Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

na razie toleruje wszystkie psy, oprócz tych które na niego warczały jak był mniejszy (teraz ma 13 m-cy). Odgryza im się teraz!!!
A co do ogonków i uszu, to ostatnio spotkałam mężczyznę z sunią bokserką, która właśnie została mamą i pan oświadczył, że koszmarnie Haker wygląda z ogonem ( do uszek się przyzwyczaił) i wszystkie szczeniaczki wywozi do Czech bo tam wolno obcinać i uszy i ogonki !!! Może i koszmarnie, ale takie opinie mógłby zatrzymać dla siebie. Było mi przykro, bo i tak już Haker jest okaleczony przez los bo nie urodził się w szlachetnej rodzinie, co widać po jego nosku.
Teraz ja się rozpisałam:razz:

• Replies 4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']ale świetne :evil_lol:

Ty na odstrzał sanitarny .....to co ja mam powiedzieć:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

to samo co ja :diabloti: :diabloti: :diabloti:, bo chyba mniej więcej ten sam rocznik jestśmy :razz::razz::razz:

Posted

[quote name='leemonca']witamy was wszystkich z Hakerkiem, słoneczka ci u nas w dostatek, ale humorki nie dopisują. Boli mnie kręgosłup i biodro (pozostałości powypadkowe) i nie mogę za dł€go siedzieć przed kompikiem. Stara doopa ze mnie, na odstrzał sanitarny :cool1:
wklejam fotecki amorkowe

koniec amorów
Wow, Leemonco ! :multi:
Foty pierwsza klasa - HAKEREK "amorkowy":loveu::loveu::loveu:
....A z tą starą * * * * ...to nie przesadzaj ! :cool3: ;)

Gdy bolą Cię plecy,
to połknij tablety.
A na takie niedomogi
Dobre są "ćwiczenia Yogi." ;)

Posted

.biegiem biegiem do panciiiii ;-) heheheeh
Witamy słonecznie Hakerkowa rodzinkeeeeeeeeee ;-)
Komentarzem tego oszołoma nic sie nie przejmuj ;-) Hakus jest sliczny -kosmiczny eheheh .....buzioleeee

Posted

W czechach chyba już nie można obcinać, w każdym bądź razie w zawodach nie mogą brać udziału psy z kopiowanymi uszami.

A czy Hakerek ma szlachecki nos.. najwyżej drugi boksio będzie mieć :eviltong:.

Posted

leemonca napisał(a):

A co do ogonków i uszu, to ostatnio spotkałam mężczyznę z sunią bokserką, która właśnie została mamą i pan oświadczył, że koszmarnie Haker wygląda z ogonem ( do uszek się przyzwyczaił) i wszystkie szczeniaczki wywozi do Czech bo tam wolno obcinać i uszy i ogonki !!!

jakiś palant... Ja bym chciała by Gastek miał ogonek. Podobają mi się ogonki :loveu:

Posted

Mi też się strasznie ogonki podobają:loveu: :loveu: :loveu:
Choć nie powiem, że kopiowane również:razz: Alr te długoogoniaste i kłapouszaste chyba nawet bardziej:razz: :razz:

Posted

poprostu - BOKSERKI SĄ ŚLIIIIIIIIIICZZNIAAAAAASTEEEEEE :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: ...................... i tyle :cool3:

Posted

mój TZ tez uważa, że długoogoniaste i kłapouchy:D
a ja, że kopiowane no i TZ miał dylemat decydując sie na psa dla mnie. w końcu mam połówkę :eviltong: kopiowany ogonek i klapniete uszka :D

Posted

[quote name='leemonca']na razie toleruje wszystkie psy, oprócz tych które na niego warczały jak był mniejszy (teraz ma 13 m-cy). Odgryza im się teraz!!!
A co do ogonków i uszu, to ostatnio spotkałam mężczyznę z sunią bokserką, która właśnie została mamą i pan oświadczył, że koszmarnie Haker wygląda z ogonem ( do uszek się przyzwyczaił) i wszystkie szczeniaczki wywozi do Czech bo tam wolno obcinać i uszy i ogonki !!! Może i koszmarnie, ale takie opinie mógłby zatrzymać dla siebie. Było mi przykro, bo i tak już Haker jest okaleczony przez los bo nie urodził się w szlachetnej rodzinie, co widać po jego nosku.
Teraz ja się rozpisałam:razz:

Facet się lekko zdziwi:cool3: przecież w Czechach jest większy zakaz ciachania niż u nas. Palant:diabloti: .

Witaj wnusieńko :)

Posted

Wyjątek napisał(a):
mój TZ tez uważa, że długoogoniaste i kłapouchy:D
a ja, że kopiowane no i TZ miał dylemat decydując sie na psa dla mnie. w końcu mam połówkę :eviltong: kopiowany ogonek i klapniete uszka :D

i ja takiego mieć będę :lol::lol::lol::lol:

Posted

[quote name='marzenna79']
Dzień dobry Kasieńko,
Nasza Ty serdeńko !!!!!!!
Czy Hakerek nasz kochany,
Został dzisiaj wymiziany ??????? :loveu::loveu::loveu:

hhehehehehhe ;)

Posted

[quote name='marzenna79']
Dzień dobry Kasieńko,:multi:
Nasza Ty serdeńko !!!!!!!
Czy Hakerek nasz kochany,
Został dzisiaj wymiziany ??????? :loveu::loveu::loveu:

wymiziany, wymiziany, to ty tak sama rymujesz????? :multi: :multi: :multi:

pozdrowionka dla wszystkich, nie mam teraz czasu, może wpadnę wieczorkiem na dogo
a to, żeby nie było pusto w galerii :evil_lol:

będę zmniejszać zdjęcia, może uda mi się je dzisiaj wkleić :razz:

Posted

[quote name='leemonca']wymiziany, wymiziany, to ty tak sama rymujesz????? :multi: :multi: :multi:

pozdrowionka dla wszystkich, nie mam teraz czasu, może wpadnę wieczorkiem na dogo
a to, żeby nie było pusto w galerii :evil_lol:

będę zmniejszać zdjęcia, może uda mi się je dzisiaj wkleić :razz:

Ale zaje...fajne:loveu: :loveu: