mar....ka Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 [SIZE="6"] Wszystkiego, naj, naj, naj......100 latek..... Quote
madziasto4 Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 Wszystkiego najlepszego Hakerku!!! :multi: Quote
Alynkaaa Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 wszysciutkiego najlepsiejszego HakerQ.....!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
Medorowa Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 Oooo urodzinowa ‘dżampreza’:razz: :razz: :razz: :razz: [SIZE="7"]Wszystkiego najlePSIEjszego :BIG: :BIG: :BIG: :BIG: :BIG: :BIG: :new-bday: :new-bday: :new-bday: :new-bday: :laola: :laola: :laola: :laola: Quote
leemonca Posted February 3, 2007 Author Posted February 3, 2007 dziewczyny!!! naprawdę, nie spodziewałam się takiego "najazdu" życzeń!!! bardzo, bardzo Wam dziękujemy!!! (chyba nas lubicie :cool3:???) Quote
Imbirka Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 wogóle jak możesz wątpić w nas :mad::cool3::evil_lol: Quote
Kitka20 Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 co jak co to My Hakerka uwielbiamy ja i Teki:evil_lol: Quote
Czoko Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 Wszystkiego Naj! Naj! Hakerku życzy Choculka Quote
zuzolandia Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 STO LATEK KOCHANY HAKERKU ZYCZY CAłA ZUZOLANDIA !!!!!!!! ............KOCHAMY CIE ...........!!!!! Quote
Tośka_m Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 Ojej... Przez te moje zaległości przegapiłam Hakerowe urodzinki :oops: Spóźnione więc, ale szczere i gorące życzenia urodzinowe, głaski i buziaczki!!!! :new-bday: :laola: Quote
Alynkaaa Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 [quote name='leemonca']dziewczyny!!! naprawdę, nie spodziewałam się takiego "najazdu" życzeń!!! bardzo, bardzo Wam dziękujemy!!! (chyba nas lubicie :cool3:???) tam odrazu lubimy.....to za wielkie slowo poprostu my jestesmy mile i ze wzgledow grzecznosciowych tak...... oczywiscie zartuje jasne ze lubuimy!!!nawet baaaardzooo!!!:):loveu: Quote
mar....ka Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 [quote name='Alynkaaa'] tam odrazu lubimy.....to za wielkie slowo poprostu my jestesmy mile i ze wzgledow grzecznosciowych tak...... oczywiscie zartuje jasne ze lubuimy!!!nawet baaaardzooo!!!:):loveu: Heheh, a ze jesteśmy miłe, to swoją drogą:diabloti: Quote
Alynkaaa Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 [quote name='majoka']Heheh, a ze jesteśmy miłe, to swoją drogą:diabloti: hehehe no ba.... Quote
Kate I Luka Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 Dla Kochanego Hakerka spóźnione, ale baaaaaaardzo szczere życzonka urodzonowe: [SIZE="7"] STO LAT, STO LAT :new-bday: :BIG: :tort: :bday: :tort: :BIG: :new-bday: :cunao: :laola: :cunao: Quote
leemonca Posted February 4, 2007 Author Posted February 4, 2007 cześć miłe dziewczynki :lol:, jeszcze raz dziękujemy za życzonka!!! focę fotki nowym aparacikiem i jakoś tak to mi idzie jak po grudzie. wczorajszy jubilat a to fotki z wieczornego spacerku, testowałam nocne cykanie bez statywu, trzymając na smyczy wiercącego się Hakera :razz: jak na takie warunki to chyba wyszły nieźle :razz: Quote
DORRAG Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 Ta foteczka Hakerka jest śliczna:loveu: :loveu: Quote
Imbirka Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 cześć sister:multi::multi::multi: ucz się, ucz, a jak się nauczysz to już na 100% wpędzisz mnie w kompleksy z tymi fotkami:cool3::evil_lol:;) Quote
leemonca Posted February 4, 2007 Author Posted February 4, 2007 [quote name='Imbir1']cześć sister:multi::multi::multi: ucz się, ucz, a jak się nauczysz to już na 100% wpędzisz mnie w kompleksy z tymi fotkami:cool3::evil_lol:;) eee..., nie przesadzaj :evil_lol: przecież twoje fotki wcale nie są gorsze od moich :mad: , a moje wcale nie są super :shake: madziasto4Cytat: madziasto4Cytat: No to nieźle zabalował ;-) No to nieźle zabalował ;-) łoj, zabalował, zabalował!!!:diabloti: Quote
Medorowa Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 Doberek córciu:cool3: :cool3: :loveu: O Hakerek kaca męczy:cool3: Quote
teqquila Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 Witanko Hakerki my tez spoznione [SIZE="4"]wszystkiego najlepszego Hakerku Quote
bonita Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 Cześć Wnusiuniu :) Przekaż całuski Hakerkowi. Quote
Wyjątek Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 Dzieńdoberek! Witam mojego ulubieńca Hakerka!! :D Toż to juz właściwie mężczyzna:loveu::multi: Quote
Recommended Posts