BBeta Posted January 25, 2007 Posted January 25, 2007 leemonca napisał(a): Super śniezne szaleństwa :eviltong: :loveu: :loveu: Quote
Imbirka Posted January 25, 2007 Posted January 25, 2007 sister, a gdzie ty się dziś podziewasz??????:cool3: Quote
Kate I Luka Posted January 25, 2007 Posted January 25, 2007 Cześć Siostrzeniczko :multi: :multi: :multi: Super minka A jutro na weekend do mojej babci, mieszkającej 2 ulice dalej niż my przyjeżdża nasza rodzinka z Wałbrzycha :razz: Mieszkają na Armii Krajowej, choć teraz to chyba inaczej ta ulica się nazywa, Wyzwolenia, jeśli dobrze pamiętam... Daleko to od Ciebie? Quote
Imbirka Posted January 26, 2007 Posted January 26, 2007 sister mi zaginęła :placz::placz::placz::placz::placz: Quote
Cerber Posted January 26, 2007 Posted January 26, 2007 witam... jezy ile mnie tu czasu nie było...:oops: :oops: :oops: :oops: przeleciałam tylko jakieś 200 stron bo dalej nie dałam rady... obejrzałam te fotki z powalonymi drzewami, to jest straszne co się działo... naprawde, co z tą ziemią sie dzieje ehhhhh a Fotki Hakerka na śniegu są boskie, on chyba też tak kocha śnieg jak Cerber co? Quote
izka Posted January 26, 2007 Posted January 26, 2007 Swietne foty zimowego harcowania Hakera:loveu: :loveu: :lol: Quote
zuzolandia Posted January 26, 2007 Posted January 26, 2007 Dziendoberek ;-) witamy zimowo i kolorowo ;-) Quote
leemonca Posted January 26, 2007 Author Posted January 26, 2007 Imbir1 napisał(a):sister mi zaginęła :placz::placz::placz::placz::placz: nie zaginęła, nie zaginęła, tylko grafika w PSP ją tak wciągnęła, że brakuje stale czasu :shake:. Constancja założyła fajny topik o grafice ... http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=37815 zapraszam :cool3: Mieszkają na Armii Krajowej, choć teraz to chyba inaczej ta ulica się nazywa, Wyzwolenia, jeśli dobrze pamiętam... Daleko to od Ciebie? Kasia, to teraz się nazywa Armii Krajowej, a przed tem chyba ...Lenina :cool3: :evil_lol: nie pamiętam. A Wyzwolenia też jest. Ode mnie trochę daleko:cool3: cześć Luizka, rzeczywiście cię dawno nie było ;) Taura Wow, ale u Was sypnął śnieżek. :evil_lol: a dzisiaj jest go dwa razy więcej :diabloti: a to cd... fotek zimowych fotki są z wczoraj, dzisiejsze będą jutro. A była śliczna pogoda :multi: Quote
Behemot Posted January 26, 2007 Posted January 26, 2007 O, krzywa wieża w Pizie :evil_lol: Śliczne zdjęcia! :loveu: Quote
DORRAG Posted January 26, 2007 Posted January 26, 2007 Ale tutaj Hakerek ślicznie wyszedł:loveu: :loveu: :loveu: Quote
Mi. Posted January 26, 2007 Posted January 26, 2007 ale skacząca doopka:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Cerber Posted January 26, 2007 Posted January 26, 2007 ojej az wstyd...:oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: foteczki boskie:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Imbirka Posted January 26, 2007 Posted January 26, 2007 cześć zagubiona w grafice kobieto:multi: oooooooo, latający Hakerek:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: a co to za wygibasy?????:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
bonita Posted January 26, 2007 Posted January 26, 2007 Foteczki świetne :D Oj wnusio ma radochę na śnieżku. Quote
leemonca Posted January 26, 2007 Author Posted January 26, 2007 Cerber napisał(a):ojej az wstyd...:oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: jaki wstyd :confused: :cool3: Quote
Kate I Luka Posted January 26, 2007 Posted January 26, 2007 leemonca napisał(a):Kasia, to teraz się nazywa Armii Krajowej, a przed tem chyba ...Lenina :cool3: :evil_lol: nie pamiętam. A Wyzwolenia też jest. Ode mnie trochę daleko:cool3: Oj wszystko mi się pokręciło :oops: Ale Jumper :n00b: Quote
Alicja Posted January 26, 2007 Posted January 26, 2007 :evil_lol::evil_lol::evil_lol: ale u was śnieżku napadało... Quote
Alynkaaa Posted January 26, 2007 Posted January 26, 2007 drryy wieczor mamy godzine 22 w gdansku -3 stopnie mrozik gryzie w uszy i lekko sypie snieg :D suuuper fotki widze haker szaleje w snieguuu:D az milo popatzrec:D Quote
Medorowa Posted January 26, 2007 Posted January 26, 2007 Córuś piękne foteczki skaczącego kangurka :cool3: :cool3: :cool3: :loveu: Quote
Recommended Posts