Medorowa Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 [quote name='leemonca']! Oooo sarenka:cool3: :cool3: Nowy aparacik będzie:razz: U nas też już śnigu ni ma:lol: Quote
Kitka20 Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 Idąc do siostry mam podobny widok tyle że większa górka i po lewej urwisko Quote
Alicja Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 :multi::multi::multi::multi:heyka Hakerkowe Quote
Imbirka Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 sister, miałaś nas nie zaniedbywać:cool3::mad: idę do galerii graficiarzy, zaraz sprawdzę czy coś nowego nie wymodziłaś:cool3::evil_lol: Quote
beria Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 Hej, hej Leemoncee i śnieżny Hakerku, jest już nowe sprzęcicho do robienia fotków :cool3: Quote
Alynkaaa Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 DOBRYNOC DO JUTRA MAM NADZIEJE ZEM SIE POJAWISZ I NOWE FOCIE NAM POKAZESZ..... Quote
Kitka20 Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 Witaski Wiecie co Haker ma pięknego czego Teki nie ma??? ten superaśny ogonek Quote
leemonca Posted February 3, 2007 Author Posted February 3, 2007 [quote name='Imbir1']sister, miałaś nas nie zaniedbywać:cool3::mad: idę do galerii graficiarzy, zaraz sprawdzę czy coś nowego nie wymodziłaś:cool3::evil_lol: nic nie wymodziłam, bo mnie nie było :evil_lol: , cześć sister, co ja słyszę, nowy sprzęcik:multi: a to jest cyfrówka czy połączony z lustrzanką bo sama nazwa to mi nic nie mówi?:cool3: aparacik to ten http://www.fotopolis.pl/index.php?n=3954 tak się cieszę :multi: dzieńdoberek !!!!!!!!! my dziś mamy pierwsze urodzinki a to pierwsze zdjątka nowym aparacikiem, zrobione dzisiaj rano tą ostatnią fotkę i rameczkę z tłem w serduszka zrobiła moja Zuzanka:lol: aparacik jest super (przy takiej pogodzie jak dzisiaj - ciemno i deszczowo) raczej nie miałabym szans na przyzwoite fotki, ale przerósł mnie swoją inteligencją:diabloti: , muszę się wszystkiego uczyć od nowa:mad: Quote
Kitka20 Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 Wszystkiego naj naj naj najlepszego z okazji pierwszych urodzinek:bday: :bday: :tort: :new-bday: :new-bday: :BIG: Quote
e.v.a Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 :new-bday: :tort: :new-bday: :BIG: 100 Latków Hakerku :BIG: :laola: :laola: :drinka: :drinka: :drinka: :drinka: :drinka: Quote
bonita Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 Wszystkiego Najlepsiejszego dla Hakerka z okazji 1 urodzinek:BIG: :tort: :new-bday: :bday: :cunao: I pijemy! Quote
BBeta Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 Wszystkiego NAJ dla Hakerka !! :BIG: :BIG: :BIG: :BIG: :drink1: Pe.eS. Śliczne rameczki :loveu: :cunao: :cunao: :cunao: :drink1: Quote
Behemot Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 Sto lat, przystojniaku! :BIG::tort::bday::new-bday::cunao: Quote
Guest Kamcia_14 Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 STO LAT STO LAT NIECH ŻYJE ŻYJE HAKER NAM !! :knajpa: :knajpa: :popcorn: :popcorn: :drinka: :beerchug: :beerchug: Quote
limoncia Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 Sto lat Sto lat :smilecol: :bluepaw: :B-fly::bluepaw: :BIG: :tort: :new-bday: :bluepaw: Quote
DORRAG Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 Wszystkiego najlepszego z okazji urodzinek Hakerku Quote
leemonca Posted February 3, 2007 Author Posted February 3, 2007 jejku!!! strasznie WAM DZIĘKUJEMY!!! Quote
Recommended Posts