Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Cześć Siostrzeniczko :multi: :multi: :multi:

Super minka

A jutro na weekend do mojej babci, mieszkającej 2 ulice dalej niż my przyjeżdża nasza rodzinka z Wałbrzycha :razz:
Mieszkają na Armii Krajowej, choć teraz to chyba inaczej ta ulica się nazywa, Wyzwolenia, jeśli dobrze pamiętam... Daleko to od Ciebie?

Posted

witam... jezy ile mnie tu czasu nie było...:oops: :oops: :oops: :oops: przeleciałam tylko jakieś 200 stron bo dalej nie dałam rady... obejrzałam te fotki z powalonymi drzewami, to jest straszne co się działo... naprawde, co z tą ziemią sie dzieje ehhhhh

a Fotki Hakerka na śniegu są boskie, on chyba też tak kocha śnieg jak Cerber co?

Posted

Imbir1 napisał(a):
sister mi zaginęła :placz::placz::placz::placz::placz:

nie zaginęła, nie zaginęła, tylko grafika w PSP ją tak wciągnęła, że brakuje stale czasu :shake:. Constancja założyła fajny topik o grafice ... http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=37815
zapraszam :cool3:

Mieszkają na Armii Krajowej, choć teraz to chyba inaczej ta ulica się nazywa, Wyzwolenia, jeśli dobrze pamiętam... Daleko to od Ciebie?

Kasia, to teraz się nazywa Armii Krajowej, a przed tem chyba ...Lenina :cool3: :evil_lol: nie pamiętam. A Wyzwolenia też jest. Ode mnie trochę daleko:cool3:

cześć Luizka, rzeczywiście cię dawno nie było ;)

Taura

Wow, ale u Was sypnął śnieżek. :evil_lol:

a dzisiaj jest go dwa razy więcej :diabloti:

a to cd... fotek zimowych

fotki są z wczoraj, dzisiejsze będą jutro. A była śliczna pogoda :multi:

Posted

cześć zagubiona w grafice kobieto:multi:

oooooooo, latający Hakerek:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

a co to za wygibasy?????:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

leemonca napisał(a):
Kasia, to teraz się nazywa Armii Krajowej, a przed tem chyba ...Lenina :cool3: :evil_lol: nie pamiętam. A Wyzwolenia też jest. Ode mnie trochę daleko:cool3:

Oj wszystko mi się pokręciło :oops:

Ale Jumper :n00b: