Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Wyjątek']Ale jakie piękne!!!!!

CZeść leemoncee!! Mizianko dla Hakerka! Daj mu duuużo pączków ode mnie :D

taaaa..., sama je zjem!!!!:diabloti: uwielbiam pączki :evil_lol:

cześć wszystkim!!! i dziękujemy za Walentynki :multi:

trochę tak przyrodniczo :cool3:

i jeszcze wróbelek, ale skórczybyk nie chciał na mnie patrzeć

no i oczywiście Hakerkowe hasanie w ogródku

dzisiaj u nas strasznie leje, po śniegu nie ma śladu
a jeszcze nie dawno było tak ładnie

miałam właśnie wyjść z Hakerem ale widzę, że zamienił łóżko mojego dziecka, na moje i dalej śpi :cool3:

Posted

leemonca napisał(a):
i jeszcze wróbelek, ale skórczybyk nie chciał na mnie patrzeć

Nie spodobałaś mu się :eviltong: :evil_lol:

Za 300 stronke :drinka: :drinka: :drinking: :drinking:

Posted

a ja nawet nie zauważyłam tej 300 stronki, właśnie wróciłam od lekarza po usuwaniu tej narośli z policzka. Znieczulenie zaczyna przechodzić i zaczynam odczuwać powoli ból. Jestem zmęczona nerwami(straszna panikara ze mnie), i zmęczona bezsennością ,od trzech dni nie śpię od 2-3 nad ranem, a potem padam na pychol

Posted

[quote name='leemonca']a ja nawet nie zauważyłam tej 300 stronki, właśnie wróciłam od lekarza po usuwaniu tej narośli z policzka. Znieczulenie zaczyna przechodzić i zaczynam odczuwać powoli ból. Jestem zmęczona nerwami(straszna panikara ze mnie), i zmęczona bezsennością ,od trzech dni nie śpię od 2-3 nad ranem, a potem padam na pychol;)będzie dobrze ....posyłamy słodkie od pączków całuski:loveu:

Posted

Cześć:p

Ja przegapiłam 300 stronkę ale napije sie za 301:p
:drinka: :drinka: :drinka: :popcorn: :popcorn:

Leemonca nie tylko Ty jesteś panikara, ja jak miałam wycinaną narośl na szyji to dopiero panikowałam:roll: a teraz muszę iść do dentysty i odkładam tą wizytę już ponad miesiąć.
No to teraz trzymam kciuki żeby Cię buzia nie bolała i wszystko sie szybko zagoiło.

Posted

leemonca napisał(a):
a ja nawet nie zauważyłam tej 300 stronki, właśnie wróciłam od lekarza po usuwaniu tej narośli z policzka. Znieczulenie zaczyna przechodzić i zaczynam odczuwać powoli ból. Jestem zmęczona nerwami(straszna panikara ze mnie), i zmęczona bezsennością ,od trzech dni nie śpię od 2-3 nad ranem, a potem padam na pychol

Oj Kasiu... wiem co przechodziłaś... ja na 28 marca mam wyznaczony kolejny zabieg - pieprzyka usunąć muszę, bo mi się powiększa. I juz powoli zaczynam panikować. A po poprzenim zabiegu - brzusio już się prawie zagoił. Ostatnie strupki zostały.
Będzie dobrze.
Buziaki.

Posted

[quote name='leemonca']ta

Piękne foteczki:loveu: :loveu: Ale mam zdolną córuchę:crazyeye: Jaka śliczna pogoda, a u nas też tylko dszcz i deszcz i nawet na spcer nie ma jak pójść:shake: