniaczek na foteczce ;) a ścurki słodkie są ;) pozdrawiam Quote
agbar Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 czesc Hakery:) nadrabiaj te foty bo pogoda do focenia w sam raz.... Quote
marzenna79 Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 [quote name='leemonca']a my ciężko pracujemy w ogródku i powiem szczerze, że potem nic mi się nie chce :shake:, wczoraj po przyjściu otworzyłam sobie piffco i nawet nie zdążyłam umoczyć dzioba, bo zasnęłam jak mops:oops: Oj,Kasiu, nie przepracowuj się.:shake: No to się napiłaś piffca...:evil_lol::evil_lol: [quote name='leemonca'] Hakerek cudnie opala się w ogródku,:loveu::loveu:a krokusik booski.:loveu::loveu: Pozdrawiam serdecznie Kasiu !!!;):loveu: Quote
madziasto4 Posted April 1, 2007 Posted April 1, 2007 Dzień dobry, dzień dobry! :multi: Co słychać u Hakerątka? :razz: Quote
mar....ka Posted April 1, 2007 Posted April 1, 2007 śliczne zdjęcie: A w ogóle to cześc Kasiu:multi: Quote
Imbirka Posted April 2, 2007 Posted April 2, 2007 cześć sister:multi: ja po pracach polowych na działce też ledwo żyję:cool3::evil_lol: Quote
Jagoda1 Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 [quote=leemonca; a to wróbelek elemelek... /quote] Ale czyścioszki! Quote
ferraribox Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 Super fotki,super boksio!Pozdrowienia ode mnie i moich faflunów:lol: Quote
Aga K Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 dokładnie ferraribox super focie super boxa pozdrawiam Quote
marzenna79 Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 dzięcioł Dobry wieczór Kasiu i Hakerku !!!:multi::loveu: Nadal pracujecie w ogródku ???????:cool3: Quote
Imbirka Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 Sister, a gdzie ty się podziewasz?????????????:razz: Quote
Recommended Posts