Wyjątek Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 [quote name='bonita'] Spóżnione :) Ale jakie piękne!!!!! CZeść leemoncee!! Mizianko dla Hakerka! Daj mu duuużo pączków ode mnie :D Quote
leemonca Posted February 15, 2007 Author Posted February 15, 2007 [quote name='Wyjątek']Ale jakie piękne!!!!! CZeść leemoncee!! Mizianko dla Hakerka! Daj mu duuużo pączków ode mnie :D taaaa..., sama je zjem!!!!:diabloti: uwielbiam pączki :evil_lol: cześć wszystkim!!! i dziękujemy za Walentynki :multi: trochę tak przyrodniczo :cool3: i jeszcze wróbelek, ale skórczybyk nie chciał na mnie patrzeć no i oczywiście Hakerkowe hasanie w ogródku dzisiaj u nas strasznie leje, po śniegu nie ma śladu a jeszcze nie dawno było tak ładnie miałam właśnie wyjść z Hakerem ale widzę, że zamienił łóżko mojego dziecka, na moje i dalej śpi :cool3: Quote
Imbirka Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 cześć sister, a co tu tak bez echa?:cool3: :multi::multi::multi::multi::multi:300 stronka:multi::multi::multi::multi::multi: Quote
Cimi Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 leemonca napisał(a):i jeszcze wróbelek, ale skórczybyk nie chciał na mnie patrzeć Nie spodobałaś mu się :eviltong: :evil_lol: Za 300 stronke :drinka: :drinka: :drinking: :drinking: Quote
bonita Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 Fotki z rana, jak śmietana:loveu: :loveu: :loveu: I za 300:beerchug: :drinka: :drink1: :cunao: :drinking: :knajpa: :laola: :popcorn: :chlup: Quote
Kate I Luka Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 I za [SIZE="7"]300 stronkę :drinka: :drinka: :popcorn: :popcorn: :beerchug: :beerchug: :knajpa: :knajpa: :laola: :laola: Quote
Wyjątek Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 Kolejny latajacy boksio :diabloti: I za 300 stronkę!!!!! :smilecol::knajpa::drink1::drinka::beerchug::popcorn::drinking: Quote
leemonca Posted February 15, 2007 Author Posted February 15, 2007 a ja nawet nie zauważyłam tej 300 stronki, właśnie wróciłam od lekarza po usuwaniu tej narośli z policzka. Znieczulenie zaczyna przechodzić i zaczynam odczuwać powoli ból. Jestem zmęczona nerwami(straszna panikara ze mnie), i zmęczona bezsennością ,od trzech dni nie śpię od 2-3 nad ranem, a potem padam na pychol Quote
Alicja Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 [quote name='leemonca']a ja nawet nie zauważyłam tej 300 stronki, właśnie wróciłam od lekarza po usuwaniu tej narośli z policzka. Znieczulenie zaczyna przechodzić i zaczynam odczuwać powoli ból. Jestem zmęczona nerwami(straszna panikara ze mnie), i zmęczona bezsennością ,od trzech dni nie śpię od 2-3 nad ranem, a potem padam na pychol;)będzie dobrze ....posyłamy słodkie od pączków całuski:loveu: Quote
leemonca Posted February 15, 2007 Author Posted February 15, 2007 dobrze, że całuski a nie pączusie, bo pączusiów mam na razie dość :evil_lol: Quote
DORRAG Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 Cześć:p Ja przegapiłam 300 stronkę ale napije sie za 301:p :drinka: :drinka: :drinka: :popcorn: :popcorn: Leemonca nie tylko Ty jesteś panikara, ja jak miałam wycinaną narośl na szyji to dopiero panikowałam:roll: a teraz muszę iść do dentysty i odkładam tą wizytę już ponad miesiąć. No to teraz trzymam kciuki żeby Cię buzia nie bolała i wszystko sie szybko zagoiło. Quote
Imbirka Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 sister i jak się czujesz, kurcze takie cięcie na policzku to nieprzyjemna sprawa:shake: Quote
zuzolandia Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 Pączusiowe buziole przesyłamyyyy ;-) I szybkiego i bezbolesnego zagojenia sie buziolka ...... Quote
Kate I Luka Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 leemonca napisał(a):a ja nawet nie zauważyłam tej 300 stronki, właśnie wróciłam od lekarza po usuwaniu tej narośli z policzka. Znieczulenie zaczyna przechodzić i zaczynam odczuwać powoli ból. Jestem zmęczona nerwami(straszna panikara ze mnie), i zmęczona bezsennością ,od trzech dni nie śpię od 2-3 nad ranem, a potem padam na pychol Oj Kasiu... wiem co przechodziłaś... ja na 28 marca mam wyznaczony kolejny zabieg - pieprzyka usunąć muszę, bo mi się powiększa. I juz powoli zaczynam panikować. A po poprzenim zabiegu - brzusio już się prawie zagoił. Ostatnie strupki zostały. Będzie dobrze. Buziaki. Quote
Medorowa Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 [quote name='leemonca']ta Piękne foteczki:loveu: :loveu: Ale mam zdolną córuchę:crazyeye: Jaka śliczna pogoda, a u nas też tylko dszcz i deszcz i nawet na spcer nie ma jak pójść:shake: Quote
Jagoda1 Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 Będzie dobrze:lol: , mizianka dla Boksiaka... Quote
:: FiGa :: Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 Jakie piękne fotki :loveu: Skąd macie śnieg :mad: Quote
Cimi Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 [quote name=':: FiGa ::']Skąd macie śnieg :mad: Zapewne z nieba :eviltong: Quote
tygra Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 Cześc u nas dziś pada śnieg, a wczoraj byłą chlapa Quote
Recommended Posts