e.v.a Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 leemonca napisał(a): a Hakciowi się cóś pomerdało i pobiegł za patyczkiem :megagrin: hahaha pewnie za tym patykiem co zostal w dłoni??:evil_lol: Quote
leemonca Posted March 9, 2007 Author Posted March 9, 2007 [quote name='małyskrzat']Witaj Kasiu na tym zdjęciu wyglądają jak lwy w okresie godowym Mizianka dla Hakerka. Śliczne scrapki robisz-skusiłabyś się w wolnej chwili na zrobienie takiego cudeńka mojej Majutce?? lub obydwum-ja niestety nie umiem a jak się naumiem to i tak nie beda takie śliczne zrobię, ale Ty się ucz :mad:, scrapki się łatwo robi bo jest w necie dużo dodatków:eviltong: [quote name='Aga K']Hejka superaśne fotaski - prosim o więcej Pozdrawiamy zaraz będą [quote name='zuzolandia'] ..swietne ujecieeeeeeeee Witanko złociutka u nas paskudna pogodaaaaaaaaa bleeeeeeee;-(( u nas ładnie, ciepełko i słoneczko a mnie makówka boli :placz: [quote name='marzenna79']Hejka dziewczyny i Hakerku miły. No cudny scrapek. !!! A kto Tobie kazał wypić całą butlę winka ? bom jest chitra :diabloti: [quote name='madzia i medor']Ale mój wnusio z koleżanką wysoko skaczą cześć Babciuniu :multi: a teraz fotki: Haker i Zoltar i solo :lol: Quote
leemonca Posted March 9, 2007 Author Posted March 9, 2007 evaxon napisał(a):hahaha pewnie za tym patykiem co zostal w dłoni??:evil_lol: dokładnie :diabloti: :diabloti: :diabloti:!!!! Quote
małyskrzat Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 [quote name='leemonca']zrobię, ale Ty się ucz :mad:, scrapki się łatwo robi bo jest w necie dużo dodatków:eviltong: zaraz będą u nas ładnie, ciepełko i słoneczko a mnie makówka boli :placz: bom jest chitra :diabloti: cześć Babciuniu :multi: a teraz fotki: Haker i Zoltar :lol: i mamy tu walki psów i coś tam jeszcze:evil_lol: Nauczę się -po niedzieli bo kompa mam w domu "na raty" a teraz to cięzko pracuję:evil_lol: Quote
e.v.a Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 [quote name='leemonca'] a ten znowu :lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
marzenna79 Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 Witaj Kasieńko leemoncowa.:multi::multi: Witaj śliczny Hakerusiu ! :loveu::loveu: A cóż to za zabawy tu mamy ? Jakie objęcia ? Jakie czułości i umizgi. Hakerkowy zawrót głowy.:loveu::loveu: Pozdrawiam Cię serdecznie.:buzi: Quote
Klaudia :-) Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 jakie fajne walki boksiowo-dobkowe:-)pozdrowienia dla Hakera Quote
eria Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 ciekawe rzeczy się tu dzieją dzisiaj :evil_lol: :evil_lol: Quote
marzenna79 Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 Dzień dobry Hakerkowe z rana ! :multi::loveu: Witamy się pięknie i Hakerka miziamy.:loveu: Mizianko z rana jak śmietana. :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Kate I Luka Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 uwieeeeeeeeeeeeelbiam zabawy psów na 2 łapkach :loveu: Quote
małyskrzat Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 Kaśka dzięki:lol: :Rose: :Rose: :Rose: :Rose: :Rose: :Rose: :Rose: :Rose: :Rose: :Rose: :Rose: :Rose: Quote
mar....ka Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 No to ładnie.... Czy Pan Giertych to widział:mad: :mad: :mad: Quote
Alicja Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 :oops::oops::oops:bosz jakie niepoprawne politycznie foty tu widzę:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
mar....ka Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 Właśnie myślę, że bardziej te foty dla galerii Ozzulka pasują, przeciez tam sama "nabiałowa"rozpusta heheh Quote
beria Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 leemonca napisał(a): Najpierw buzi, a potem ... :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
:: FiGa :: Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 leemonca napisał(a): nakręciłam dwa filmiki i nie mogę ich wrzucić na serwer, bo są za ciężkie (dużo za ciężkie! a krótkie!):placz:, czy ktoś mi może podpowiedzieć jak można je odchudzić :cool1:???Nigdzie po drodze nie spotkałam odpowiedzi na o pytanie więc ja coś zaproponuję. Masz może na komputerze program Windows Movie Maker? Można w nim edytować filmy i np zapisać w mniejszym rozmiarze :razz: Filmika z Hakerkiem b chętnie obejrzę :loveu: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Na bieżąco z Wasza galerią nie jestem bo gadacie że hej :diabloti: ale zdjęcia staram isę oglądać i zauważyłam że to nie pierwszy pies któremu Hakerek się spodobał, jest dla psiakow bardzo atrakcyjny no no :cool3: Quote
leemonca Posted March 11, 2007 Author Posted March 11, 2007 :: FiGa :: napisał(a):Nigdzie po drodze nie spotkałam odpowiedzi na o pytanie więc ja coś zaproponuję. Masz może na komputerze program Windows Movie Maker? Można w nim edytować filmy i np zapisać w mniejszym rozmiarze :razz: Filmika z Hakerkiem b chętnie obejrzę :loveu: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Na bieżąco z Wasza galerią nie jestem bo gadacie że hej :diabloti: ale zdjęcia staram isę oglądać i zauważyłam że to nie pierwszy pies któremu Hakerek się spodobał, jest dla psiakow bardzo atrakcyjny no no :cool3: dzięki figa :multi: nawet nie wiedziałam, że mam takie coś na kompie :oops:. Zaraz spróbuję wrzucić na serwer, tylko filmik strasznie stracił na jakości :shake: :shake: :shake: Qrcze, wrzuciłam, ale jest tak zamazane, że nic nie widać :???: dlaczego :???:?!?!?! oryginał jest taki czysty!!!! http://www.wrzuta.pl/film/e78sPfk2E3/ Quote
bonita Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 Pierwszy raz widziałam mojego wnusia się ruszającego:evil_lol: :loveu: Bo jak dotąd, to tylko na fotkach Szaluny jest:loveu: Leemonca spać nie mogłaś:cool3: na Twoim poscie jest 6 rano:crazyeye: w niedziele:crazyeye: Quote
:: FiGa :: Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 lemonko nie jest tak źle :multi: Hakerek to straszny samolub, nie chciał pobawić się z cioteczką patyczkiem :evil_lol: Quote
marzenna79 Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 Witajcie leemoncowe Hakerusie !!!!!!! :multi::loveu: U nas dzisiaj leje:placz:i straszna wichura na dworze:shake: Biedny Sukuś :painting: żal go wypuszczać:-( Pozdrawiamy Was Kasiu.:loveu::loveu::loveu: Quote
Recommended Posts