Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

qrcze, tylko dwa dni mnie nie było, a czuję się jakbym pół roku tu nie zaglądała, musiałam dać sobie trochę wolnego od kompa. Było ciężko ale przetrzymałam :razz:. Za bardzo moje życie staje się związane z komputerem, jestem chora jak nie mogę choć na pięć minut usiąść przed monitorem.
Uciekłam z domu, żeby nie widzieć tego sprzętu i włócząc się porobiłam mnóstwo zdjęć!!!
Witajcie dziewczynki!!! bardzo, ale to bardzo się cieszę, że wam nas brakowało:razz:
(a na PSP Email&Grafika też wpadłam na chwilkę:razz:)

dzisiaj będzie sesja z butem

najpierw moje ulubione zdjęcie koleżanki Herki

no i Hakersiasty (buty były dwa:diabloti:)

a potem było spotkanko z Bajeczką

ale reszta jutro :eviltong:

• Replies 4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Bajka go omotała i opętała, dostał amoku, pomroczności jasnej i jeszcze czegoś tam..., nie mogłam sobie z nim dać rady w drodze powrotnej. Prowadziłyśmy go z koleżanką zapiętego na dwie smycze. Bajkę zna od dawna
(ona ma 7 m-cy) i zawsze się tak zachowuje, tylko że teraz jest już wielki i silny :diabloti:

Posted

[quote name='samograj']Czy on robi za jokeja???

hmm..., tak jakby..., zamiary miał nieczyste :oops: :diabloti:

Marzennko, Hera to jest pręguska z butem na pierwszym zdjęciu, a to jest Bajka :diabloti: :diabloti: :diabloti:
Hera jest prawie jak matka dla Hakera(i tak ją traktuje :lol:), rośnie przy niej i wszystkiego od niej się uczy

Posted

[quote name='leemonca']
Marzennko, Hera to jest pręguska z butem na pierwszym zdjęciu, a to jest Bajka :diabloti: :diabloti: :diabloti:
Hera jest prawie jak matka dla Hakera(i tak ją traktuje :lol:), rośnie przy niej i wszystkiego od niej się uczy

A ja myślałam, że Hakerek ujeżdża Herę...:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
Świetna sesja z buciorami...:evil_lol:

Posted

witamy was wszystkich z Hakerkiem, słoneczka ci u nas w dostatek, ale humorki nie dopisują. Boli mnie kręgosłup i biodro (pozostałości powypadkowe) i nie mogę za dł€go siedzieć przed kompikiem. Stara doopa ze mnie, na odstrzał sanitarny :cool1:
wklejam fotecki amorkowe

koniec amorów

Posted

cześć leemonca ! i ja do Was zawitałam, wybierałam się tu od jakiegoś czasu , Ty zaglądasz do mnie to ja też "przeleciałam" galeryjkę i pewno jeszcze tu wrócę bo widzę ze Hakerek ma ogonek :loveu: :loveu: :loveu: jakby nie miał to pewnie bym sobie poszła :evil_lol:
wczoraj weszłam na stronę dożka niemieckiego pewnej dogomaniaczki i napisałam jej taki komentarz w księdze gości że bidula się nie pozbiera,na temat kopiowanych uszek u dożka który ma teraz roczek,a ponoć mamy zakaz:angryy:
alem sie rozgadała :evil_lol:
zabawowe fotki śliczne!
a z ciekawości - czy Haker toleruje inne psy-samce ??